evet gümüş pakette türkiye kupası maçları yok ilk taahhüdü gümüşten verirseniz daha sonra tekrar arıyarak paket yükseltebilirsin ama altın yada platinden taahhüd verirsen tekrar düşemezsin alt pakete
quote:
Orjinalden alıntı: felmali
sagol kardesim
yalniz gumuste Turkiye kupasi maclari kacmiyor mu ? Acaba altin daha mi mantikli olur muhabbetle
quote:
Orjinalden alıntı: next-urla
siz kutuyu satın aldığınız için müşteri hizmetlerini arıyarak direk geçiş yapabilirsiniiz 69ytlye full paket salonlar bedava erotik kanallar bedava dergi bedava plus ücreti yok servis ücretsiz yanlız paketler 1sene taahhütlü gümüşten giriş yap sonra yükselt platinden giriş yapıp sonra düşemezsiniz ama platine yükseltebilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: felmali
sagol sevgili Kedhy
hmm, su anda 95 lira veriyorum yan oda + HD yayin bedeli + sanirim Super paket
Platin biraz daha ucuz olur ama Plus Kutu'yu zaten aldigima gore, benden bir kutu almami isteyecekler mi ? selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: kedhy
Platin koltuğu seçerseniz diğer avantajları yanında plus kullanıcılarının artı ödedikleri hizmet bedeli alınmıyor.
@next-urla bugün bi digiturk bayisine gittm bu "koltuklara" geçmek için ne yapmam gerekiyor diye müşteri hizmetlerini aramalısınız dedi. Mevcut aboneler digiturk merkezlerinden geçiş yapamıyorlar mı?
Sen tanımazsın ama bu adam terstir. Tersi de pistir. Bulaşmaya değmez; senden zeki değildir. Lost izlemez, facebook hesabı bile yok modern zamanlarda bir delidir. Nargileden çektiği ilk(ve son) nefesten boğulur. Her yaştan alkolik felsefesini öğrenmiştir. Depremden, davul gürültüsünden dahi etkilenmez, uyur.. Ders çalışması gerektiğini bilir ama çalışmaz, ilgi göstermesi gerektiğini bilir ama göstermez; sorumsuzun biridir. Galeyana çabuk gelmez genelde durulur. Çılgın atsan dinmeni bekler, fırtınası sonradan gelir, ama gerekirse bir kaşık suda anafor çıkarır. Hiç uğraşma adam olsun diye, ben denedim olmuyor…
evet gümüş pakette türkiye kupası maçları yok ilk taahhüdü gümüşten verirseniz daha sonra tekrar arıyarak paket yükseltebilirsin ama altın yada platinden taahhüd verirsen tekrar düşemezsin alt pakete[:'
Peki gümüş paketle başladım bir müddet sonra altın pakete daha sonra da platine geçtim sonra da psikolojim bozuldu diyerekten tekrar gümüş pakete inebilirmiyiz desem
evet gümüş pakette türkiye kupası maçları yok ilk taahhüdü gümüşten verirseniz daha sonra tekrar arıyarak paket yükseltebilirsin ama altın yada platinden taahhüd verirsen tekrar düşemezsin alt pakete[:'
Peki gümüş paketle başladım bir müddet sonra altın pakete daha sonra da platine geçtim sonra da psikolojim bozuldu diyerekten tekrar gümüş pakete inebilirmiyiz desem
evet aynen öyle. istediğin zaman girdiğin pakete kadar düşebiliyorsun tekrar.....
evet aynen öyle. istediğin zaman girdiğin pakete kadar düşebiliyorsun tekrar.....
Peki o zaman herkes en düşük paketten başlamaz mı.En yüksek paketten başlamanın mantığı yok o zaman..
Peki o zaman herkes en düşük paketten başlamaz mı.En yüksek paketten başlamanın mantığı yok o zaman..
biçok kişi öyle yapıyor sanırım. (tabii kampanyayı iyice bilenler) en mantıklısı bu. bende Gümüş koltuktan girdim şu yaz geçsin hele belki altın koltuğa geçebilirim bakalım...
digiturk reklamlarindaki ustune ufak lcd montajli koltuklardan satiliyor mu ?
3 hafta önce görmüştüm nette bi yerde birisi satıyordu. DigiTürk ten bir yarışmadan kazanmış sanırım. ama bayağı bir para istiyordu. 4-5 milyar gibi bişeydi sanırım..
next-urla arkadaşım, sana bir soru sormak istiyorum.
Ben şu an digiturk ekonomik paket üyesiyim, elimde philips receiver var. Çatıda da herkesin kullandığı digiturk anteni mevcut.
Ben gidip kendim piyasadan bir receiver alıp (hem kendim seçmek hem de hd destekli almak istiyorum) digiturkun bu koltuklarına üye olabili miyim? Ya da hiç bir koltuğuna üye olmadan hangi kanalları seyrederim, direk eve giren antene kendi alacağım uydu alıcısını bağlayarak?
19.90lık koltuğa üye olsam, üzerine para vermem gerekecek mi (modullu üye sınıfında mı olacağım?)
demin arayip platin + gumus pakete gectim 69 + 1/2 gumus paket= 80 lira civari bir para verecegim.
Cok karli bir sey olmadi. 18 lira karima mukabil,
Kaybettiklerim; yan odada cocuklarin seyrettigi 2 kanaldan vaz gectim; Nicoledeon + Cartoon Chanel gerci mutfakta kablolu var ve sanirim Nicoledoen orada gosteriyor
Ayrica, arti puanlarla 5 tane beles film seyrtme hakkimdan vazgectim. Cunku platinde o filmler zaten beles oluyor Tabi bir karim da bu; artik salon filmleri bedava.
Simdi biraz sucluluk hissediyor gibiyim 18 lira kari saymazsan cocuklarin 2 kanalina kelek atip, Salon filmlerini bedava seyretme hakkina kavustum
Olsun, salonda cocuklarin cok sevecekleri sinema filmleri de oluyor
artik bu konuyu da sonuclandirmis oldum, darisi basiniza selamlar
aslinda yan odayi su andaki tarifede birakmak sitedim ama olmuyormus. Bir oda yeni tarifeye gecerse, otekisi de gecmeliymis. Yoksa 10 liraya butun cocuk kanallarini seyrediyordu gariplerim ama toplamdaki para 98 lira geliyordu sevgiler