Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DİGİTURKTE OLAYYYYYYY ŞOKKK OLACAKSINIZ ŞOKKK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: GECELORDU07
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Cevap: DİGİTURKTE OLAYYYYYYY ŞOKKK OLACAKSINIZ ŞOKKK Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bodrumlu2

15 Mart 2008; 8:12:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: theracoola

bu kampanyadan 5 milyon üye bekleniyor...

Kampanya fena değil ama 5 milyon olcağını da sanmam ...

Nothing lasts forever
Even cold november rain
acy78

15 Mart 2008; 10:55:04 

quote:

5 ytl den olursa gelir 5 milyon üye.
valla yoksa 20 ytl deseler bile bence gelmez 5 milyon üye

BİR PKK MAĞARASININ DUVARINDAKİ YAZI:EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE DURMADAN ATEŞ EDİYORSA ACEMİDİR MERMİSİ BİTİNCE YANINA GİDİN,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ATEŞ EDİYOR SEN SAKLANINCA DURUYORSA O KOMANDODUR KAÇ CANINI KURTAR,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ORTADAN KAYBOLUYORSA BORDO BERELİDİR.YAPACAK BİRŞEY YOK O SENİ BULUR.
bodrumlu2

15 Mart 2008; 11:41:58 

quote:

Orjinalden alıntı: acy78

quote:

5 ytl den olursa gelir 5 milyon üye.
valla yoksa 20 ytl deseler bile bence gelmez 5 milyon üye

Nothing lasts forever
Even cold november rain
next-urla

15 Mart 2008; 13:05:30 

kampanyanın ne olacağı konusunda bilgin varmı ???
quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Next&NextStar®-DIGITURK®-D-Smart®
İZMİR YETKİLİ BAYİİ
TEL:766 1 243
SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
bodrumlu2

15 Mart 2008; 13:17:04 

quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

kampanyanın ne olacağı konusunda bilgin varmı ???
quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Yeni yapılacak kampanyadan bir bilgim yok.Benim bahsettiğim tsomania arkadaşa yapılan lig tv kampanyası...

Nothing lasts forever
Even cold november rain
mustafa72

15 Mart 2008; 13:24:38 

Digiturkte kampanyalardan yararlanan arkadaslara hatırlatmak isterim.

Kampnaya bitiminde paketiniz eski pakete dönmez yani mevcut paketin güncel fiyatıyla devam eder. Örnek lig tv eylüle kadar 40 ytl derlerse eylüle kadar o fiyattan izlersiniz fiyat artmaz. Ama eğer 3 eylül kadar hala kapatma için bi talimatınız yoksa güncel fiyatıyla devam eder yani ekospor 62.80(şimdiki fiyatı bu ama her yıl agustosta fiyat artışı olur).

Bilginize...

AMD Athlon64 4000+ X2 Dual-Core 65W Brisbane 65nm, MSI K9N Ultra ,Kingston 2x1GB DDR2-667Mhz Cas 5 ,Seagate 250GB SATA300 Barracuda 7200rpm 16MB ,MSI ATI Radeon X1950PRO; PCI-E16X; 256MB/256bit DDR3 , ASUS TA-9A1 FSP EPSILON 700W
ravishing

15 Mart 2008; 16:10:51 

Ailecekli Paketim ve ligtv var daha onceden balkondada salondada goldmaster vardi onlarin uydusu duruyor hala digiturk ude ona bagladilar sizce bu iyuzden mi bazi kanallari zleyemiyorum tavsiyeniz nedir? ne yapmaliyim bide digiturk un sitesindeki gibi kanal numaralari ayni degil farkli farkli rakamlarda kanallar mevcut yani ordaki rakamlar ayni kanal olarak gostermiyor cevap yazarsaniz sevinirim.

next-urla

16 Mart 2008; 22:17:54 

sen turksat üzerinden yayın alıyorsun paketin ailecek ''AİLE'' değil yani türksat uydusundan yayın yapan digiturk kanallarını izlersin ama istersen fiyat farkını ödeyip eutelsat uydusundan diğer paketlere geçiş yapabilirsin

İZMİR YETKİLİ BAYİİ
SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
theracoola

17 Mart 2008; 0:43:21 

peki madem sordunuz soyleyeyim kampanya değil lansmanın ismi YENİ DIGITURK DUNYASI... şimdi bişe solemek doru olmaz ama ucuza turkcell super lig diyorum baskada bisi demiyorum :) bu arada günde 5000 üye kampanyasız yapılıyor arkadaslar komik olmayın herhalde siz DT ile DS yi karıstırıyorsunuz!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theracoola -- 17 Mart 2008; 0:48:36 >

Rodman

17 Mart 2008; 2:09:33 

quote:

peki madem sordunuz soyleyeyim kampanya değil lansmanın ismi YENİ DIGITURK DUNYASI... şimdi bişe solemek doru olmaz ama ucuza turkcell super lig diyorum baskada bisi demiyorum :) bu arada günde 5000 üye kampanyasız yapılıyor arkadaslar komik olmayın herhalde siz DT ile DS yi karıstırıyorsunuz!!!

sen bana bu kampanya geri gelecekmi onu söyle. Gerisi boş benim için.. sezon başından beri bekliyorum ama yok maalesef..
televizyonun altı uydu alıcısı, PlayStatıon 1, PS 2, DVD Player ile dolu zaten birde DT alıcı Kutusunu koyamam artık...
birde şu soru takıldı aklıma, ligin bitmesine 8 hafta kaldı şu an kampanyanın başladığı tarihte 5 hafta kalıyor. (eğer hemen kampanyanın açıklandığı tarihte alırsanız tabi.) nası olacak bu iş bakalım.
Lig bitiminde normaldir yanı bu "Sezon sonu gel vatandaş gel" Kampanyası herhalde.
bilmem yanlışmıyım....

Acer - Aspire 9413ZWSMi
sporcu42

17 Mart 2008; 12:52:07 

günde 5000 üye kampanyasız yapılıyorsa acaba kaç kişi kapattırmak için arıyordur ?...
quote:

caglarun

17 Mart 2008; 13:08:52 

quote:

Orjinalden alıntı: sporcu42

günde 5000 üye kampanyasız yapılıyorsa acaba kaç kişi kapattırmak için arıyordur ?...
quote:

katılıyorum

bodrumlu2

17 Mart 2008; 14:15:01 

Kampanyanın çıkmasını bekleyelim bari arkadaşlar böyle ihtimaller üzerine konuşup duruyoruz....

Nothing lasts forever
Even cold november rain
quentin

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

17 Mart 2008; 15:48:10 

quote:

Orjinalden alıntı: Rodman

ligin bitmesine 8 hafta kaldı şu an kampanyanın başladığı tarihte 5 hafta kalıyor. (eğer hemen kampanyanın açıklandığı tarihte alırsanız tabi.) nası olacak bu iş bakalım.
Lig bitiminde normaldir yanı bu "Sezon sonu gel vatandaş gel" Kampanyası herhalde.
bilmem yanlışmıyım...

Arkadaşın dediği gibi kampanya sadece lig tvyi kapsıyorsa bence çok bi beklentiye girmemek lazım en azından ligin bitmesine bir ay kala lig tv paketli bir üyelik bana pek de cazip gelmiyor

theracoola

17 Mart 2008; 22:55:41 

tüm fiyatlar 2 yıl sabit olacak ve her paket için birer yıl garanti vermek gerekecek. bu arda tüm paketler lig tv li lig tv siz olamaz zaten fiyat cok düşük!!!!

narec

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Mart 2008; 1:11:39 

4 nisan da açıklanacak mı bu kampanya?

"KULA BELA GELMEZ,HAK YAZMADIKÇA; HAK BELA YAZMAZ KUL AZMADIKÇA"
next-urla

18 Mart 2008; 12:04:06 

4 nisanda başlayacak size 4 nisandan önce haber vereceyim inşallah
4nisanda başlamasının sebebine gelince digiturk faturaları her ayın 3ünde kesilir ve 4ünde yeni bir ay başlar oyuzden yeni başlayacak kampanyayla fatura döneminden sonra başlayacak

ama 19YTL ye lig tv yi unutun derim ben çünkü 41ytl den 16 taahhüdlü bir ton müşteri var bunlar ne olacak 62ytl ye yada daha yüksek fiyata paketleri izleyenler var bunlar ne olacak adamlar elindeki müşteriye indirimmi yapacak

İZMİR YETKİLİ BAYİİ
SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
<