Şimdi Ara

ben yandım siz yanmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizinle bir bilgiyi paylaşmak istiyorum

yeri burası olmayabilir ancak sık hat ve telefon değiştiren arkadaşlar burada bulunmakta ,en çok okunan bölümlerden biri vede tanıdığım ve sevdiğim birçok arkadaş bu bölümde

yönetici arkadaşların da konunun önemini anlayacağını umuyorum

tanıyan arkadaşlar bilir sık seyehat etmekteyim

geçen haftaki konya seyahatimde gece yarısı polis memurları tarafından kaldığım otelden alındım.

ellerinde hakkımda tutuklama emri vardı

konunun ne oldugunu bilmediklerini söz konusu mahkemeden habar gelince bilgi vereceklerini söylediler

sadece foça ile ilgili olduğunu biliyorlardı

her ne kadar izmirde oturmama rağmen foça da hiçbir zaman işim olmamıştır.

neyse

beni gece 3 te güzelce alıp nezarethaneye kapadılar

ertesi gün 13 cıvarında adliyeye götürdüler ve foça dan faks ın gelmesini bekledik

ancak beklenen faks gelmedi ve savcılıktan ek gözaltı süresi istediler ve beni tekrar nezarete koydular

bunları böyle ayrıntılı anlatmamım sebebi durumun vehametını anlayabilmeniz için(nezaretde hırsız dolandırıcı esrarkeş vb bir suru suçlu ve benim gibi suçlu olamayanlar ile birlikte tutuyorlar,üzerinizden ayakkabı bagınız dahıl olmak uzere herseyınızı alıyorlar)

ertesi gün tekrar saat 13 gibi adliyeye götürdüler ve beklemeye basladık 14 cıvarında faks geldı ve benı savcının karsısına cıkardılar

savcı,tanımadıgım ıkı kısının ısmını bılmedıgım telefon numaraları soyledı

benım uzerıme kayıtlı gorununen bır turkcell numarası ıle soz konusu kısıler tacız ve tehdıt edılmıs.

her ne kadar ben bu kısılerı tanımam nuımara benım degıl desem de hat benım uzerımde gorunmekte nufus kagıdı bılgılerım ıstanbulda ıken oturdugum adres bılgılerım vardı ellerınde

uzun bır ıfadeden sonra savcı sag olsun benı bıraktı ancak bunun ön sorusturma oldugunu ve davanın devam edecegını soyledı.

serbest kaldıktan sonra soz konusu numarayı aradım ılk bı kac saat cevap vermedı sonra mesaj cektım ve actı

durumu soyledım "benım boyle bı olayla ılgım yok gel goruselım " dedi

soyledıgıne gore hattı acık olarak satın almış

turkcellı aradım durumu soyledım ılk etapta hattı dısarıya gorusmeye kapadılar yarın da gıdıp kokten kapattıracagım

ayrıca da uzerıme baska hat gorunuyor mu dıye dılekce verecegım

bu ıslemı dıger operatorler ıle ılgılı de yapacagım.

şimdi arkadaşlar böyle boktan bi durumdan dolayı 2 gün boyunca adi suçlu muamelesi gördüğüme mi yanayım ,iş seyahatinde ugradıgım maddi zarara mı yanayım

nezaretde 2 kışı ıle karşılastım her ıkısı de nufus kagıtlarının fotokopısını bır yere vermıs kotu nıyetlı kısıler de nufus kagıdı sahıplerının uzerınden sırket kurup pıyasayı dolandırmıs cekler kesmıs

ve bu ıkı kısının kesınlesmıs 2 yıl cıvarında cezaları vardı hıcbır sucları olmadıgı halde

arkadaşlar bir yere nufus kagıdı fotokopısı verırken uzerıne mutlaka ne iş için verıldıgını yazın ve ornektır deyın

ayrıca operatorlere zaman zaman uzerınızde kullandıgınızın dısında hat var mı dıye bılgı ısteyın

bu bır dılekce ıle oluyor ogrendıgım kadarı ıle

benım basımı belaya sokan hat 2005 yılında ıstanbul da bır bayıden verılmıs

kı o tarıhlerde ben ızmırde ıkamet etmekte ıdım

tahmın edıyorum kı sızın verdıgınız fotokopı ıle bırden fazla hat acıp bı sekılde satıyorlar

bu konunun uzerınde durmanızı sıddetle tavsıye edıyorum

baslıkta yazdıgım gıbı ben yandım sız yanmayın

vaktınızı aldım satıs ılanlarının bır alt sıraya dusmesıne sebep oldum bu yuzden herkezden ozur dılıyorum ancak bana gore onemlı bır konu

yonetıcı arkadaşların anlayış gosterecegını umuyorum

herkeze ıyı forumlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• hukuktan anlayan arkadaşlar;

bu durumda hattı satan kişi mahkemeye verilebilir mi?
  • geçimiş olsun kardeşim. gerçekten çok zor bir durummuş inşallah açıklığa kavuşur. geçtiğimz yaz ayıda da benden nüfus tc kimlik no mu istediler. ankaradan aradıklarını (sanırım sayıştaydan) vergi ile ilgili bi sorun oluştuğunu söylediler. ben de vermedim. dikkat etmek lazım. tekrar geçmiş olsun.
    Şerefsizlik diz boylu artık herkesten hertürlü sahtekarlık çıkabiliyor.Allah sonumuzu hayır etsin..
    inşallah biran önce bu olayı halleder ve sıkıntından kurtulursun..
    tekrar çok geçmiş olsun..
    bilgilendirme içinde teşekkürler.........
  • abi büyük geçmiş olsun wallahi...verdiğin bilgileri bir mıh gibi aklıma kazıdım ve bundan sonra yapacağım her işten sonra bu tarz şeyler söz konusu olduğunda senin yazın aklıma gelecektir...bende en yakın zamanda bir kontrol ettirmeyi düşünüyordum zaten adıma herhangi birşeyler varmı yok diye...saçma sapan işler hakkatende...artık piyasada iyice pisleşti şöyle bir bakarsak...ticarettende soğudum doğrusu...ne varsa bilimde var hocam...

....................................
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hey Allah'ım ya bu memlekette ne kadar insan görünümlü mahluk var
    Geçmiş olsun umarım en az zararla olay kapanır.
  • nasıl bir ülkede yaşar olduk anlamıyorum ya!her gün yeni bir dolandırıcılık yöntemi ortaya çıkıyor, daha kaç kişinin bu şekilde yanacak..? artık bu ülkede yaşamaya, birileriyle iş yapmaya korkar oldu insan.sonu nereye varacak bilmiyorum ama şu anda gelecekle ilgili gördüğüm tek renk ne beyaz ne gri ne de mavi, sadece SİYAH!!!
    § ga®uda © § Her Hakkı Saklıdır...
    |l | lllll| lll||ll || lll
    ²¹°¹ ³²¹³ °¹²¹³ ¹³

Hakkımdaki yorumları okumak için tıklayın...
  • vay anam vay
  • ben kıllandım şimdi biz tlf hattı satan yerlere kimlik fotokopimizi üstüne ad soyad adres imza atıp verioruz bi .ee napcaz şimdi eger o iki arkadas gibi üstümüze şirket vs olmasın bide yeri burası değil biz onlara verdigimiz fotokobi onlarda mı kalıor yoksa hat şirketine posta vs yoluyla yolluyolar mı ?
    Referanslarım:ERGENEKON_07,photographer86,etlik,gogosumer,TRQX x3 ,tworule,witchunter,san_jose,gino,FATAL1TY`, ggne,onurk_ x3 ,arda_s_dh , khalkedon ,bbsaa x2,coolti,FEARTR,Komojojo,lerenturk,ewci,chuchura,007_amele_bot,Honey Badger,prototype91,heromex
  • Çok geçmiş olsun tekrardan
    Alışverişler; ilkaycvs, olivier_kahm, iyigun, runnerxxx, volvet, hayalsinbana, RuZGaRıN_OGLu, Woxed, cybermanyaq, cagataybas, EneRGy, talebe35, Blur, afowos, tol9aa, Cose Turche, utkuidikut, boramir1903, SiNaN33, sedoman34, First_Person, @rkadas, sebastion, onurkarci, caadas, huseyin_07, baront49, Gundogdu, kobe_bryant1977, usb2.0, Bukalemun, nervium, Olasılıksız, Neosis, burst, mikail13, guney tan, sentanoo, taurenfea, yirmisekizli, fantomax35, Donald_Duck,deus-ex,
    silver555star ...
  • tşk ler

fotokopının de fotokopısını almak mumkun oluyormuş demek ki
    Referanslarım:ERGENEKON_07,photographer86,etlik,gogosumer,TRQX x3 ,tworule,witchunter,san_jose,gino,FATAL1TY`, ggne,onurk_ x3 ,arda_s_dh , khalkedon ,bbsaa x2,coolti,FEARTR,Komojojo,lerenturk,ewci,chuchura,007_amele_bot,Honey Badger,prototype91,heromex
  • Büyük geçmişler olsun.İnşallah daha fazla başın ağrımadan bu işten kurtulusun.Bu ibretlik olaydan dolayı herkes artık biraz daha dikkatli olmalı.

burası Türkiye'de burada herşey olur
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.