Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DİGİTURKTE OLAYYYYYYY ŞOKKK OLACAKSINIZ ŞOKKK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Cevap: DİGİTURKTE OLAYYYYYYY ŞOKKK OLACAKSINIZ ŞOKKK Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Rodman

26 Mart 2008; 14:54:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

...........................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodman -- 27 Mart 2008; 0:55:40 >

Acer - Aspire 9413ZWSMi
theunforgettable

Sisteme Gözat

26 Mart 2008; 14:55:54 

peki seneye lig tv de fiyat ne olucak bellimi yoksa?? yada su kadar uye kalıcaksınız dıye tahutname yapılıyormu

LOGİTECH Z-5500 --- PANASONIC SC-HT885

Rodman

26 Mart 2008; 15:05:05 

quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

yeni takılacak olan digiturk çanağına çift çıkışlı lnb takılacak ve bir ucu izleceğiniz odaya diğer ucu ise sizin uydu sistemindeki disecq switch in bir ucuna bağlanacak reciverınızdan kanal taraması yapılarak salondada digiturk kanallarını alabileceksiniz
quote:

Orjinalden alıntı: Rodman

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Rodman

hııımm iyimiş bu...
bana bille DT almayı düşündürdü bu kampanya . bakalım düşeneyim 1-2 gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodman -- 26 Mart 2008; 15:10:48 >

Acer - Aspire 9413ZWSMi
Rodman

26 Mart 2008; 15:08:13 

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

@next-urla tek başına müşteri hizmetleri gibi yardımcı oluyorsun bu kadar kişiye. Süpersin gerçekten...

+ 1000000.........

Acer - Aspire 9413ZWSMi
brandnew

26 Mart 2008; 15:52:36 

Bu kadar iyi bir kampanya beklemiyodum digiturkten gerçektende bu kampanyayla d smart falan kalmaz ortada. Bu kampanyaya ad vermek gerekirse dsmart katili denebilir. Benim anlmadıgım bu kampanyayı eleştirenler var. zaten digiturk normal yayınları bedava yapmış normal yayınlar + lig tv 19.90 olmuş. Yani Ayda 20 ytl ye lig tv izleyebilecek insanlar. Bir maç izlemek için bir yere gidip 2 içecek içsen bu fiyatlara anca çıkarsın. Bu paket ülkede dsmart ve uydu kullanan herkesin ihtiyacını karşılar. Sinema ve dizi izlemek isteyenlerin ve bütün kanalları izlemek isteyenlerinde ödeyecekleri ücretler çok uygun .Digiturk fahiş fiyat uygulamasını bu kampanyayla bitirmiş. Hd yayın çıktıgında receiver alınabilir ama +10 ytl istemek rezalet demiştim.bu uygulamadanda vazgeçilmiş.Yanlış hatırlamıyosam 63 ytl ye hd yayın dergi bütün kanallar salon filmleri ve erotik kanallar var. Yapılacak tek şey receiver parasını vermek.Onuda taksitle alabiliyosun. Şuanda eko -spor paket üyesiyim (kampanyalı)41 ytl veriyorum (normal fiyatı 61ytl sanırım aynı kanalları artık 19.90a veriyor. Gerçektende eleştirmek büyük başarı tebrik ediyorum.

theunforgettable

Sisteme Gözat

26 Mart 2008; 17:33:44 

musterı hizmetleri yok boyle bır kampanya dıyor ne iş ?

LOGİTECH Z-5500 --- PANASONIC SC-HT885

thedevourer

26 Mart 2008; 17:37:59 

şimdi müşteri hizmetlerini aradım hiç birinin bişeyden haberi yok bu kampanya hakkında bilgi almak istiyorum dedim bana nerden duydunuz bu kampanyayı diye sordular internetten duyduğmu söyledim beni yaklaşık 2 dakika telefonda beklettikten sonra önceden aboneliğim olup olmadığnı sordular eskiden vardı iptal ettirdim dedim ondan sonra bizim böyle bir kampanyamız yok dediler olursa zaten görürsünüz dediler kapadılar telefonu garip yani.

AMD Athlon 64 3500+
MSI K8N Diamond(MS-7100) ,2048MB DDR Kingston,nVidia GeForce 6600GT,Benq FP94VW Monitor,Asus DvdRW ,Airties RT-211 Wireless Modem, Samsung HD160JJ SCSI Disk Device 160GB,Samsung SP1203N ATA device 120GB [color]Creative SB Live! 24-bit, Creative 5200 5+1 Ses sistemi

**Sony Ericsson W810i **
Ekström

26 Mart 2008; 17:38:15 

quote:

Orjinalden alıntı: theunforgettable

musterı hizmetleri yok boyle bır kampanya dıyor ne iş ?

4nisanı bekliyorlar herhalde.

Ekström

26 Mart 2008; 17:42:59 

Sorduğum tüm sorulara cevap verdiğin için teşekkürler next-urla.

jackal73

26 Mart 2008; 17:47:28 

arkadaşlar kampanya kesin ama 4 nisanda başlayacak yani 3 nisan fatura kesim tarihi anlayacağınız biz indirimli fiyatlarla en erken mayıs ayında tanışacağız,o yüzden müşteri hizmetlerini arayıp şu an için bi cevap alamayız,en sağlamı gidin en yakında ki digitürk bayiine alın broşürü elinize inceleyin neyin ne olduğunu

next-urla

26 Mart 2008; 18:26:24 

elimden geleni yapmaya çalışıyorum (bu iş için digiturk maaş veriyor bana aramızda kalsın)
quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

@next-urla tek başına müşteri hizmetleri gibi yardımcı oluyorsun bu kadar kişiye. Süpersin gerçekten...

Next&NextStar®-DIGITURK®-D-Smart®
İZMİR YETKİLİ BAYİİ
TEL:766 1 243
SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
saintaz

26 Mart 2008; 19:23:15 

sayın next-urla veya cevap verebilecek diğer arkadaşlar..
bu kampanyadan sonra ücretsiz verilen teknik servis hizmeti aynen ücretsiz olarak devam edecek mi? veya ücret alınacaksa ne kadar alınacak?(örneğin çanağın rüzgardan yönünün değişmesi-ki bende çok oluyor- daha önce servis gelip, ücretsiz ayarlıyordu)

snnates1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

26 Mart 2008; 22:28:21 

Kablolar hazır iç kuruluma gerek yok sadece çanak ve merkezi sistem kurulması gerekecek+receiverlar işi görür.

quote:

binanıza isterseniz merkezi sistem ünitesi kurulabilir ve apartmanın ortak çanağı olur 1adet çanak ücreti 85ytl 3adet iç kurulum ücreti 45ytlx3 olarak ödersiniz
quote:

Orjinalden alıntı: snnates1

quote:

olayı şöyle ayırayım yanlış anlamalar olmuş 139ytl kutu ücreti +85ytl çanak kurulum ücreti TOPLAM 224YTL ödeyip sistemi satın alıyorsunuz ve giriş paketini bedelsiz izliyorsunuz mevcut dt çanağınız var ise 139ytl ye kutuyu alıyorsunuz

buda demek oluyorki dsmart kutu satıyor alıyorsunuz birdaha para ödemiyorsunuz tek çanaklı bir dsmart 350ytl peşin en düşük
tek çanaklı bir digiturk giriş paketi 224ytl

bundaki amaç üyenin üst paketlere geöme ihtimali %50olarak düşünülmüş
dsmartta ise yeni gelecek tüm kanallar konturlu olarak düşünülmüş

Biz aynı binaya 4 adet abonelik alacağız. 85 ytl çanak parasını bir daire için ödememiz yeterlimi ? Yoksa 4x85 ytl.mi ödememiz gerekiyor ? (Receiverlar söylemiyorum 4 daire için ayrı ayrı ücret alınacağı belli)

TeXaSSuPPorTeRsCluB

26 Mart 2008; 23:19:17 

bu kampanya surekli böle devam edicek dimi belli bi sure fln yok?

Ben Bursa Cocuguyum İstanbulu Neyleyim..!!