Hazirana kadar reklam yok demişsin üstlerde bir yerlerde Next-urla, ancak bu haftasonu istanbulda atılan gazetelerin içinden üzerinde "bu ilanla gelene 15 ytl indirim" yazılı el ilanı çıktı. Ayrıca "hazirana kadar reklam yok" un anlamı ne olabilir merak ettim, haziranda daha farklı birşeylermi duyurulacak?
99 YTL lik Philips cihazı yeni üye olmadan sadece cihaz olarak satın alabilirmiyiz ? Ben modüllü üye olarak interaktif kanalları seyredemiyorum o yüzden soruyorum.
ben de şöyle bir şey sormak istiyorum digitürke hoş paketle üye oldum daha sonraları yaptıkları teklifle 19,90 a aile paketi üyesi oldum yani kutu olarak giriş paketindeki kutulardan var ve de verdikleri çanak var bir de 2 senelik bi kampanyaydı o henüz 6-7 ay filan oldu ben şimdi gümüş koltuk istersem nasıl olur durum?o iki senelik parayı ayrıyetten ödermiyim tam olarak ne öderim nasıl üye olurum
Kasım ayında hoş pakete üye olmuştum ve 19.90 a izliyodum.Bugun dt yi aradım 105 ytl gibi bir fiyat cıkardılar.Kabul ettim 19.90 a gümüş koltuk'a geçtim.Bunu da isterseniz 12 taksit istersen direk tek çekim yapıyolar.Ben onumuzdeki ayın faturasına eklettim.Gelecek ay 125 ytl gibi bir ucret gelcek sonra da 19.90 devam:) Güzel alışverış oldu gibi.
merhaba arkadaşlar ben 27 şubatta tarihinde "12 ay lig tv alana dijital uydu alıcısı bedava"kampanyasından yararlanarak üye oldum.ilk faturadan sonra bu ay 192 ytlilik kampanyalı dekoder satısı bedeli faturama yansıtılmış. sizce burda bi yanlışlık yok mu? kampanyada benim avantajım yok mu o zaman böyle bir şeyle karşılasan var mı arkadaşlar yardım lütfen faturayı görünce şok oldum
Arkadaşlar bende 8 aydır Lig TV ailecek paketi üyesiyken bu gün gümüş koltuğa geçişimi yaptm.Ancak ilginç olan bu gün benden cihaz parası falan almadılar ve kredi kartına 18.25 YTL aylık ödemeli 12 ay boyunca taksit yaptılar.Ben bu digiturku anlamadım.Benden daha önceki üyelik taahhüdümün bitmesine 8 ay varken ve cihaz parası almaları gerekirken neden almadılar..Aylık 19.90 YTL yerine neden 18,25 ödeme çıkardılar...Neyse en iyisi ben fazla ses çıkarmıyayım
Arkadaşlar bende 8 aydır Lig TV ailecek paketi üyesiyken bu gün gümüş koltuğa geçişimi yaptm.Ancak ilginç olan bu gün benden cihaz parası falan almadılar ve kredi kartına 18.25 YTL aylık ödemeli 12 ay boyunca taksit yaptılar.Ben bu digiturku anlamadım.Benden daha önceki üyelik taahhüdümün bitmesine 8 ay varken ve cihaz parası almaları gerekirken neden almadılar..Aylık 19.90 YTL yerine neden 18,25 ödeme çıkardılar...Neyse en iyisi ben fazla ses çıkarmıyayım
bu ay ödeme yapmayınız faturasında 192ytl cihaz bedeli gözüken üyelere hatalı fatura çıkarıldı
quote:
Orjinalden alıntı: lethalmrcool
merhaba arkadaşlar ben 27 şubatta tarihinde "12 ay lig tv alana dijital uydu alıcısı bedava"kampanyasından yararlanarak üye oldum.ilk faturadan sonra bu ay 192 ytlilik kampanyalı dekoder satısı bedeli faturama yansıtılmış. sizce burda bi yanlışlık yok mu? kampanyada benim avantajım yok mu o zaman böyle bir şeyle karşılasan var mı arkadaşlar yardım lütfen faturayı görünce şok oldum
önümüzdeki ay 96ytl lik bir fatura elinize ulaşır yada kredi kartınızdan tahsil edilmiştir merak etmeyin size söylemeyi atlamışlardır 18.25 in nedeni ise yıllık kredi kartı ile ödemeden kaynaklanıyor
quote:
Orjinalden alıntı: spilanemon
üyeliğiniz modüllü üyelikten çıkarılıp normal üyeliğe dönüştürülerek size kutu verilir daha sonransında eğer koltuklardan birine geçecekseniz satın alabilirsiniz kutulu üyelikler modüllü üyeliklerden daha pahalıdır
quote:
Orjinalden alıntı: salvadorjudges
Sayın next-urla
99 YTL lik Philips cihazı yeni üye olmadan sadece cihaz olarak satın alabilirmiyiz ? Ben modüllü üye olarak interaktif kanalları seyredemiyorum o yüzden soruyorum.
- Hazirana kadar reklam yok demişsin üstlerde bir yerlerde Next-urla, ancak bu haftasonu istanbulda satılan gazetelerin içinden üzerinde "bu ilanla gelene 15 ytl indirim" yazılı el ilanı çıktı. Ayrıca "hazirana kadar reklam yok" un anlamı ne olabilir merak ettim, haziranda daha farklı birşeylermi duyurulacak?
İkinci sorum ise şu şekilde
- Digitürk artık modül ile aboneliği durdurdu. Bu durumda kendi HD alıcımızı satın alırsak yada almış olduğumuzu varsayarsak, yayın hakları digitürkte olduğu sürece bir daha asla lig maçlarını izleyemeyeceğimiz anlamına mı geliyor. Yani bir HD alıcı daha satın almak istemez sanırım hiçkimse. Bu şartlarda ise ya elimizdekini bi kenara atıp yenisini alıcaz digitürkten yada HD alıcımızdan vazgeçip ucuz olan normal digital kutulardan satın almamız gerekecek.. Pek mantıklı bir durum gibi görünmüyor nasıl bir çözüm üretilebilir digitürk tarafından acaba?
Gelelim üçüncü soruya
- Yakın zamanda kayıt özelliği olmayan HD kutu verecekmi digitürk. Zira HD yayınları izlemek için şu aşamada 899 ytl gibi bir rakamı yalnızca alıcı cihaza ödemek çok mantıklı gelmiyor. Böyle bir yatırım için henüz erkenmi? Haziran ayında bizleri neler bekliyor? Bu konudaki görüşlerinizi alabilirmiyiz. Röportaj sorusu gibi oldu :)
Saygılarımla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavalier -- 16 Nisan 2008; 12:10:35 >
Digitürk gümüs paketi ile birlikte yeni abone oldum. Gümüs paketde LigTv var ama Fortis kupa maclari yok yaziyordu. Oysa dün aksam GS-Genclerbirligi yari final macini cok rahat bir sekilde izledim. Acaba gelecek sezon icinmi gecerlidir yoksa bir hatami vardir? Varmidir bir aciklamasi?
Digitürk gümüs paketi ile birlikte yeni abone oldum. Gümüs paketde LigTv var ama Fortis kupa maclari yok yaziyordu. Oysa dün aksam GS-Genclerbirligi yari final macini cok rahat bir sekilde izledim. Acaba gelecek sezon icinmi gecerlidir yoksa bir hatami vardir? Varmidir bir aciklamasi?
Ahhh....
Bende gümüş paket üyesiyim ve kupa maçı yok diye açmadım bile.