arkadaşlar öncelikle bu güzel paylaşımınız için teşekkür ederim benim 2 sorum olacak 1- KODAK Z1012 IS 10,1 MP 2,5"LCD DIJITAL FOTOĞRAF MAKINESI bu makinayı almayı düşünüyorum 480 YTL civarlarında fiyatı bu makina hakkında bilgisi olan varmı bana bilgi verirseniz sevinirim 2- Fotoğraf çekerken peş peşe hızlı çekim yapabilme özelliğinin adı nedir ve bu benim beğenmiş olduğum makina da bu imkan varmıdır
Arkadaşlar siteye yeni uye oldum..Ve ilk mesajımı Fujifilm S 5800 grubuna yazıyorum..Umarım güzel şeyler paylaşırız..Sizden fotograf çekmeyi öğrenicem..
Arkadaslar bende bu konuyu actıgınız icin cok tesekkur ederim,Cep telefonlarıyla cekim yapmaktan bıktım artık bi makina almak istiyorum,fakat cok da iyi anlayamiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.4 tane makina arasında kaldım,bunlardan birini alicam hangisi hangisinden daha iyi cok net anlayamadım.Fiyat aralıgım olarak max 300 - 350 ytl.Fotograf agırlıklı makro ozelliginin isime yarayabilecegini dusunuyorum ve video performansının da iyi olmasını istiyorum.Bu 4 makinadan birini alıcam arkadaslar yardımlarınız icin simdiden tesekkurler
Arkadaslar bende bu konuyu actıgınız icin cok tesekkur ederim,Cep telefonlarıyla cekim yapmaktan bıktım artık bi makina almak istiyorum,fakat cok da iyi anlayamiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.4 tane makina arasında kaldım,bunlardan birini alicam hangisi hangisinden daha iyi cok net anlayamadım.Fiyat aralıgım olarak max 300 - 350 ytl.Fotograf agırlıklı makro ozelliginin isime yarayabilecegini dusunuyorum ve video performansının da iyi olmasını istiyorum.Bu 4 makinadan birini alıcam arkadaslar yardımlarınız icin simdiden tesekkurler
arkadaşlar pek anlamadıgımdan yardımınıza ihtiyacım var maksimum 250 ytl civarında,kendi amatör çekimlerim için kullanacağım,genel olarak pc den bakıcam ama baskı aldıgımdada memnun kalabileceğim makina önerebilirmsnz?
@joyberk Allah analı babalı büyütsün öncelikle.bence fotoğraf makinesi daha yararlı olacaktır size. fotograf makinelerinin video kalitesi de kötü değil, tatmin edici derecede. o fiyat aralığında da size tavsiyem kodakların hd video çekebilen modelleri olur. hem foto çekersiniz hemde kaliteli denebilecek videolar elde edersiniz. kodak z885 kodak z1285 z1275 @redkit
sana tek tavsiyem samsung nv8 dir. fiyatının çok üstünde bir makine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feath -- 2 Eylül 2008; 16:19:32 >
ben yaklaşık 3 ay sonra doğacak çocuğum için bir makine almayı düşünüyorum.
sizce video kamera mı almalıyım yoksa video çekimi iyi olan bir digital fotoğraf makinesi mi?
buna bile hala karar verebilmiş değilim.
300-450 TL arasına piyasada canon, nikon, casio exilim, sony, kodak ve panasonic var ama seçim yapmak zor.
yardımcı olursanız sevinirim
Allah hayırlısıyla tamamına erdirip analı babalı büyütmek dileğiyle...
Belki biraz fiyatının üstünde olacak ama canon s5 i düşünebilirsin. Video çekimi gayet iyi. onun dışında kodakta feath ın dediğiyle beraber z812 i de düşünebilirsin. sony nin makinalarını da düşünebilirsin. h10 gibi. bana kalırsa en güzel favori makina panasonic tz5 i tavsiye ederim. fiyatı biraz pahalı olabilir. G.gidiyor da veya spotçularda uygun bir fiyata bulabilirsin. örnek video çekimlerini görmek istiyorsan mutlaka youtube da vardır. vtunnel adresinden girebilirsin.
arkadaşlar makina almak konusunda tereddütlü olanlar için aşağıdaki linkin yararlı olacağına inanıyorum. Çünkü eski yeni bütün makinaların çekilmiş fotoğraflarını karşılaştırıyor. Umarım faydası olur.
slm arkadaslar calıstığım bankaya bi makina lazım sadece T.C. kimliklerinin fotosunu cekmek için, her yerde fotokopici bulamıyoruz özellikle bankanın bulundugu yerde, neyse patron bi kac gün süre verdi bana acil yardım edin ucuza bi makina lazım (2. el diil) marka önemli diil ben de pek anlamam bu meretten yardımlarınızı bekliyorum...
slm arkadaslar calıstığım bankaya bi makina lazım sadece T.C. kimliklerinin fotosunu cekmek için, her yerde fotokopici bulamıyoruz özellikle bankanın bulundugu yerde, neyse patron bi kac gün süre verdi bana acil yardım edin ucuza bi makina lazım (2. el diil) marka önemli diil ben de pek anlamam bu meretten yardımlarınızı bekliyorum...
Genelde Sony'nin foto kalitesinin çok daha iyi olduğunu söylüyorlar.O bakımdan sordum.Model araştırması yapıp tekrar bilgilerinize sunucam arkadaşlar.Teşekkürler.