İkinci el mesajı:710
Katılım zamanı: 21 Haziran 2005; Şehir: İstanbul,Kadıköy Durum: Forumda değil
30 Haziran 2008; 22:57:09
% 100 Cotton, Muscle Fit dar kesim, vücudunuza harika oturacaktır... Tarzı ve kalitesi ile herkesi peşinden koşturan, dünyanın her yerinde fanatikleri olan ABERCROMBIE & FITCH'ten 2007-2008 koleksiyonuna ait enfes ürünleri acaba pahalımı kuşkusundan uzak gönül rahatlığıyla (fastfurious) güvencesiyle sahip olma firsatını kaçırmayın.
İkinci el mesajı:489
Katılım zamanı: 27 Temmuz 2004; Şehir: Aydın Durum: Forumda
9 Mart 2008; 0:56:23
Ahh kardeşim.Hepsi güzel de ilk ikisinin neden xl'si yok yaa.Aylar önceki isteğimi hatırlayarak msn'den haber vermen de çok güzel.Saolasın da, mavi ve siyahın büyük bedenlerinden bulabilseydin keşke(bulabilirsen sevinirim.)...
10 Mart 2008; 18:59:13
Arkadaştan polo yaka tişört ve boxer alınmıştır.Ben kendisine parayı yatırmadan önce arkadaş siparişimi kargoya vermiş.Bu harketiyle bana ne kadar sağlam bir insan olduğunu kanıtlamıştır.Kendine teşekkür ediyorum.Bundan sonra yine ürünlerini takip etmeye devam edeceğimi belirtiyorum
İkinci el mesajı:19
Katılım zamanı: 22 Haziran 2005; Şehir: İstanbul,Üsküdar Durum: Forumda değil
16 Mart 2008; 21:26:58
ben çok güsel ve kaliteli ürünler fastfurious arkadaşımızın ürünleri orjinaldir ve güsel ürünlerdir alış verişimiz devam edecektir inşallah bol satışlar arkadaşım...
İkinci el mesajı:3701
Katılım zamanı: 11 Eylül 2005; Şehir: İstanbul,Bakırköy Durum: Forumda değil
17 Mart 2008; 6:09:04
Valla 3 tane tişört aldım, bu asit yıkamalılar süper herkese tavsiye ederim, orjinalliği hakkında zerre şüpheniz olmasın.
** Yurtdışından ürün getirmiyorum, bu yönde PM atmadım, çünkü külliyen zarar! Bundan sonra kiminle alışveriş yapacağıma ben karar veririm! ** Referanslar profilimde. 250 kişiyle 450 den fazla alışveriş... Dikkat edin, alışveriş yapmayın bu yalancı kişi ile, açıklaması profilimde... ''corvus_corvusan'', diğer önerilmeyenler : eahmet, dimni, Ramadane, Pinochetto, awofos.