Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DİGİTURKTE OLAYYYYYYY ŞOKKK OLACAKSINIZ ŞOKKK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Cevap: DİGİTURKTE OLAYYYYYYY ŞOKKK OLACAKSINIZ ŞOKKK Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sevimlican

7 Nisan 2008; 14:32:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

AZ önce müşteri hizmetlerini aradım ekonomik paketten fiyat farkı olmadan gümüş pakete geçtim..19,90 ytl ayda.philips kutuyuda 89 ytl ye satın aldım...1 yıl aynı fiyat karlı bir iş oldu bence

KARAKARTAL 1903
KİM NE DERSE DESİN TEK HATTIM VODAFONE
bodrumlu2

7 Nisan 2008; 15:10:24 

quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

AZ önce müşteri hizmetlerini aradım ekonomik paketten fiyat farkı olmadan gümüş pakete geçtim..19,90 ytl ayda.philips kutuyuda 89 ytl ye satın aldım...1 yıl aynı fiyat karlı bir iş oldu bence

Hayırlı olsun ..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
kedhy

7 Nisan 2008; 15:25:57 

Her şey iyi güzel ama şu elimdeki 2. el kutuya 219 ytl vermeyi bir türlü sindiremiyorum.

2008 corsa 1.4 cosmo Lancelot Sarısı
Esp & Teknik paket & Panoramik tavan
çelik kapı eşik çıtaları
http://img127.imageshack.us/img127/3379/resim009ey3.jpg
next-urla

7 Nisan 2008; 16:01:47 

sende ucuzundan taleb et

Next&NextStar®-DIGITURK®-D-Smart®
İZMİR YETKİLİ BAYİİ
TEL:766 1 243
SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
bodrumlu2

7 Nisan 2008; 16:25:31 

quote:

Orjinalden alıntı: kedhy

Her şey iyi güzel ama şu elimdeki 2. el kutuya 219 ytl vermeyi bir türlü sindiremiyorum.

Kesinlikle haklısınız sindirmek zor zaten.Ama sonuçta öyle veya böyle kağıt üstünde tercihi siz yapmış oluyorsunuz...

Nothing lasts forever
Even cold november rain
erdemr

7 Nisan 2008; 16:51:49 

ben de şöyle bir şey sormak istiyorum digitürke hoş paketle üye oldum daha sonraları yaptıkları teklifle 19,90 a aile paketi üyesi oldum yani kutu olarak giriş paketindeki kutulardan var ve de verdikleri çanak var bir de 2 senelik bi kampanyaydı o henüz 6-7 ay filan oldu ben şimdi gümüş koltuk istersem nasıl olur durum?o iki senelik parayı ayrıyetten ödermiyim tam olarak ne öderim nasıl üye olurum

guveny

7 Nisan 2008; 17:37:27 

next-urla dt 9001 mi yoksa 9002 mi tavsiye edersin ileriye dönük kullanım için yani dt den ayrılırsak hangisini diğer uydularda kullanabiliriz.
teknosalarda 145 ytl ye dt9001 ler var.

http://mgelektronik.com.tr/

Elektronik Kart Tamiri
guveny

7 Nisan 2008; 17:48:51 

next-urla ayrıca teknosadaki kutularda kampanya 31.12.2008 tarihine kadar sürecektir yazıyor.
bilginiz varmı yani yeni ligler başlayıncaya kadar bekleyebilirmiyiz görevli kutuyu şimdi alın aktivasyonu daha sonra da yaptırabilirsiniz gibi birşeyler anlattı.

http://mgelektronik.com.tr/

Elektronik Kart Tamiri
abulut

7 Nisan 2008; 17:49:52 

Merhaba,

Ağustos 22 de ailecek paketine ayda 42 ytl üye oldum.Dün digitürk arayarak gümüş pakete talep ettim.Servis gelip uydu ayarlarını yaptı.Önceki paket nedeni ile 108 ytl kutu parası talebinde bulundular.Ama hala sistemde problem var diyerek gümüş pakete geçiremediler.Digitürkü izlemiyorum.bana sistemde problem var diyerek yalanmı söylüyorlar.Yarın tekrar arayıp açmazlarsa içimden geçen tüm küfürleri saydıracağım.Siz olsanız ne yapardınız ?

Alışveriş Yaptığım Kişiler;tano (Hauppauge WINTV-NEXUS-S),FATALIST (1 GB DDR2 533 KINGSTON Ram);alfonzo (Logitech Rumblepad II );Vals(Winfast 7600gt tdh),apev!a (Kingston hyberx ram)
_PoSEİDoN_

7 Nisan 2008; 17:50:25 

arkadaşım bişey daha soracam ben üye olurken recevier i onlar verdi yani biliyorsndur işte üyelik prosüdürünü aylık ödüyorsun onunda parasyıla birlik te peki benim yinede recevieri üye olurken dijitürkten almama rağmen platine geçmek için yine recevier mi alacam

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ravishing

7 Nisan 2008; 18:26:02 

Bende ailecekli ve ligtv paketi var eger degistirmeye kalkarsam bana ne kadara patlar. Digiturk canagi yok bunuda belirtiyim daha onceden goldmaster vardi onun canagindan gelen kabloyla bagli. Cevaplarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravishing -- 7 Nisan 2008; 18:26:12 >

turerdem79

7 Nisan 2008; 18:39:07 

quote:

Orjinalden alıntı: _PoSEİDoN_

arkadaşım bişey daha soracam ben üye olurken recevier i onlar verdi yani biliyorsndur işte üyelik prosüdürünü aylık ödüyorsun onunda parasyıla birlik te peki benim yinede recevieri üye olurken dijitürkten almama rağmen platine geçmek için yine recevier mi alacam

Bence Platium paket HD Kutusu olanlar için iyi şu an , ama sinema kanallarının da sınırsız olacağı ve spor max 'ın sadece bu Koltukta olduğuda unutulmamalı ...

_PoSEİDoN_

7 Nisan 2008; 20:59:30 

quote:

Orjinalden alıntı: _PoSEİDoN_

NEXT-URLA CEVAP YOKMU ARKADAŞM

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Rodman

7 Nisan 2008; 21:02:29 

quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Orjinalden alıntı: Rodman

quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

eğer sende gömülü modüllü next var ise kartı takıp rahatlıkla izleyebiliyorsun apartmanda merkezi sistem olduğu için next uydu alıcısından kanalları taratırken lnb ayarlarından mdü yada mdü2 seçerek taratacaksın ki kanalları bulsun ve eğer son yazılımını yüklersen cihazına sorunsuz olarak kartını taktığında izleye bilirsin ben kendim aynı şekil kullanıyorum
quote:

Orjinalden alıntı: Rodman

Eveeett 2'sinde (çarşamba) başvurduğum Gümüş Koltuk bugün (cumartesi) saat oğleden sonra 3 gibi gelip kuruldu hemen. çatıdaki merkezi DT çanağına takıldı. 40 ytl çanak parası cebimde kaldı. kurulum yarım saat kurulumdan yarım saat sonrada toplam 1 saatte açıldı DigiTürk üm...
ve akşam 19.00 daki maçı izledim rahat rahat.. 2 sene falan sonra bi evde maç izledim.... 19,90 a değer doğrusu.
Artık önümüzdeki maçlara bakacağız...

ödediğim parada, 139 ytl digi kutu + 45 ytl kurulum = 185 ytl ...

not : next-urla kardeşim, dediğin gibi kartı benim Next receiver a takıp izleyemiyormuşum yalnız... modül gerekiyormuş, oda satılmıyormuş artık. ancak digi kutuyu salona taşıyıp oradaki tv ye takıp izleyebilirmişim. onun için bi kablo daha çektik çatıdan salona ekstradan...

bende modül yok sanırım. şu an için artık sadece digi kartım var. artı olarak birde modül lazımmış oda malüm satılmıyor artık...

Sadece modül ihtiyacınız varsa herhangi bir cryptowors modül işinizi görmesi lazım..

hııım anladım... ok .

Acer - Aspire 9413ZWSMi
fatmen