s7000 ve s20pronun kdv siz fiyatlarını nıkonlar sony f828 in ve v3 ün kdvli fiyatlarını ele alarak sorulmuş bir soru imiş arkadaşlar. yani o fiyata s7000 gibi bi makina sahiden heyecanlandırmştı beni gerçek fiyatları ele aldığımız da fiyattan önce tartılması gereken daha fazla makine var benim üst son limit 1000 lira zaten bütçeye uygun bişeyhler bulablirsem tekrar görüşmek üzre
slm millet....CANON IXUS 700 digital foto mak. turkce kullanma klavuzunu nerden temni edebilirim ya da internetten temin edebileceim bi yer var mı..? tesekkurler...
herkese selamlar yeni üyeyim lütfen fujifılm e550 hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum bu makineyi tavsiye edermisiniz yoksa boşvermi dersiniz üstadlar cevaplarınızı bekliyorum aslında makineyi bayağıdır araştırıyorum bir çok özelliği tatmin edici gibime geliyor tek eksiği AİF özelliğinin olmaması gibi gözüküyor ama birde üstadlardan duymak isterim.... birde şu EV +/- ayarları ile ilgili aydınlatıcı bilgi verebilirmisiniz...gerçi başka forumun başka yerlerinde açıklama vardır ama maşallah alabildiğince büyük olduğundan araştırmalarım sonuçsuz kaldı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilo71 -- 25 Ağustos 2005, 12:55:03 >
mertkan kardeş fotoğraf makinaları konusunda aydınlatıcı bilgilerin için sağol bir şey soracağım benim canon a 85 makinam var zoom undan şikayetçiyim konica minolta z5 nasıl bir makinadır istenen fiyat 600ytl cevaplarsan sevinirim selamlar
konica minolta z5 kullanan biri olarak özellikle zoom ve anti shake(titreşim önleme)özelliğinden dolayı tavsiye ederim bence 600 ytl full kutulu bir makina ise iyi bir fiyat gibi görünüyor
Merhabalar Ben NİKON COOLPİX 3100 almayı düşünüyorum (+) ve (-) lerini söylerseniz sevinirim.Benim için kaliteli lens ,kaliteli fotoğraf ,iyi bir makro ve sınıfına göre iyi gece çekimi tercihimdir
Arkadaşlar ben bu yeni üye oldum foruma. yyaklaşık 3 aydır fotoğraf makinesi araştırması yapıyorum.sonunda Nikon coolpix 5900 ve 7600 serileri arasında kaldım. Bu makineleri kullananlar varsa hakkında bilgi almak istiyorum. Ayrıca bu makinelerde video kaydı yaparken zoom yapma özelliği varmı?? Bunların yerine önerebileceğiniz başka makineler varmi aynı seviyelerde. 5900 fiyatı: 600 ytl 7600: 660 ytl.
Arkadaşlar ben bu yeni üye oldum foruma. yyaklaşık 3 aydır fotoğraf makinesi araştırması yapıyorum.sonunda Nikon coolpix 5900 ve 7600 serileri arasında kaldım. Bu makineleri kullananlar varsa hakkında bilgi almak istiyorum. Ayrıca bu makinelerde video kaydı yaparken zoom yapma özelliği varmı?? Bunların yerine önerebileceğiniz başka makineler varmi aynı seviyelerde. 5900 fiyatı: 600 ytl 7600: 660 ytl.
5900 seni yeterince tatmin eder. 7600 için boşuna para vermek gereksiz. video kaydı yaparken zoom özelleiği var. bir 5900 kullanıcısı olarak ben çok memnunum. hatta bazen bu makina bana fazla, keşke daha ucuz bişey alsaydım diye düşünüyorum.
BİR NAKİNA ALMAK İSTİYORUM AMA KARAR VEREMİYORUM BÜTÇEM 600 YTL VE 700 YTL CİVARINDA NE ALMAMI TAVSİYE EDERSİN. KULLANIM AMACIM AİLEM İLE İLGİLİ VE ÇOK FAZLA SEYAHET ETİĞİM İÇİN MANZARA VE ANLIK PORTRELER HIZLI VE İYİ ZUMLU BİR MAKİNA DÜŞÜNÜYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER SAOL.
Merhabalar arkadaşlar sony dijital fotoraf makinası almayı düşünüyorum. Ama hangi modeli alacağıma karar vermiş değilim. Bilgisi olan arkadaşlardan bu konuda yardım istiyorum. Hangi sony dijital fotoraf makinasını önerirsiniz. Verebilecegim para 700 ytl ile 900 ytl arası. Şimdiden teşekkürler
Sayın Özgün ; Türkçe kullanım kılavuzunu temin edemedim. Mağazalarda 5900 ve 7900 (ayni kılavuz veriliyor)satılmaya başlandı , çihazı elime alıp incelemek istedim ; kutusun bile açtırmıyorlar. haberleşelim.
Özgün bey çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için.Grçekten şimdi 5900 seçmeye yakınım. Ama bikaç sorum daha olcak. 5900 her yönüyle iyimi.yani fotoğraf kalitesi nasıl ve video kaydı nasıl? tv de kaliteli tatminkar bi görüntü çıkıyomu(video çekimleri)? Birde bu makinede lithium lion pil var çabuk bitmesi gibi bi sorun varmı( 2 inç LCD varya ondan)? Pil bozulduğunda yenisi de herhalde biraz pahalıymış. Makineyi haftaya almayı düşünüyorum. 585 ytl buldum biyerde fiyat iyimi? Bırde 512 MB sd almayı düşünüyorum oda 55 ytl. fiyatlar nasıl yüksekmi? Bu bilgileride alırsam tamamen netleşecek herşey. Tekrardan teşekkürler.
Bir arkadaşa ABD'den dijital kamera getirteceğim. Aşağıdaki özellikleri ön planda tutuyorum.
1) 5MP veya daha yukarısı 2) 4x veya daha yukarısı optik zoom (diğer özellikleri iyi olmak kaydıyla 3x optik zoom da olabilir) 3) İmage stabilization 4) 2" veya daha büyük LCD ekran 5) küçük ve şık dizayn
Bu işlerden sıfır anlayan biri olarak 1-2 gündür internette yaptığım araştırmalar sonucunda 3-4 model belirledim.
* Sony DSC-W7 * Sony DSC-W5 * Canon SD-400 (avrupa'da IXUS50 olarak geçiyormuş sanırım) * Nixon coolpix 7900
yukarıdaki makinaların hepsi 350-450$ aralığında, yani kafamdaki rakamlara uygun.
yazdığım özellikler ve modelleri düşünerekten bana hangisini seçmem gerektiğine dair öneride bulunabilir misiniz.
sony herseyi ozel kullanan bir marka foto makinasini alacaksan sony memory stick alacan..pil olayi yok hep batarya..ki bence bu eksi birsey. ben her an kullanabilmek isterim.alkalin pille calissin,herhangi bir memory card kullansin her makinada otomatik tanisin.. sanirim sony i tantimak gerekiyor birde aktarim icin emin degilim ama..