Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DİGİTURKTE OLAYYYYYYY ŞOKKK OLACAKSINIZ ŞOKKK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Cevap: DİGİTURKTE OLAYYYYYYY ŞOKKK OLACAKSINIZ ŞOKKK Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
GECELORDU07

17 Haziran 2008; 15:02:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

4 HAZİRAN KAMPANYASI İÇİN ARAMIŞTIM DT Yİ BANA KAMPANYALARIN TEMMUZ AYINDA BAŞLICANI SÖYLEDİLER BENDE DAHA ÖNCE YAZDIĞIM GİBİ YENİ KAMPANYADA LİGTVSİZ Bİ ALTIN PAKET E BENZER Bİ KAMPANYA BEKLİYORUM DEDİM SİZE DÖNERİZ DEDİLER VE DÖNDÜLERDE İLGENECEKLERİNİ SÖYLEDİLER KAMPANYA YAKINDIR ARKADAŞLAR AMA İŞİN İÇİNDE Bİ GEÇİŞTİRME VARSA DAHA ÖNCE SİNEMA PAKETİMİ HOŞ PAKETE DÜŞÜRMÜŞTÜM ŞİMDİ HOŞ PAKET TAAHHÜDÜM BİTER BİTMEZ ONUDA İPTAL EDERİM OLUR BİTER BİZLER KOYUN DEĞİLİZ BUNLARIN BUNU ANLAMALARI LAZIM ALTERNETİFLERİ O KADAR FAZLAKİ D SMART ,UYDU ,KABLOLU,DVD(MAÇ İZLEMEYENLER İÇİN)

GECELORDU
borabd

23 Haziran 2008; 15:28:03 

bugün aradım giriş paketine dönmek için ...bana kampanya var dediler...ilk 3 ay 20 ytl kalan 9 ay 56 ytl ligtv var dediler..bende bol şans size dedim..böyle kazık kampanyamı olur dedim..noldu 20 ytl gümüş koltuğa dedim ...o deneme amaçlıymış mış mış mış..

dr.say

23 Haziran 2008; 16:38:58 

Aynen katılıyorum.Aynı işlemleri yaptım 7 yıldır olan süper paketten giriş paketine düştüm.Ayrımcılık yaptılar.İnsanlarda güven bırakmadılar.
Halen reklam yapıp 6 aydır var olduğunu söylediği ama olmayan özelliklerine rağmen PLUS u satmaya çalışıyorlar.İnsan bir pardon der.Sözümüzde duramadık ama telafi edeceğiz filan der.Nerde aynı reklamlar dönüyor olmayan özellikleri sayarak.Birde bazıları alkışlıyor digitürkü hayret.
quote:

Orjinalden alıntı: GECELORDU07

4 HAZİRAN KAMPANYASI İÇİN ARAMIŞTIM DT Yİ BANA KAMPANYALARIN TEMMUZ AYINDA BAŞLICANI SÖYLEDİLER BENDE DAHA ÖNCE YAZDIĞIM GİBİ YENİ KAMPANYADA LİGTVSİZ Bİ ALTIN PAKET E BENZER Bİ KAMPANYA BEKLİYORUM DEDİM SİZE DÖNERİZ DEDİLER VE DÖNDÜLERDE İLGENECEKLERİNİ SÖYLEDİLER KAMPANYA YAKINDIR ARKADAŞLAR AMA İŞİN İÇİNDE Bİ GEÇİŞTİRME VARSA DAHA ÖNCE SİNEMA PAKETİMİ HOŞ PAKETE DÜŞÜRMÜŞTÜM ŞİMDİ HOŞ PAKET TAAHHÜDÜM BİTER BİTMEZ ONUDA İPTAL EDERİM OLUR BİTER BİZLER KOYUN DEĞİLİZ BUNLARIN BUNU ANLAMALARI LAZIM ALTERNETİFLERİ O KADAR FAZLAKİ D SMART ,UYDU ,KABLOLU,DVD(MAÇ İZLEMEYENLER İÇİN)

nicomedian

2 Temmuz 2008; 19:53:39 

Evet biraz önce ben de 5 yıllık digiturk aboneliğimi dondurdum. Aradım, fiyat politikalarından bahsettim. Bu forumda defalarca yazılan aynı terane bana da anlatıldı. Herkese sabit, koltuk kampanyası test kampanyasıydı, hiçbiryere duyurmadık zaten vesaire. Ve ekospor paketini 62, ama yıllık taahhütlü olursa 56 YTL'den önerdi. Ben de masanın altına bak demedim tabi ama dondurun dedim sadece. Lig başlarken yeni kampanyalar olabilirmiş, şikayetim kaydedilmiş, geri döneceklermiş vs.

Bu sene 50 çok geliyordu, şimdi diyolar 56! Bir de taahhüt edicem kampanya yapacaklar beni katil edecekler!

jujuuu

2 Temmuz 2008; 21:55:23 

giris paketi ile eko paket arasinda ne gibi farklar var ?

kayda deger bisi var mi

starback

3 Temmuz 2008; 19:36:48 

Bugun itibariyle 5 yıllık üyeliğimi sona erdirmiş bulunuyorum

aradılar sadece bana özel tüm paketlerde 5 ytl indirim yapacaklarmış, hangi paketi seçersem seçeyim tüm paketlerde bu indirim olacakmış.hala bizi yolunucak kaz gibi görüyor digiturk.
teşekkür ettim ve iptal ettirdim.

sıkıldım artık.uzun süredir yeni kanal yok ayrıca yeni lcd alınca görüntü kalitesindeki düşüklükte bu kararı almama sebep oldu.son 10 gündür sürekli tvde dsmart takılı.bende iptal ettirdim.hayırlısı olsun bakalım.

PSN: usa18mart

24 Dizisi Türkiye Hayran Sitesi
--- www.24turkiye.net ---

GECELORDU07

6 Temmuz 2008; 23:12:41 

YA BUNLAR ADAM GİBİ KAMPANYA YAPACAKLAR YADA BEN KOBLOLUYU SEYREDECEM GİRİŞ PAKETİMİN SÜRESİNE AZ KALDI BİTİNCE ÜYELİĞİMİDE İPTAL ETTİRECEM BÖYLE İŞ OLMAZ BİRİLERİ 3 LİRA BİZLER 5 LİRA AYRICA ZATEN PİYASA DURGUN HERKES FİAT KIRIYOR TURCELL BİLE ÇOK KIRDI FİYALARI DT KENDİNİ RAKİPSİZMİ GÖRÜYO NE ALT TARAFI TELEVİZYON SİNİR ETMESİNLER ADAMI

GECELORDU
borabd

7 Temmuz 2008; 10:52:57 

size digitürkten bi rezillik daha..bugün faturam geldi ve 35 ytl..normlde 9.90 olması lazım..bir baktım ekstreye erotik kanallara 1 aylık üye olmuşum...

tabi onlar kendi kendine üye yapmış...böyle bi rezillik olabilirmi ya .... şu fatura işini halledeyim hemen kaptıcam...milleti enayi yerine koyuyolar resmen

montaj34

7 Temmuz 2008; 12:06:07 

Arkadaşlar 22 temmuzda büyük bir kampanyanın başlayacağını yazıyor başka forumlar bu konuda bilgisi olan varmı?

sony 37P3000
toshiba A-100-233
motorola rockr e2
pentax optio x
borabd

9 Temmuz 2008; 19:02:23 

hangi forumda yazıyor ya ben bi yerde görmedim

montaj34

9 Temmuz 2008; 19:33:41 

quote:

Orjinalden alıntı: borabd

hangi forumda yazıyor ya ben bi yerde görmedim

15 temmuzda 39.90 ekospor paket başlıyormuş.
http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=427905&page=13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 9 Temmuz 2008; 19:35:58 >

sony 37P3000
toshiba A-100-233
motorola rockr e2
pentax optio x
bodrumlu2

10 Temmuz 2008; 11:02:51 

quote:

size digitürkten bi rezillik daha..bugün faturam geldi ve 35 ytl..normlde 9.90 olması lazım..bir baktım ekstreye erotik kanallara 1 aylık üye olmuşum...

tabi onlar kendi kendine üye yapmış...böyle bi rezillik olabilirmi ya .... şu fatura işini halledeyim hemen kaptıcam...milleti enayi yerine koyuyolar resmen

Müşteri hizmetlerine siz basvuru yapmadan sizi nasıl üye yaptıklarını bi sorun.Bir basvuru olmadan üye yapamazlar.

Nothing lasts forever
Even cold november rain
borabd

10 Temmuz 2008; 15:09:54 

quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Müşteri hizmetlerine siz basvuru yapmadan sizi nasıl üye yaptıklarını bi sorun.Bir basvuru olmadan üye yapamazlar.

söyledim zaten yanlışlık olmuş..özür diliyolar..böyle bi zihniyet işte

bodrumlu2

10 Temmuz 2008; 16:56:07 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

söyledim zaten yanlışlık olmuş..özür diliyolar..böyle bi zihniyet işte

1000 kişiye böyle yanlışlık olsa 25X1000=25.000 YTL

Nothing lasts forever
Even cold november rain
anexi

11 Temmuz 2008; 15:10:53 

arkadaslar dun aradım musteri temsilcisini ve mutlaka ayın sonuna dogru

30 temmuza kadar tekrar aramam gerektiğini ve kampanyanın olacagını soyledi..

garip ama gercek.