kaspersky 7 anti virüs spyware terminatör bunlarla taratmanı öneririm güvenli modda tarat ama
+10000 Kesinlikle bu ikiliyi öneriyorum bende..
..
...benim önerim ; XoftSpySE ile taramanız yönünde.. program ücretli ama biraz arayınca full olanı mevcut..büyük olasılıkla sorununuzu çözecektir..
spyware doctor programını bulup kurun. Ve birşeyler bulucaktır. bulduklarını silin. sonra bilgisayar da biryerde birşey başlatılmaya çalışıldı ve spyware bunu engelledi dicek ve yerini size söylicek. söylediği o dosyayı bilgisayarınızdan elle silin. Sorun halledilmiş olucaktır. Kolay gelsin
Tüm bu işlemleri güvenli modda yaparsanız daha iyi bir sonuç alacağınız kanısındayım
Buna benzer birşey banada olmuştu.(veya aynısıydı) Sistemi geri yükledim sorunumu çözdüm.
aynı sorun bende de oluştu,kesin bir çözümü hangi programla sağlarım???
s.a WARNİNG ! SPYWARE DETECTED ON YOUR COMPUTER ! bende de bu yazı var taratım ve Sistemi geri yükledim yine olmadı
aşagıdakileri uygulayıp tkrr kontrol edin hepsi küçük ve işlevsel programlardır elinizde bulunsun
indirin çalıştırın ve next i tıklayın [run fixit] tıklı oldugunu görün [finish] tıklayın devam etmekiçin bir tuşa basın.. sistemi yeniden başlatmak isteyecek ok leyin yeniden başlaması biraz gecikebilir bekleyin kontrol edin
güvenli modda başlatıp deneyin,normal modda en güncel setup ı indirin ve adını kav.exe olarak degiştirin daha sonra kurulumunu gerçekleştirin automatic scan kısmında bütün şıkları işaretleyin ve scan a basmadan pc nizi kapatıp güv.modda tkrar başlatın ve programı masaüstündeki Kaspersky Lab Tool adlı dosyadanın içindeki kav.exe ile açın scan butonuna basın çıkan sorunlar için [Neutralize all] butonuna basıp temizleyin temizlenemeyen olursa [Delete] tuşunu kullanın
abiler bn sistemi geri alamıyorum biraz biraz yardım ederseniz cok sevinirim.PC ye yeni resim yüklüyorum.Sabah acıyorum ve WARNİNG! li yazı ltfen yardım edinnnn.....
Merhaba arkadaşlar; Benzer bir sorun yaşadım ve format atmadan çözdüm. Eğer alttaki resimdeki gibi bir uyarı ise uyarınız çözümüm sizin için de faydalı olacaktır.
ilk önce bilgisayarında mavi ekran ve beyaz yazılarla bir hata mesajıyla karşılaştım (BSOD teknik adıyla ;) ) bilgisayarın bir tuşuna bastığımda reset attı yeniden başladıktan sonra da AntiVir virüs bulmaya başladı fakat zayıf bir program olduğundan bişi yapamadı ve virüs bulaştı.
çözüme gelince 1- kaspersky7 yi indirin 30 günlük sürümünü aktifleştirip güncelleyin. Full sistem taramasında virüsü bulup siliyor. 2- Ekrandaki yazı sadece bir resimden ibaret. Arka planınızı değiştirerek bu resimden de kurtulun.
Masaüstü özelliklerinizde duvar kağıdı ve ekran koruyucu sekmesi eksikse düzeltmek için de şu adımları izleyin. başlat> çalıştır> regedit> HKEY CURRENT USER/SOFTWARE/ MİCROSOFT/ WİNDOWS/ CURRENT VERSION/ POLICIES/ SYSTEM] Yolunu izleyin
NoDispScrSavPage ve buna benzer NoDispxxxxpage girdilerini silmeniz yeterli olacaktır. daha sonra duvar kağıdınızı değiştirebilrsiniz.
yorum:
toplamda 1 virüs 1 registry girdisi 1 ekran koruyucu ve 1 duvar kağıdıyla çalışan bir oyun... ekran koruyucu devreye girdiğinde siz bilgisayarın Mavi ekkran Hatası verdiğini sanıp panikle bir tuşa basıyorsunuz. ekran koruyucu tuşa basılınca reset atmaya programlı. bilgisayar yeniden başladığında antivirüsden önce virüs çalışıp kendini kuruyor. duvar kağıdı, kayıt girdileri falan...
KasperSKY yavaşlatıyor diye AntiVir free yi kullanıyodum ama artık yavaş ama emin adımlarla...
Umarım faydalı olur. Türkçe olarak soruna çözüm olacak tek sayfa artık burası.
Saygılarımlar
bulunan silinen virüslerin bilgisi...
Avast ne kadar işe yarıyor bilmem ama bu olay başıma geldiğinde eksiksiz tarama yaptırdım ve bulduğu dosyaları sildim..Antivirüx Xp 2008 adı altında bir virüs bilgisayarınıza kendisini kuruyor ve tabii ki denetim masasından kaldırma ya da klasörünü bulup el ile silme imkanınız yok buna izin vermiyor..Tarama bittikten sonra sistem geri yükleme yapın ve daha sonra program files'ın içinden klasörü el ile kaldırın hiç bir sorun çıkmaz..
Tavsiyem bilgisayarı kesinlikle yeniden başlatmayın çünkü zırt bırt yeniden başlatılması lazım yazısı ekranda beliriyor ve bu da bir tuzak..Yeniden başlatacaksanız da başlat tan çalıştırı açıp "msconfig" yazın ve başlangıçta açılan dosyalardan tehlikeli olabilecekleri durdurun ki bilg. yeniden açıldığında virüs otomatik olarak kendini başlatmasın
hoca damdan düşmüş doktor çağırın demişler hoca doktor çağırmayın daha önce damdan düşen birini getirin demiş aynısı banada bulaştı şununla hallettim