Yeni ucuz hd cihaz gelecekse modüllü hd niye olmazki.sistem destekliyor.pazargünü fta verdiler izledik.olmaz mümkün değil diyorlar.tırıvırı açıklamalar yapıyorlar.alacam cihaz bir ay sonra mıodüllü yapacakalr para çöpe gidecek.
next-urla yararlı bir iş yapıyorsun teşekkürler öncelikle. Ben topic'i okudum anlamadığım noktalar var.
Zap kampanyasıyla Digiturk'e başlamış aboneyim. O zaman kutu ve çanağa para verip aldık kampanya dahilinde bizim oluyordu zaten. Şu anda da ekospor paket üyesiyim. Ben gümüş pakete geçmek istersem şimdi, kutuya niye para veriyorum tekrar? Ekstra bir özelliği olmayan, zaten mevcut olan kutudan bir tane almak hava parası mı oluyor?
Deniyor ki, Digiturk'e abone olunca Digiturk'un kullanıma sunduğu kutuyu artık satın almak durumunda bırakıyor bu kampanya ve eski kullanıcıysan kullandığın kutuyu, kullandığın sene*5 YTL indirimle satın alabiliyorsun.
E benim durumumda ise kutu zaten benim?? Bu işten birşey anlamadım?
next-urla yararlı bir iş yapıyorsun teşekkürler öncelikle. Ben topic'i okudum anlamadığım noktalar var.
Zap kampanyasıyla Digiturk'e başlamış aboneyim. O zaman kutu ve çanağa para verip aldık kampanya dahilinde bizim oluyordu zaten. Şu anda da ekospor paket üyesiyim. Ben gümüş pakete geçmek istersem şimdi, kutuya niye para veriyorum tekrar? Ekstra bir özelliği olmayan, zaten mevcut olan kutudan bir tane almak hava parası mı oluyor?
Deniyor ki, Digiturk'e abone olunca Digiturk'un kullanıma sunduğu kutuyu artık satın almak durumunda bırakıyor bu kampanya ve eski kullanıcıysan kullandığın kutuyu, kullandığın sene*5 YTL indirimle satın alabiliyorsun.
Şimdi ben sıfırdan gittim digiturk dukkanına , abi dedim lig tv seyretcem, en ucuzundan sıfırdan topla bana , sonuç bu mudur ?
PHİLİPS KUTUYU 99YTL Çanak + kurulum 85YTL aylik uyelik 19.90 ytl ------------------------------------ Ilk ay cepten çıkacak 203.90 ytl sonra her ay 19.90 ytl devam
bugün bizim buradaki DT bayisine başvurdum Gümüş Koltuk için. 5'inde gelip kuracaklar artık... 109 ytl kutu + 45 ytl kurulum. birde Twin Lnb ve Splitter istedim + olarak ekstrada. bakalım... yalnız, Splitter ı kaçlı istiyorsunuz dedi bende 2 li olsun dedim. umarım yanlış dememişimdir...
guzeeel . ve 1 yıl taahut yapacagız, bu 1 yıl içinde fiyatlar değişmeyecek. 1 yıl bitince de evli evine köylü köyüne sorgusuz sualsiz gidebilecek değil mi. ekstra bir şey ödemeden ? gerçi ligin bitmesine de az kaldı yaw
quote:
Orjinalden alıntı: unpop
Şimdi ben sıfırdan gittim digiturk dukkanına , abi dedim lig tv seyretcem, en ucuzundan sıfırdan topla bana , sonuç bu mudur ?
PHİLİPS KUTUYU 99YTL Çanak + kurulum 85YTL aylik uyelik 19.90 ytl ------------------------------------ Ilk ay cepten çıkacak 203.90 ytl sonra her ay 19.90 ytl devam
arkadaşım benim spor paketi ( spor paketi + aile paketi + lig tv ) aylık 69 ytl ödüyorum platine geçiç yapmam mümkünmü arayıp.. 2007 ağustosda üye oldum 1 yıl taahhütlü üyeyim geçiş yapmaya uygunmu üyeliğim.
lütfen yanlış birşey yaptığımı gördüğünüzde yöneticilerden önce bana ulaşın yanlışı düzeltirim çünkü yanlış anlaşılmalardan aldığım cezalardan dolayı sabıkam kabardı ve ceza alırsam sorgusuz sualsiz sınırsız ceza yiyeceğim. 6.5 senelik emeğim de boşa gidecek...teşekkür ederim[\b]
evet zap cihazını kakaladıkları insanlar ne yapacak.. ben de de vestel zap cihazı var lig tv abonesiyim.. kaç ay taksit ödedik buna.. + lig tv ücreti de ödüyoruz.. biz napçaz ..
Yeni ucuz hd cihaz gelecekse modüllü hd niye olmazki.sistem destekliyor.pazargünü fta verdiler izledik.olmaz mümkün değil diyorlar.tırıvırı açıklamalar yapıyorlar.alacam cihaz bir ay sonra mıodüllü yapacakalr para çöpe gidecek.
adamlara böyle fikirler verirseniz modüllü de çıkar, kollu bacaklı da.
Ben şimdi gümüş pakete üye olacağım ancak digi ucuz, kayıt yapmayan hd receiver çıkaracakmış, diyelimki 3 ay sonra digiplusa geçiş yaptım bu durumda üyeliğimin durumu