Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DİGİTURKTE OLAYYYYYYY ŞOKKK OLACAKSINIZ ŞOKKK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: yaslan
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Cevap: DİGİTURKTE OLAYYYYYYY ŞOKKK OLACAKSINIZ ŞOKKK Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Cavalier

15 Nisan 2008; 15:06:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hazirana kadar reklam yok demişsin üstlerde bir yerlerde Next-urla, ancak bu haftasonu istanbulda atılan gazetelerin içinden üzerinde "bu ilanla gelene 15 ytl indirim" yazılı el ilanı çıktı. Ayrıca "hazirana kadar reklam yok" un anlamı ne olabilir merak ettim, haziranda daha farklı birşeylermi duyurulacak?

İstanbul - Anadolu Yakası

Keloglan75

15 Nisan 2008; 15:16:32 

O Zaman turnayi gözünden vurmusum :)
quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

kutular a sından z sine kadar aynı tek fark dt 9002 lerin yazılımları farklı sadece digiturk yayınları ile çalışmasına izin veriyor buda dezavantaj

Keloglan75
salvadorjudges

15 Nisan 2008; 15:55:33 

Sayın next-urla

99 YTL lik Philips cihazı yeni üye olmadan sadece cihaz olarak satın alabilirmiyiz ? Ben modüllü üye olarak interaktif kanalları seyredemiyorum o yüzden soruyorum.

pascuu

15 Nisan 2008; 15:57:04 

quote:

Orjinalden alıntı: erdemr

ben de şöyle bir şey sormak istiyorum digitürke hoş paketle üye oldum daha sonraları yaptıkları teklifle 19,90 a aile paketi üyesi oldum yani kutu olarak giriş paketindeki kutulardan var ve de verdikleri çanak var bir de 2 senelik bi kampanyaydı o henüz 6-7 ay filan oldu ben şimdi gümüş koltuk istersem nasıl olur durum?o iki senelik parayı ayrıyetten ödermiyim tam olarak ne öderim nasıl üye olurum

Kasım ayında hoş pakete üye olmuştum ve 19.90 a izliyodum.Bugun dt yi aradım 105 ytl gibi bir fiyat cıkardılar.Kabul ettim 19.90 a gümüş koltuk'a geçtim.Bunu da isterseniz 12 taksit istersen direk tek çekim yapıyolar.Ben onumuzdeki ayın faturasına eklettim.Gelecek ay 125 ytl gibi bir ucret gelcek sonra da 19.90 devam:)
Güzel alışverış oldu gibi.

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
MITSUBISHI COLT 1.3 Invite AMT 2008 Siyah
Henüz daha bebek,ilerde EVO olcak abisi :)
lethalmrcool

15 Nisan 2008; 19:46:48 

merhaba arkadaşlar ben 27 şubatta tarihinde "12 ay lig tv alana dijital uydu alıcısı bedava"kampanyasından yararlanarak üye oldum.ilk faturadan sonra bu ay 192 ytlilik kampanyalı dekoder satısı bedeli faturama yansıtılmış. sizce burda bi yanlışlık yok mu? kampanyada benim avantajım yok mu o zaman böyle bir şeyle karşılasan var mı arkadaşlar yardım lütfen faturayı görünce şok oldum

spilanemon

15 Nisan 2008; 21:46:50 

Arkadaşlar bende 8 aydır Lig TV ailecek paketi üyesiyken bu gün gümüş koltuğa geçişimi yaptm.Ancak ilginç olan bu gün benden cihaz parası falan almadılar ve kredi kartına 18.25 YTL aylık ödemeli 12 ay boyunca taksit yaptılar.Ben bu digiturku anlamadım.Benden daha önceki üyelik taahhüdümün bitmesine 8 ay varken ve cihaz parası almaları gerekirken neden almadılar..Aylık 19.90 YTL yerine neden 18,25 ödeme çıkardılar...Neyse en iyisi ben fazla ses çıkarmıyayım

P5VD2-VM SE ANAKART
İntel Pentium DualCore E 2180 @ 2 GHZ işlemci
Sapphire HD 3650 256 mb Ekran Kartı
2x1=2 GB DDR 2 Ram
120 Gb Sata Hd
jackal73

15 Nisan 2008; 23:09:34 

Bu ayki fatura toplamdan düşüp 12 ye bölünüyor
quote:

Orjinalden alıntı: spilanemon

Arkadaşlar bende 8 aydır Lig TV ailecek paketi üyesiyken bu gün gümüş koltuğa geçişimi yaptm.Ancak ilginç olan bu gün benden cihaz parası falan almadılar ve kredi kartına 18.25 YTL aylık ödemeli 12 ay boyunca taksit yaptılar.Ben bu digiturku anlamadım.Benden daha önceki üyelik taahhüdümün bitmesine 8 ay varken ve cihaz parası almaları gerekirken neden almadılar..Aylık 19.90 YTL yerine neden 18,25 ödeme çıkardılar...Neyse en iyisi ben fazla ses çıkarmıyayım

next-urla

15 Nisan 2008; 23:25:15 

bu ay ödeme yapmayınız faturasında 192ytl cihaz bedeli gözüken üyelere hatalı fatura çıkarıldı
quote:

Orjinalden alıntı: lethalmrcool

merhaba arkadaşlar ben 27 şubatta tarihinde "12 ay lig tv alana dijital uydu alıcısı bedava"kampanyasından yararlanarak üye oldum.ilk faturadan sonra bu ay 192 ytlilik kampanyalı dekoder satısı bedeli faturama yansıtılmış. sizce burda bi yanlışlık yok mu? kampanyada benim avantajım yok mu o zaman böyle bir şeyle karşılasan var mı arkadaşlar yardım lütfen faturayı görünce şok oldum

Next&NextStar®-DIGITURK®-D-Smart®
İZMİR YETKİLİ BAYİİ
TEL:766 1 243
SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
next-urla

15 Nisan 2008; 23:28:02 

önümüzdeki ay 96ytl lik bir fatura elinize ulaşır yada kredi kartınızdan tahsil edilmiştir merak etmeyin size söylemeyi atlamışlardır 18.25 in nedeni ise yıllık kredi kartı ile ödemeden kaynaklanıyor
quote:

Orjinalden alıntı: spilanemon

İZMİR YETKİLİ BAYİİ
SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
next-urla

15 Nisan 2008; 23:33:15 

üyeliğiniz modüllü üyelikten çıkarılıp normal üyeliğe dönüştürülerek size kutu verilir daha sonransında eğer koltuklardan birine geçecekseniz satın alabilirsiniz kutulu üyelikler modüllü üyeliklerden daha pahalıdır
quote:

Orjinalden alıntı: salvadorjudges

Sayın next-urla

99 YTL lik Philips cihazı yeni üye olmadan sadece cihaz olarak satın alabilirmiyiz ? Ben modüllü üye olarak interaktif kanalları seyredemiyorum o yüzden soruyorum.

İZMİR YETKİLİ BAYİİ
SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
Cavalier

16 Nisan 2008; 12:00:34 

Sayın next-urla öncelikle ilk sorumu yineliyorum

- Hazirana kadar reklam yok demişsin üstlerde bir yerlerde Next-urla, ancak bu haftasonu istanbulda satılan gazetelerin içinden üzerinde "bu ilanla gelene 15 ytl indirim" yazılı el ilanı çıktı. Ayrıca "hazirana kadar reklam yok" un anlamı ne olabilir merak ettim, haziranda daha farklı birşeylermi duyurulacak?

İkinci sorum ise şu şekilde

- Digitürk artık modül ile aboneliği durdurdu. Bu durumda kendi HD alıcımızı satın alırsak yada almış olduğumuzu varsayarsak, yayın hakları digitürkte olduğu sürece bir daha asla lig maçlarını izleyemeyeceğimiz anlamına mı geliyor. Yani bir HD alıcı daha satın almak istemez sanırım hiçkimse. Bu şartlarda ise ya elimizdekini bi kenara atıp yenisini alıcaz digitürkten yada HD alıcımızdan vazgeçip ucuz olan normal digital kutulardan satın almamız gerekecek.. Pek mantıklı bir durum gibi görünmüyor nasıl bir çözüm üretilebilir digitürk tarafından acaba?

Gelelim üçüncü soruya

- Yakın zamanda kayıt özelliği olmayan HD kutu verecekmi digitürk. Zira HD yayınları izlemek için şu aşamada 899 ytl gibi bir rakamı yalnızca alıcı cihaza ödemek çok mantıklı gelmiyor. Böyle bir yatırım için henüz erkenmi? Haziran ayında bizleri neler bekliyor? Bu konudaki görüşlerinizi alabilirmiyiz.
Röportaj sorusu gibi oldu :)

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavalier -- 16 Nisan 2008; 12:10:35 >

İstanbul - Anadolu Yakası

darkingfb

16 Nisan 2008; 14:02:47 

next-urla bende dt yok 19,90a ligtv başlatabilirmiyim yani?

307_Aslan

Sisteme Gözat

16 Nisan 2008; 15:18:22 

quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

240/12(world 9+3--7.5 vade farkı) taksitle kutu+kurulum+çanak alıp

219/12 taksitle 1 yılık ücreti ödeyip(şart degil)

tabiki alırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 307_Aslan -- 16 Nisan 2008; 15:18:28 >

ESKİ SİSTEM----O ARTIK LAN PARTY ADAMI----AMD OPTERON 170 2000@2700(FREEZER 64 PRO),ASUS A8N5X ,PALİT 7900GT SONİC,2 GB TWİNMOS 400 MHZ,2*WD 80 GB SATA,AOPEN H600-B28,ASPİRE 550 WATT PSU,ZYXEL 661HW,REGAL 17'' CRT :)
@SWORDSMAN---21 ŞUBAT 2008 DE HATIRLATIRIM DEDİ...Q6600 GELECEGE YATIRIMMI?...TEST SÜRESİ
2 SENE...
Keloglan75

16 Nisan 2008; 15:54:02 

Digitürk gümüs paketi ile birlikte yeni abone oldum. Gümüs paketde LigTv var ama Fortis kupa maclari yok yaziyordu. Oysa dün aksam GS-Genclerbirligi yari final macini cok rahat bir sekilde izledim.
Acaba gelecek sezon icinmi gecerlidir yoksa bir hatami vardir? Varmidir bir aciklamasi?

Keloglan75
darkingfb

16 Nisan 2008; 15:56:05 

hem kutu+kurulum+çanak parası ödüyecez hemde yıllık ücret,ozaman 39 a geliyo heralde yanlış anlamadıysam..
quote:

Orjinalden alıntı: 307_Aslan

quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

240/12(world 9+3--7.5 vade farkı) taksitle kutu+kurulum+çanak alıp

219/12 taksitle 1 yılık ücreti ödeyip(şart degil)

tabiki alırsın...

darkingfb

16 Nisan 2008; 16:15:37 

9001 in peşin fiyatı 139 ytl dediler..acaba dışardan ci olan bi recever alsak olurmu..uyarmı acaba?

kedhy

16 Nisan 2008; 16:39:25 

quote:

Orjinalden alıntı: Keloglan75

Digitürk gümüs paketi ile birlikte yeni abone oldum. Gümüs paketde LigTv var ama Fortis kupa maclari yok yaziyordu. Oysa dün aksam GS-Genclerbirligi yari final macini cok rahat bir sekilde izledim.
Acaba gelecek sezon icinmi gecerlidir yoksa bir hatami vardir? Varmidir bir aciklamasi?

Ahhh....

Bende gümüş paket üyesiyim ve kupa maçı yok diye açmadım bile.

Keşke deneseymişim.....

2008 corsa 1.4 cosmo Lancelot Sarısı
Esp
Teknik paket
Panoramik tavan
çelik kapı eşik çıtaları
http://img127.imageshack.us/img127/3379/resim009ey3.jpg
307_Aslan

Sisteme Gözat