Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER Sayfa: <<   < önceki  59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Hirotaro

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 1:14:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

FZ50 i açıkcası bende çok beğeniyorum...
Birde zaten gece tripodda kullanacaksın.Pozlama ile dezavantajı bertaraf edeceksin...

Bencede FZ50

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER
kaptansss

6 Ağustos 2008; 1:23:04 

Makroyu ne yapacağız 5 cm. diğerleri 1 cm . aşırı önemli değil ama makro çekim yapmayı seviyorum.

kaptansss

6 Ağustos 2008; 1:25:37 

makroyu geliştirmenin bir yolu varmı .ilave lensle

ilkdostun

6 Ağustos 2008; 7:39:56 

arkadaşlar bir arkadaşım şu anda work and travel ile amerikada ve gelirken bana bir fotoğraf makinesi getirecek ama çok çok kararsız kaldım..şuandaki bütçem 200 dolar taş çatlasın 220 dolar..durum böyle olunca çok seçenek var önümde ama ben son3 yaptım bu 3 makineden birisini alacam..benim için en önemli özelliği ev ortamında yani ışığın a olduğu ortamlarda güzel resim çekmesi çok önemli..şu ana kadar casio kodak canon kullandım kısa sürelide olsa az çok biliyorum kalitelerini..öncelikle sıralamam şu şekilde

1 kodak v1253 (kodak m1033 kız arkadaşımda var bu yüzden kodak ın resim kaliteleri gerçekten çok çok hoş renkler çok çok canlı çıkıyor ki bu bir üst modeli..fakat ışık az olan ortamlarda casio nun kalitesine ulaşmıyor)
2 casio z1080 yada casio z1050 (ev arkadaşımda var casio z1050 gerçekten güzel resimler çekiyor çekim mod sayısı çok fazla..gece çekimleride çok hoşuma gidiyor)
3 canon ixus 75 amerikadaki belkide en ucuz makinelerden birisi 3 inc ekranı cezbediyor fakat kuzenimde bu cihazdan var düğünümüz vardı bir kaç foto çektim az ışıkta beni yeteri kadar beğendiremedi ama yinede canon;) bu 3 makine beni çok zorluyor 3ünden birisini alacam ama çok çok kararsızım..sizin gibi deneyimli arkadaşların görüşleri benim için çok çok önemli olacak..

buarada başka önereceğiniz makina olursa www.buy.com adresinden linkte verirseniz ve fiyatlara bakmak içinde girerseniz hoş olur.sanırım biraz uzun yazdım ama sizler alışıksınız..

birde arkadaşlar önereceğiniz makinayı sebebiyle yazarsanız çok süper olur..yani canon ixus 75 gibi cevaplar yarım cevap oluyor...

Kendi Rızasıyla hataya girene MERHAMET edilmez ve layık değildir...
AKINLASINN

6 Ağustos 2008; 8:31:23 

Casio z1080 kullanmışlığım var. Tavsiye ederim. Sensörünün büyük oluşu ve içinde ki hazır modlar çok başarılı. Tasarımı da çok iyi, incecik. Bence seçimlerinin arasında en iyisi o.

quote:

Orjinalden alıntı: ilkdostun

arkadaşlar bir arkadaşım şu anda work and travel ile amerikada ve gelirken bana bir fotoğraf makinesi getirecek ama çok çok kararsız kaldım..şuandaki bütçem 200 dolar taş çatlasın 220 dolar..durum böyle olunca çok seçenek var önümde ama ben son3 yaptım bu 3 makineden birisini alacam..benim için en önemli özelliği ev ortamında yani ışığın a olduğu ortamlarda güzel resim çekmesi çok önemli..şu ana kadar casio kodak canon kullandım kısa sürelide olsa az çok biliyorum kalitelerini..öncelikle sıralamam şu şekilde

1 kodak v1253 (kodak m1033 kız arkadaşımda var bu yüzden kodak ın resim kaliteleri gerçekten çok çok hoş renkler çok çok canlı çıkıyor ki bu bir üst modeli..fakat ışık az olan ortamlarda casio nun kalitesine ulaşmıyor)
2 casio z1080 yada casio z1050 (ev arkadaşımda var casio z1050 gerçekten güzel resimler çekiyor çekim mod sayısı çok fazla..gece çekimleride çok hoşuma gidiyor)
3 canon ixus 75 amerikadaki belkide en ucuz makinelerden birisi 3 inc ekranı cezbediyor fakat kuzenimde bu cihazdan var düğünümüz vardı bir kaç foto çektim az ışıkta beni yeteri kadar beğendiremedi ama yinede canon;) bu 3 makine beni çok zorluyor 3ünden birisini alacam ama çok çok kararsızım..sizin gibi deneyimli arkadaşların görüşleri benim için çok çok önemli olacak..

buarada başka önereceğiniz makina olursa www.buy.com adresinden linkte verirseniz ve fiyatlara bakmak içinde girerseniz hoş olur.sanırım biraz uzun yazdım ama sizler alışıksınız..

birde arkadaşlar önereceğiniz makinayı sebebiyle yazarsanız çok süper olur..yani canon ixus 75 gibi cevaplar yarım cevap oluyor...

''Türkiye, Atatürk'ü Tanrı'ya borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
profender

6 Ağustos 2008; 14:05:20 

arkadaşlar genelde edindiğim intiba bana hitap eden makinanın büyük ihtimalle canon olacağı.. bundan 3sene önce samsung almıştım.. gece çekimi çok zor.. flaş denk gelmiyordu görüntü alırken.. bulanık ötesi görüntü oluyordu.. benim ihtiyacım olan şey gece güzel çekebilecek bir makina... ayrıca makrosu idare edbilmeli... iso yüksek olursa mı iyi düşük olursa mı anlamadım gitti ayrıca.. öte yandan çekim alanı geniş makina olur mu yoksa hep standart mesafede standart bir alan mı görüntüye alınıyor? geniş alan çeken makina daha iyi olur sanki diye düşünüyorum.. toplam 500ytllik falan bir makina almayı düşünüyor olduğuma göre alinin alacağı makina hangisidir :D?? ha bir de canon a5 serisi ile a720 lerin farkı nedir?.. ayrıca canın is modellerini is olmayanlardan pahalı satıyor ya hani is si olmayan makina neden tercih edilir ki??

feath

6 Ağustos 2008; 14:12:13 

fujifilm s5800 ün makrosu çok güzel. 1 cm den süper makro modu var.geçe çekimi de tripodlu çok hoş. istersen bi topicinede bak derim. fiyatıda hb de çok uygun.

σηℓу тнє ѕтяσηg ѕυяνινє

askan22

6 Ağustos 2008; 14:51:31 

quote:

Orjinalden alıntı: profender

arkadaşlar genelde edindiğim intiba bana hitap eden makinanın büyük ihtimalle canon olacağı.. bundan 3sene önce samsung almıştım.. gece çekimi çok zor.. flaş denk gelmiyordu görüntü alırken.. bulanık ötesi görüntü oluyordu.. benim ihtiyacım olan şey gece güzel çekebilecek bir makina... ayrıca makrosu idare edbilmeli... iso yüksek olursa mı iyi düşük olursa mı anlamadım gitti ayrıca.. öte yandan çekim alanı geniş makina olur mu yoksa hep standart mesafede standart bir alan mı görüntüye alınıyor? geniş alan çeken makina daha iyi olur sanki diye düşünüyorum.. toplam 500ytllik falan bir makina almayı düşünüyor olduğuma göre alinin alacağı makina hangisidir :D?? ha bir de canon a5 serisi ile a720 lerin farkı nedir?.. ayrıca canın is modellerini is olmayanlardan pahalı satıyor ya hani is si olmayan makina neden tercih edilir ki??

çekim alanı geniş makine olur bazı modellerin geniştir Fuji F100fd,panasonic TZ3 v.s geniş açı veya dar açı sizin zevkinize kalmış okadarda mühim birşey değil çok karışık yazmışsınız ben bu kadarına cevap vereyim 500 ytl niz varsa ve kompakt canon alacaksanız fazla para harcamanıza gerek yok aslında

Canon A720 IS
canon A570IS=590 IS bu sıralamaya uyarak almaya çalışabilirsiniz ama bunlarda geniş açı yoktur Bunların içinde makrosu en iyi olan A720 dir

canon değilde fuji düşünürseniz Fuji F50fd çok kaliteli bi modeldir ayrıca geniş açı ve 10x optik zoom isterseniz panasonic TZ3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 6 Ağustos 2008; 14:50:31 >

Hayat Bir Yansımadır Siz Gülümserseniz Herşey Gülümser
Bossa

6 Ağustos 2008; 15:04:42 

Alımlarda 2.elleri tavsiye edermisinz ?

Ederseniz, hangi kullanıcılardan alması daha sağlıklı olur ?

Bossa

6 Ağustos 2008; 15:07:02 

----- Silerseniz iyi olur ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bossa -- 6 Ağustos 2008; 15:12:31 >

FaTaL__StOrM

7 Ağustos 2008; 1:14:01 

slm arkadaşlar fotoğraf makinesi almak istiyorum 4-5 gündür bir karmaşanın içerisinde kayboldum heryerde farklı görüşler var bütçem 300-350 ytl ve vereceğim parayı hakedecek bir makine istiyorum en önemliside gece çekimleri ve video çekimi iyi olması. çok araştırdım birkaç cihaz arasında kaldım bunlar hakkındaki görüşlerinizi ve tavsiye edebileceğiniz diğer cihazları yazarsanız sevinirim.

sony cybershot w110
nikon coolpixs s210
kodak m1063

-Sony Ericsson W700İ
-Toshıba Satellite A210 16G
-Samsung NV8
-Renault Laguna II 1.6 Privilage
askan22

7 Ağustos 2008; 1:33:04 

Biraz daha önceki mesajları incelerseniz 300 Lira civarındaki öneriler belli defalarca aynı sorular geliyor aynı arkadaşlar aynı cevapları veriyor genelde

Canon A720IS-A570IS-A590 IS-Samsung NV8 mesela model yerine hangi özellik ne işe yarar şu ne anlama geliyor şeklinde sorarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum

Hayat Bir Yansımadır Siz Gülümserseniz Herşey Gülümser
ilkdostun

7 Ağustos 2008; 1:45:01 

anladım aslında casio makineler hoş birde casio nun yeni modellerinden s10 nasıl ki...kafam çok karıştı bir yanım sony w150 al diyor bir yanım kodak v1253 biryanımda casio dan şaşma diyor çok kararsızım..ixus 75 te kafamı kurcalamıyor değil ne yapsamki???????

quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Casio z1080 kullanmışlığım var. Tavsiye ederim. Sensörünün büyük oluşu ve içinde ki hazır modlar çok başarılı. Tasarımı da çok iyi, incecik. Bence seçimlerinin arasında en iyisi o.

quote:

Orjinalden alıntı: ilkdostun

Kendi Rızasıyla hataya girene MERHAMET edilmez ve layık değildir...
Bossa

7 Ağustos 2008; 1:45:08 

quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL__StOrM

slm arkadaşlar fotoğraf makinesi almak istiyorum 4-5 gündür bir karmaşanın içerisinde kayboldum heryerde farklı görüşler var bütçem 300-350 ytl ve vereceğim parayı hakedecek bir makine istiyorum en önemliside gece çekimleri ve video çekimi iyi olması. çok araştırdım birkaç cihaz arasında kaldım bunlar hakkındaki görüşlerinizi ve tavsiye edebileceğiniz diğer cihazları yazarsanız sevinirim.

sony cybershot w110
nikon coolpixs s210
kodak m1063

Hocam, bende senin gibi arada kalmıştım ama son olarak Canon'da karar kıldım. Aslında senin seçimlerin arasında yer almıyor fakat özellik olsun, servis olsun gittim direk araştırdım ki Canon'un sanırım en iyi çalışan servisi yine Fotoğraf makinesi ile olan departmanı

Bu nedenle kendi alıcağım cihazı sana da seve seve tavsiye ederim

Canon A590 IS

FaTaL__StOrM