BONUS KARTA EKOSPOR PAKET 39,90 YTL KURULUMDA ÜCRETSİZ (ESKİ FİYAT 68YTL)(30YTL AKTİVASYON ÜCRETİ ALINMAKTADIR(TÜM LİG TV Lİ PAKETLERDE İNDİRİM VARDIR SPOR SÜPER MEGA SÜPER)
yüz başım kusura bakmayın bir teğmen olarak size akıl öneri bilgi vermek hattim değil.ama formda büyük harfler farlı anlamda lütfen küçük harf kullanın.tşk
yaa sakızların ıcınden beleşee verecekler yada gercekten bız bu ısı yapmak ıstıyoruz dıyecekler ve duzgu fıyatlr ıle abonelık yapacaklar !!! bence ıkıncı sıkı denesınler
Oyle bir kampanya düşünün ki; ayda 19,90 Tl'ye Ekonomik Paket + Lig Tv ..
Mevcut Digiturk üyeleri kendilerinde bulunan receiver'ı 220 Tl'ye yakın bir fiyata satın alarak, 24 aylık bir süreç dahilinde ayda 19,90 Tl'ye EkoSpor paketini izleyebilse.. Hatta Süper paketi ayda 41,90 Tl'ye, MegaGold paketi 69,90 Tl'ye izleyebilse.. Ve bu kampanya Nisan ayında başlasa..
Sizce 2010 sezon bitimine kadar, bu fiyata Lig Tv 'yi izlemek ne kadar makul ?
galiba bu kampanya daha önce konusu açılmıştı ama buysa zor 5000 günde
Oyle bir kampanya düşünün ki; ayda 19,90 Tl'ye Ekonomik Paket + Lig Tv ..
Mevcut Digiturk üyeleri kendilerinde bulunan receiver'ı 220 Tl'ye yakın bir fiyata satın alarak, 24 aylık bir süreç dahilinde ayda 19,90 Tl'ye EkoSpor paketini izleyebilse.. Hatta Süper paketi ayda 41,90 Tl'ye, MegaGold paketi 69,90 Tl'ye izleyebilse.. Ve bu kampanya Nisan ayında başlasa..
Sizce 2010 sezon bitimine kadar, bu fiyata Lig Tv 'yi izlemek ne kadar makul ?
galiba bu kampanya daha önce konusu açılmıştı ama buysa zor 5000 günde
daha önce forumdaki "Ayda 19,90'a Lig Tv .. " topiğinde yazdığımı aynen burayada kopyalıyoum....
quote:
Orjinalden alıntı: Rodman
Digitürk, bizim gibi kartlı uydu recerver ı olanlara modüllü Lig Tv kartı satışını tekrardan başlatmadığı sürece Lig tv almam ben. 2010 yılına kadar.....
yani kısacası, böyle bir şey yapmadığı sürece benden para kazanamaz DİGİTÜRK... (üst düzey yöneticilere duyrulur. hehe... )
tek beklediğim budur işte benim,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodman -- 9 Mart 2008; 5:35:07 >
Dt ne kadar da çabalasa bence değişmez . müşteri hizmetlerine Allah kimseyi düşürmesin. Bizim Dt'yi 3 ay 'da zor kapattik (gerci daha kapatamadik 3 nisana attilar)
lig tv ayda 20 ytl olursa belki bişiler olur ama inanınki türkiye ligine 20 ytl de degmez.fox inp forever hemde beleş kaliteli lig birinci takımım g.s 2. si munited