Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER Sayfa: <<   < önceki  59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
berrakk

15 Eylül 2008; 14:11:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

herkese slm

arkadaşım bir makina almak istiyor sizden yardım bekliyorum ilk önce makinayı günlük aile fotografları manzara yapacagı gezilerde tatillerde çekecegi fotograflar için kullanacak iyi kaliteli görüntü verecek bir makina kompakt olmasın ya slr yada slr lıke olması tercihi önerilerinizi bekliyoruz özellikle gece görüntüsüde iyi olmalı bu arada birazda fotografçılıgı ögrenmek için bütçe olarak en fazla 800-900 ytl
şimdiden tşk

Zonatalp

15 Eylül 2008; 17:04:36 

tşk askan 22

mahle

15 Eylül 2008; 22:05:30 

200-300 ytl arası bir makine almak istiyorum, Canon markasında karar kıldım, iki model var

A 580 ya da A570 IS

A 580 için hiçbir yerde bilgi yok, iyi mi kötümü diğerinden tek farkı IS özelliğinin olmaması, fiyat farkıysa 50 ytl

en uygun fotozeynepte buldum, Canon-A580 + 2 GB SD Kart + ŞArjlı Pil Seti + Orjinal Deri Çanta + Tripod Hediyeli
245 Ytl. Bu IS özelliği çok önemli midir, A580 de bulanıklık engelleyici filan varmış, onun yerine geçer mi

Bu ay sonuna kadar almak istiyorum, ÖTV zamları ekim ayından itibaren fiyatlara yansıtılacak ve %20 zam gelecekmiş.

evren_us

15 Eylül 2008; 22:15:58 

a570 IS al. diğerinde stabilizer yok. bu önemli. akakce den araştır. güvenilir bir yerden al. bu arada ötv zaten gelmedimi?
quote:

Orjinalden alıntı: mahle

200-300 ytl arası bir makine almak istiyorum, Canon markasında karar kıldım, iki model var

A 580 ya da A570 IS

A 580 için hiçbir yerde bilgi yok, iyi mi kötümü diğerinden tek farkı IS özelliğinin olmaması, fiyat farkıysa 50 ytl

en uygun fotozeynepte buldum, Canon-A580 + 2 GB SD Kart + ŞArjlı Pil Seti + Orjinal Deri Çanta + Tripod Hediyeli
245 Ytl. Bu IS özelliği çok önemli midir, A580 de bulanıklık engelleyici filan varmış, onun yerine geçer mi

Bu ay sonuna kadar almak istiyorum, ÖTV zamları ekim ayından itibaren fiyatlara yansıtılacak ve %20 zam gelecekmiş.

askan22

15 Eylül 2008; 22:17:01 

tek farkı IS değilki çok fark var kıyaslanmaz bile bütçen yetiyorsa A570 al hemde hiç düşünmeden sonra A560-A580 i düşün

Hayat Bir Yansımadır Siz Gülümserseniz Herşey Gülümser
evren_us

15 Eylül 2008; 22:18:21 

fz50
quote:

Orjinalden alıntı: berrakk

herkese slm

arkadaşım bir makina almak istiyor sizden yardım bekliyorum ilk önce makinayı günlük aile fotografları manzara yapacagı gezilerde tatillerde çekecegi fotograflar için kullanacak iyi kaliteli görüntü verecek bir makina kompakt olmasın ya slr yada slr lıke olması tercihi önerilerinizi bekliyoruz özellikle gece görüntüsüde iyi olmalı bu arada birazda fotografçılıgı ögrenmek için bütçe olarak en fazla 800-900 ytl
şimdiden tşk

mahle

15 Eylül 2008; 22:32:47 

quote:

a570 IS al. diğerinde stabilizer yok. bu önemli. akakce den araştır. güvenilir bir yerden al. bu arada ötv zaten gelmedimi?

Ötv zammı temmuzda geldi ancak fiyatlara ekimden itibaren yansıyormuş
-> http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=738047

peki A580 önermiyorsanız, A570'e o fiyatı verene kadar Nikon P50 nasıl
manuel özellikleri daha fazla, görünümü de iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahle -- 15 Eylül 2008; 23:09:12 >

gulero@dsi.gov.tr

16 Eylül 2008; 10:28:10 

merhabalar.. bu gün... yani yeni üyelerdenim. Üç ayda bir çıkardığımız bir dergi var. "UFUK DERGİSİ' Bu dergi, Memurlar Vakfının (MEVA) çıkardığı bir dergi. Yani ben de memurum. Derginin her şeyini biz yapıyoruz. (ropörtajlar, yazılar, mizanpaj... ) (memurlarvakfi.org.tr adresine girip, ufuk bülteni olarak inceleye bilirsiniz) Vakıfta bir fotoğraf makinamız var. Daha doğrusu bir arkadaşımız kendi makinasını kullanıyor. Nikon D 40x 135 mm.objek. bu makina bazen bize yetmiyor. ünkü aynı anda iki yere gitmemiz gerekebiliyor.Hayırsever bir arkadaşımız da eğer bir makina daha alırsanız ben de size yardımcı olurum diyor.Sizden ricam fotoğraf makinalarından hiç anlamam, bana yardımcı olurmusunuz.Makinanın en azından şöyle özellikleri olabilir:çözünürlüğü çok iyi olmalı, zoom özellikleri iyi olmalı, gece gündüz her zaman resim çekmeye el vermeli. (Bazen bir Bakan resmi çekiyoruz, bazen bir manzara...yani dergimiz de her konuya yer verdiğimiz için her tür resim çekiyoruz. Yaklaşık 1000 ya da 1200 YTL.lik bir makina olabilir.Ya da sizce yukarıdaki arkadaşın makinasının aynısını mı almalıyom. Çok acil cevap bekliyorum. Saygılarımla...

berrakk

16 Eylül 2008; 12:25:33 

quote:

Orjinalden alıntı: evren_us

fz50
quote:

Orjinalden alıntı: berrakk

herkese slm

şimdiden tşk

teşekürler ama marka belirtmeyi unutmuştum arkadaşım özellikle canon yada nikon olmasını istiyor bu konuda biraz takıntısı var ama kötü bir dslr olmasındansa slr like almayı tercih ediyor yani 800-900 ytl ye iyi bir dslr yoksa hiç önermeyin mesela nikon d40 canon 350 d bunlar giriş seviyesi ve çok fazla önermiyorlar birde dslr makinalar daha maliyetli üstüne mutlaka yatırım yapmak gerekiyor lens di şuydu buydu şuan alacagı makinayı kendi üstündeki lensiyle en azından 2-3 sene kullanmayı planlıyor bu fiyat aralıgında geçekten iyi bir dslr var mı yoksa slr lıke mı önerirsiniz birde canon s5 aklında

pentax olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrakk -- 16 Eylül 2008; 12:26:36 >

mahle

17 Eylül 2008; 1:49:37 

Kodak M893 IS nasıl, kodak kullanışlı mıdır?

2.5" ekran, 8.1 mp çözünürlük, 3X optik zoom,
görüntü sabitleme ve bulanıklık azaltma teknolojisi
- HD fotoğraf çekimi

ismim18

17 Eylül 2008; 23:32:08 

merhaba arkadaşlar..
ben de bu siteyi yeni keşfedenlerdenim ..
Aklım bir konuda çok karıştı umarım bana yardımcı olabilirsiniz..
Ben hobi olarak fotograf çekmeye merak saldım ve şimdiye özel günler dışında pek de makine kullanmadım.
Ama düşündüm ki normal bir dijital mak.ye 400-450 ytl vermektense yarı profesyonel bir makina almak daha mantıklı geldi. Bir çok kişi madem ilk defa başlıcaksın küçük bişey al onunla öğren daha sonra tekrar alırsın falan dedi..
ama ben hazır para vermişken biraz da sınırlarımı zorlamayı tercih ediyorum
Birkaç makina arasında kararsız kaldım.
ilk başta kodak z1012 düşünmüştüm fakat sanırım 2 pilli olduğu için biraz problemliymiş
daha sonra olmypuz sp 570 i buldum g. gidiyorda satıcıya sordum açıkcası kendisi eğer kesin karar vermediyseniz biraz daha düşüünün dedi hem sizin forumunuzu önerdi hem de alternatif olarak panasonic fz28 i önerdi kafam karıştı açıkcası yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
(bu arada olympus g.gidiyorda tripot+2 gb hafıza kartı+lens kapağı+boyun askısı vs bir sürü hediyesi wardı ve 699 ytl ydi )

askan22

18 Eylül 2008; 0:24:16 

Panasonic FZ 8-FZ18-FZ28 den hangisinin fiyatı hoşunuza giderse hangisinin satıcısıyla anlaşabilirseniz bunlardan birini alın eğer fuji s6500fd bulabilirseniz gg veya benzer sitelerde bu da çok kaliteli bi modeldir ama sıfırı bulunmuyor

Hirotaro

Sisteme Gözat

18 Eylül 2008; 1:49:08 

quote:

Orjinalden alıntı: gulero@dsi.gov.tr

merhabalar.. bu gün... yani yeni üyelerdenim. Üç ayda bir çıkardığımız bir dergi var. "UFUK DERGİSİ' Bu dergi, Memurlar Vakfının (MEVA) çıkardığı bir dergi. Yani ben de memurum. Derginin her şeyini biz yapıyoruz. (ropörtajlar, yazılar, mizanpaj... ) (memurlarvakfi.org.tr adresine girip, ufuk bülteni olarak inceleye bilirsiniz) Vakıfta bir fotoğraf makinamız var. Daha doğrusu bir arkadaşımız kendi makinasını kullanıyor. Nikon D 40x 135 mm.objek. bu makina bazen bize yetmiyor. ünkü aynı anda iki yere gitmemiz gerekebiliyor.Hayırsever bir arkadaşımız da eğer bir makina daha alırsanız ben de size yardımcı olurum diyor.Sizden ricam fotoğraf makinalarından hiç anlamam, bana yardımcı olurmusunuz.Makinanın en azından şöyle özellikleri olabilir:çözünürlüğü çok iyi olmalı, zoom özellikleri iyi olmalı, gece gündüz her zaman resim çekmeye el vermeli. (Bazen bir Bakan resmi çekiyoruz, bazen bir manzara...yani dergimiz de her konuya yer verdiğimiz için her tür resim çekiyoruz. Yaklaşık 1000 ya da 1200 YTL.lik bir makina olabilir.Ya da sizce yukarıdaki arkadaşın makinasının aynısını mı almalıyom. Çok acil cevap bekliyorum. Saygılarımla...

Baskı kalitesine göre değişir.
Ama nikon D40 gibi DSLR cihazlar size fazlasıyla yetecektir.Tabii ne tarz fotolar çektiğinize de bağlı.
manzara mı yoksa yeri geldiğinde zoomun işe yarayacağı tele mi yoksa macro tarzı mı çektiğiniz önemli.
Ama sanıyorum ki tüm tarzta çekiyorsunuz...

SLR tarzı da ciddi bir külfet getirebilir...
O zaman size FujiFilm S9600 önereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 18 Eylül 2008; 6:22:36 >

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER
Dogan35

19 Eylül 2008; 23:57:50 

Merhaba arkadaşl 350YTL ye kadar bir Dijital fotoğraf makinesi almak istiyorum. akakce.com sitesinden inceledim ve "Canon PowerShot A590" ve "Kodak M1033" makineleri arasında kaldım. Canon'u tercih etmek istiyorum fakat Kodak M1033 veya M1063 HD özelliklerinden dolayı hoşuma gidiyor. Bir türlü karar veremedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

askan22

20 Eylül 2008; 1:24:44 

nasıl yardım edelim ki senin için hangi özellik daha önemliyse sen karar vereceksin HD video istiyorsan kodakları al manuel ayarlarıyla,optik vizörüyle fotoğraf çekmenin zevkine varmak istiyorsanda canon A590 kodaklarda manuel ayrlar yok birinin min shutter 4 sn birinin 8 sn A590 da 15 sn ayrıca daha iyisi A570 IS var video önceliğinse kodaklar foto önceliğinse A570-A590 dan birini al karar senin

AKINLASINN

20 Eylül 2008; 1:38:57 

Satılık Samsung Nv8 var arkadaşlar. Bilginize.

''Türkiye, Atatürk'ü Tanrı'ya borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
ktinte