yeni hd kutular gelecek ama şu an zamanını bilmiyorum ama fazla uzun süreceğinide sanmıyorum elimize gelen yazışmalarda bu konu geçiyor bu konuda müşteri hizmetleri bilgi veremez size hatta haberleri bile yoktur 4nisandan önce yeni kampanyayı müşteri hizmetlerinden öğrenen varmı yok ama kampanya 4ünde başladı
quote:
Orjinalden alıntı: jujuuu
bana soledikleri 1 yil gecmeden yeni hd kutu diye bir sey yakin gelecekte yok dediler
ama nex urla yeni hd kutularin gelecegi yonunde konusuyor
ben next urlaya guvenmeye daha yakinim
ama diger konulardaki "acik" bilgilendirmesini bu konuda yapmiyor malesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next-urla -- 5 Nisan 2008; 1:20:51 >
bence deymez philips kutuyu üye indirimi ile almak daha mantıklı öbür kutuya vereceğiniz para ile next2000cx alırsını digiturk kartını onda kullanıp hem uydu yayınlarını hemde hemde digiturk yayınları izlersiniz benim şahsi fikrim bu
SAYIN NEXT URLA ÖNCELİKLE HERKESİ AYDINLATTIĞININZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SİZE BİR SORUM OLCAK LİG TV HD VE FOX SPORTS HD Yİ İZLEMENİN EN UCUZ YOLU YENİ KAMPANYA İLE AYDA KAÇ LİRAYA GELİR?
bence deymez philips kutuyu üye indirimi ile almak daha mantıklı öbür kutuya vereceğiniz para ile next2000cx alırsını digiturk kartını onda kullanıp hem uydu yayınlarını hemde hemde digiturk yayınları izlersiniz benim şahsi fikrim bu
bendeki vesteli iade etsem next alsam DTnin gümüş paketini yinede alabilirmyim?
4 nisan büyük olay dendi bekledik ama digitürkten ses yok ne bir reklam ne bişey 20 milyona lig tv diye kampanya patlar dedik ama görünürde bişey yokdigitürk kampanyayı gizlice mi yürütcek nedir
yaklaşık 3ay tvlerde reklam göremiyeceksiniz çünkü reklam için rezarvasyonlar dolu elinde philips kutu olan bayiler 99 ytl den satışını yapabilir benim elimdede yok philips kutu