Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DİGİTURKTE OLAYYYYYYY ŞOKKK OLACAKSINIZ ŞOKKK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Cevap: DİGİTURKTE OLAYYYYYYY ŞOKKK OLACAKSINIZ ŞOKKK Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
toful

2 Nisan 2008; 9:48:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yeni ucuz hd cihaz gelecekse modüllü hd niye olmazki.sistem destekliyor.pazargünü fta verdiler izledik.olmaz mümkün değil diyorlar.tırıvırı açıklamalar yapıyorlar.alacam cihaz bir ay sonra mıodüllü yapacakalr para çöpe gidecek.
nicomedian

2 Nisan 2008; 15:23:02 

next-urla yararlı bir iş yapıyorsun teşekkürler öncelikle. Ben topic'i okudum anlamadığım noktalar var.

Zap kampanyasıyla Digiturk'e başlamış aboneyim. O zaman kutu ve çanağa para verip aldık kampanya dahilinde bizim oluyordu zaten. Şu anda da ekospor paket üyesiyim. Ben gümüş pakete geçmek istersem şimdi, kutuya niye para veriyorum tekrar? Ekstra bir özelliği olmayan, zaten mevcut olan kutudan bir tane almak hava parası mı oluyor?

Deniyor ki, Digiturk'e abone olunca Digiturk'un kullanıma sunduğu kutuyu artık satın almak durumunda bırakıyor bu kampanya ve eski kullanıcıysan kullandığın kutuyu, kullandığın sene*5 YTL indirimle satın alabiliyorsun.

E benim durumumda ise kutu zaten benim?? Bu işten birşey anlamadım?

airman006

2 Nisan 2008; 16:45:31 

quote:

Orjinalden alıntı: nicomedian

next-urla yararlı bir iş yapıyorsun teşekkürler öncelikle. Ben topic'i okudum anlamadığım noktalar var.

Zap kampanyasıyla Digiturk'e başlamış aboneyim. O zaman kutu ve çanağa para verip aldık kampanya dahilinde bizim oluyordu zaten. Şu anda da ekospor paket üyesiyim. Ben gümüş pakete geçmek istersem şimdi, kutuya niye para veriyorum tekrar? Ekstra bir özelliği olmayan, zaten mevcut olan kutudan bir tane almak hava parası mı oluyor?

Deniyor ki, Digiturk'e abone olunca Digiturk'un kullanıma sunduğu kutuyu artık satın almak durumunda bırakıyor bu kampanya ve eski kullanıcıysan kullandığın kutuyu, kullandığın sene*5 YTL indirimle satın alabiliyorsun.

al bendende o kadar
woltagen

2 Nisan 2008; 17:05:46 

Evet bende de ZAP kutu var şimdi özellikleri aynı olan bir kutu daha niye alıyorum.

unpop

2 Nisan 2008; 19:57:29 

Şimdi ben sıfırdan gittim digiturk dukkanına , abi dedim lig tv seyretcem, en ucuzundan sıfırdan topla bana , sonuç bu mudur ?

PHİLİPS KUTUYU 99YTL
Çanak + kurulum 85YTL
aylik uyelik 19.90 ytl
------------------------------------
Ilk ay cepten çıkacak 203.90 ytl sonra her ay 19.90 ytl devam

doğru anladım mı ?

erhanak2000@hotmail.

2 Nisan 2008; 19:59:58 

evet

ASUS P5W DELUXE -INTEL E 6750 133MHZ 4MB BOX-SPARKLE GF8800GTS 320 MB GDDR3-320GB 7200 SERİALATA 16 MB-AOPEN A600-RO5 NOUVEAU SİYAH KASA-ASUS BOX L.SCRIBE SATA DRW-1814BLT-KINGSTON 2GB 800MHZ PC6400 CL5-ASUS 550 W PCU-LOGITECH MX3200 LAZER SET
Rodman

2 Nisan 2008; 20:01:29 

bugün bizim buradaki DT bayisine başvurdum Gümüş Koltuk için. 5'inde gelip kuracaklar artık... 109 ytl kutu + 45 ytl kurulum. birde Twin Lnb ve Splitter istedim + olarak ekstrada. bakalım...
yalnız, Splitter ı kaçlı istiyorsunuz dedi bende 2 li olsun dedim. umarım yanlış dememişimdir...

Acer - Aspire 9413ZWSMi
unpop

2 Nisan 2008; 20:02:31 

guzeeel . ve 1 yıl taahut yapacagız, bu 1 yıl içinde fiyatlar değişmeyecek. 1 yıl bitince de evli evine köylü köyüne sorgusuz sualsiz gidebilecek değil mi.
ekstra bir şey ödemeden ? gerçi ligin bitmesine de az kaldı yaw

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Şimdi ben sıfırdan gittim digiturk dukkanına , abi dedim lig tv seyretcem, en ucuzundan sıfırdan topla bana , sonuç bu mudur ?

PHİLİPS KUTUYU 99YTL
Çanak + kurulum 85YTL
aylik uyelik 19.90 ytl
------------------------------------
Ilk ay cepten çıkacak 203.90 ytl sonra her ay 19.90 ytl devam

doğru anladım mı ?

unpop

2 Nisan 2008; 20:09:02 

bir sorum daha var benim çatıda bana ait çift çanagım var (tuksat + hotbird ), yeni çanak almadan bunlarda gümüş paket kullanabiliyormuyum.

_PoSEİDoN_

2 Nisan 2008; 21:00:59 

arkadaşım benim spor paketi ( spor paketi + aile paketi + lig tv ) aylık 69 ytl ödüyorum platine geçiç yapmam mümkünmü arayıp.. 2007 ağustosda üye oldum 1 yıl taahhütlü üyeyim geçiş yapmaya uygunmu üyeliğim.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
red a!ert

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Nisan 2008; 21:13:15 

sadece lig tv aylık 20 ytl mi??

lütfen yanlış birşey yaptığımı gördüğünüzde yöneticilerden önce bana ulaşın yanlışı düzeltirim çünkü yanlış anlaşılmalardan aldığım cezalardan dolayı sabıkam kabardı ve ceza alırsam sorgusuz sualsiz sınırsız ceza yiyeceğim. 6.5 senelik emeğim de boşa gidecek...teşekkür ederim[\b]
kankys

3 Nisan 2008; 1:55:03 

quote:

Orjinalden alıntı: nicomedian

evet zap cihazını kakaladıkları insanlar ne yapacak.. ben de de vestel zap cihazı var lig tv abonesiyim.. kaç ay taksit ödedik buna.. + lig tv ücreti de ödüyoruz.. biz napçaz ..

>>>MAX 1000 CC CLUB<<<
Rodman

3 Nisan 2008; 2:00:58 

quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

sadece lig tv aylık 20 ytl mi??

olurmu öyle şey. 1. sayfada ilk mesajda yazıyor.
Lig Tv + aşağıdaki kanallar...

quote:

DİGİTURK DÜNYASI 4 ANA PAKETTEN OLUŞUYOR

1-GÜMÜŞ KOLTUK=19,90YTL
2-ALTIN KOLTUK = 43,90YTL
3-PLATİN KOLTUK=69,90YTL
4-ÇOCUK PAKETİ=4,90YTL

1-GÜMÜŞ KOLTUK KANALLARI

TÜRKMAX-SHOWMAX-MYMAX ACTİONMAX-HALLMARK-MGM-EUROSPORT-NTVSPOR-FBTV-TJKTV-NATİONEL GEO-NATİONEL GEO HD-NATİONEL GEO WİLD-İZ TV-JOJO-DİSNEY CHANNEL-BABY TV-BABY FİRST-JETİX-JETİX PLAY-MASAL RADYO-VH 1-MYV-DREAM-MCM-KRAL-SNEK-POWER TÜRK-NR 1-AKILLI TV-RAİ UNO-TV5-ZDF-PRO 7-RUSYA 1-SUUDİ1-SHOWTV-TRT123-KANAL D-STAR-KANAL TÜRK-CNBC-E E2-BUSINESS CAHANNEL-ATV-FOX-TV8-KANAL1 FLASH-OLAY-KANAL A-KARADENİZ-HALK TV-KANAL 7-ART-SESTV-MEMLEKETİM-KANALB-SAMANYOLU-HOMETV-ESTORETV-SHOPPİNGTV-NTV-CNNTÜRK-SKY TÜRK-SHABER-HABER 7-TGRT HABER-ATA-KANAL 24-ALJAZEERA 26DİGİTAL MÜZİK KANALI- AQUAVISION- LİG RADYO-ALEM FM-RADİO TİME-POWER-POWERTÜRK-RADYOSPOR-ARİON İNTERAKTİF KANALLAR

Acer - Aspire 9413ZWSMi
pireee

3 Nisan 2008; 8:32:07 

quote:

Orjinalden alıntı: toful

Yeni ucuz hd cihaz gelecekse modüllü hd niye olmazki.sistem destekliyor.pazargünü fta verdiler izledik.olmaz mümkün değil diyorlar.tırıvırı açıklamalar yapıyorlar.alacam cihaz bir ay sonra mıodüllü yapacakalr para çöpe gidecek.

adamlara böyle fikirler verirseniz modüllü de çıkar, kollu bacaklı da.

e6750-2gboczddr800-msi8800gtoc-seagate500gb32mb-sonyps360gb-samsung32s81-philipscx3950
yedikeresekiz

3 Nisan 2008; 9:05:20 

yok eutelsat a çevrili antenler alabilecek sadece bu yayınları
quote:

Orjinalden alıntı: unpop

bir sorum daha var benim çatıda bana ait çift çanagım var (tuksat + hotbird ), yeni çanak almadan bunlarda gümüş paket kullanabiliyormuyum.

arkadaşlar promosyon broşür katalog başlığı üst konu olsun diyorsanız ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm
konu üst konu olana kadarburdan takip edebilirsiniz adres http://teknokatalog.blogcu.com/
snnates
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Nisan 2008; 11:22:48 

Sayın next urla,

Ben şimdi gümüş pakete üye olacağım ancak digi ucuz, kayıt yapmayan hd receiver çıkaracakmış, diyelimki 3 ay sonra digiplusa geçiş yaptım bu durumda üyeliğimin durumu