Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DİGİTURKTE OLAYYYYYYY ŞOKKK OLACAKSINIZ ŞOKKK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Cevap: DİGİTURKTE OLAYYYYYYY ŞOKKK OLACAKSINIZ ŞOKKK Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
next-urla

5 Nisan 2008; 1:20:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yeni hd kutular gelecek ama şu an zamanını bilmiyorum ama fazla uzun süreceğinide sanmıyorum elimize gelen yazışmalarda bu konu geçiyor bu konuda müşteri hizmetleri bilgi veremez size hatta haberleri bile yoktur 4nisandan önce yeni kampanyayı müşteri hizmetlerinden öğrenen varmı yok ama kampanya 4ünde başladı
quote:

Orjinalden alıntı: jujuuu

bana soledikleri 1 yil gecmeden yeni hd kutu diye bir sey yakin gelecekte yok dediler

ama nex urla yeni hd kutularin gelecegi yonunde konusuyor

ben next urlaya guvenmeye daha yakinim

ama diger konulardaki "acik" bilgilendirmesini bu konuda yapmiyor malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next-urla -- 5 Nisan 2008; 1:20:51 >

Next&NextStar®-DIGITURK®-D-Smart®
İZMİR YETKİLİ BAYİİ
TEL:766 1 243
SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
system failure

5 Nisan 2008; 12:46:59 

bende şu an vestelin kutusu var philipsle arasında dünya kadar fark var bu kadar para vermeye değermi vestelin kutusuna acaba ?

PSN: A_Lee

next-urla

5 Nisan 2008; 13:20:23 

bence deymez philips kutuyu üye indirimi ile almak daha mantıklı öbür kutuya vereceğiniz para ile next2000cx alırsını digiturk kartını onda kullanıp hem uydu yayınlarını hemde hemde digiturk yayınları izlersiniz benim şahsi fikrim bu

İZMİR YETKİLİ BAYİİ
SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
sinanx

5 Nisan 2008; 13:25:00 

SAYIN NEXT URLA ÖNCELİKLE HERKESİ AYDINLATTIĞININZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SİZE BİR SORUM OLCAK
LİG TV HD VE FOX SPORTS HD Yİ İZLEMENİN EN UCUZ YOLU YENİ KAMPANYA İLE AYDA KAÇ LİRAYA GELİR?

Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.

HEIL NAZI

jujuuu

5 Nisan 2008; 14:54:33 

fox lu olursa sanirim 44 milyon

sirf lig tv ile yetinirsen 20

ama hd yayinlar icin kutu parasina ek olarak , pvr ozelliklerini kullan kullanma 10 milyon ayligi aliyorlar malesef

yani oncelikle kutu parasi 619 milyon ile 899 milyon arasi (uyelik senene gore)

sonra aylik 54 milyon (1 yil taahhut)

ve onun disinda eger yeni uye olacaksan , canak yonu degisecekse , 50 milyon aktivasyon , ve teknik servis ucretleri ..

sinanx

5 Nisan 2008; 14:57:23 

teşekkürler cevap için çok paraymış ya

Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.

HEIL NAZI

dr_jivego

5 Nisan 2008; 17:20:09 

ne oldu digitürk cüler kampanya nerde yoksa elinizdemi patladı.
ha ha ha
eski biir mağdur

zeus1907

Sisteme Gözat

5 Nisan 2008; 17:42:55 

quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

bence deymez philips kutuyu üye indirimi ile almak daha mantıklı öbür kutuya vereceğiniz para ile next2000cx alırsını digiturk kartını onda kullanıp hem uydu yayınlarını hemde hemde digiturk yayınları izlersiniz benim şahsi fikrim bu

bendeki vesteli iade etsem next alsam DTnin gümüş paketini yinede alabilirmyim?

The Avatar Last Airbender Fan Club

haydarersin

5 Nisan 2008; 19:58:58 

4 nisan büyük olay dendi bekledik ama digitürkten ses yok ne bir reklam ne bişey 20 milyona lig tv diye kampanya patlar dedik ama görünürde bişey yokdigitürk kampanyayı gizlice mi yürütcek nedir

yedikeresekiz

5 Nisan 2008; 20:14:52 

bier bayiye gittim philips ler satımayacakmış sadece dt hoşpaket kutuları satılacakmış 139ytlye sıfır olarak 85 de kurulum 224 sonra da ayda 19,90

arkadaşlar promosyon broşür katalog başlığı üst konu olsun diyorsanız ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm
konu üst konu olana kadarburdan takip edebilirsiniz adres http://teknokatalog.blogcu.com/
unpop

5 Nisan 2008; 21:01:45 

quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

bier bayiye gittim philips ler satımayacakmış sadece dt hoşpaket kutuları satılacakmış 139ytlye sıfır olarak 85 de kurulum 224 sonra da ayda 19,90

ohoo daha kampanya başlamadan fiyatlar artmaya başladı

307_Aslan

Sisteme Gözat

5 Nisan 2008; 21:04:08 

quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

bugün bende sordum philips artık satılmayacak dedi sordugum bayi.sayın next-urla yorumlar bunu?bu arada ortada reklam olmamasıda digitürkün

ya bir hata yaptıgnı düşünmesinden yada 1 ay daha eski fiyatlardan parsayı toplama isteginden.yakışmıyor böyle firmalara...

ESKİ SİSTEM----O ARTIK LAN PARTY ADAMI----AMD OPTERON 170 2000@2700(FREEZER 64 PRO),ASUS A8N5X ,ZOTAC 8800GT AMP,2 GB TWİNMOS 400 MHZ,2*WD 80 GB SATA,AOPEN H600-B28,ASPİRE 550 WATT PSU,ZYXEL 661HW,REGAL 17'' CRT :)
@SWORDSMAN---21 ŞUBAT 2008 DE HATIRLATIRIM DEDİ...Q6600 GELECEGE YATIRIMMI?...TEST SÜRESİ
2 SENE...
next-urla

5 Nisan 2008; 21:16:07 

yaklaşık 3ay tvlerde reklam göremiyeceksiniz çünkü reklam için rezarvasyonlar dolu elinde philips kutu olan bayiler 99 ytl den satışını yapabilir benim elimdede yok philips kutu

İZMİR YETKİLİ BAYİİ
SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
onnitelik

5 Nisan 2008; 21:22:54 

yaa bu kampanya ne zaman başladı??..1aydır muhabbeti dönüyorr..3-4nisan diyede...dt den ne arayan var ne soran..nası yararlanıcaz bu muhabbetten