Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER Sayfa: <<   < önceki  59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kbrdy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2008; 20:01:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: KaBaRDeY

arkadaşlar bu cameraaddict'ten foto.makinesi alan var mı hiç ?? bilgilendirebilir misiniz biraz ??

κвяđҹ™…
qшεятҹ™…
Johnny Bravo !
AKINLASINN

22 Temmuz 2008; 0:14:23 

ereyon hediyesiz 295 ytl fiyat belirlemiş. Ellerinde var mı yokmu o da mechul. Öyle bir sayfa hazırlamışlar ki, sadece fiyat ve ürünün resmi var. Özelliklerine dair bilgi yazmamışlar. Hepsiburada ya helal olsun, 275 ytl ye 2 gb hafıza kartı ile veriyor.
Bir dönem NV8 piyasa da hiç yoktu. Bunlar bir konteyner NV8 mi çaldılar ne yaptılar da tekrar bizim piyasa ya girdi acaba.

''Türkiye, Atatürk'ü Tanrı'ya borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
feath

22 Temmuz 2008; 12:27:53 

arkadaşlar şimdi bir karşılaştırma sorcam forumu iyi inceleyin diyeceksiniz. ama nv8 topicinde nv8 daha iyi a570 is topicinde de a570 is daha iyi deniyor. acaba kullananlardan aldığına pişman olan varmı veya kendi makinesinin daha iyi olduğunu açıklayabilecek biri varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feath -- 22 Temmuz 2008; 12:31:27 >

σηℓу тнє ѕтяσηg ѕυяνινє

nevzat1117

22 Temmuz 2008; 17:02:53 

arkadaslar 500 ytl ye kadar uygun bir makine tavsiyesi acillllllllllllllllll! teşekkürler. doğa-tatil fotğrafları çekeceğim:...

Hirotaro

Sisteme Gözat

22 Temmuz 2008; 17:36:56 

quote:

Orjinalden alıntı: nevzat1117

arkadaslar 500 ytl ye kadar uygun bir makine tavsiyesi acillllllllllllllllll! teşekkürler. doğa-tatil fotğrafları çekeceğim:...

compact mı istiyorsun ?

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER
[SercaN]

22 Temmuz 2008; 21:13:50 

samsung d760 kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

Poyrazımdın yüreğimde esip durdun en derinde
Yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehirde
Bekliyorum seveceğim mevsim bahar geçsede...
askan22

22 Temmuz 2008; 21:25:20 

fuji f50fd
quote:

Hayat Bir Yansımadır Siz Gülümserseniz Herşey Gülümser
AKINLASINN

22 Temmuz 2008; 21:27:45 

Bence de "askan22" nin dediği gibi.
quote:

Orjinalden alıntı: askan22

fuji f50fd
quote:

''Türkiye, Atatürk'ü Tanrı'ya borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
kbrdy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 0:39:34 

*Sony DSC-W300
*Sony DSC-T300
*FUJIFILM FINEPIX F100FD
*KODAK EASYSHARE Z1285
*NIKON P5100
*CANON POWERSHOT A650

arkadaşlar bu makinelerden birine talip olacağım ama tahmin ettiğiniz gibi birini seçemedim daha..kullanım amacım çok yönlü..gündüz, gece; portre, makro; manzara, ev; ayrıca video..Z1285deki HD video özelliği açıkçası biraz cazip geliyor ama bu diğerlerinden vaz geçmem için geçerli bir sebep mi??başka bi husus da fiyatlar..SONYler diğerlerine göre daha pahalı olduğu gibi en ucuzu da KODAK..Z1285 i rahatlıkla alabilirim A650 biraz zorlayabilir..e peki neden diğerlerine bakıyosun diye sorarsanız diğerlerini de ucuza bulmaya çalışacağım hatta bulabileceğim bi yer biliyorsanız söylerseniz sevinirim..yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

teşekkürler..

κвяđҹ™…
qшεятҹ™…
Johnny Bravo !
tcebeci

24 Temmuz 2008; 0:59:22 

quote:

Orjinalden alıntı: KaBaRDeY

*Sony DSC-W300
*Sony DSC-T300
*FUJIFILM FINEPIX F100FD
*KODAK EASYSHARE Z1285
*NIKON P5100
*CANON POWERSHOT A650

arkadaşlar bu makinelerden birine talip olacağım ama tahmin ettiğiniz gibi birini seçemedim daha..kullanım amacım çok yönlü..gündüz, gece; portre, makro; manzara, ev; ayrıca video..Z1285deki HD video özelliği açıkçası biraz cazip geliyor ama bu diğerlerinden vaz geçmem için geçerli bir sebep mi??başka bi husus da fiyatlar..SONYler diğerlerine göre daha pahalı olduğu gibi en ucuzu da KODAK..Z1285 i rahatlıkla alabilirim A650 biraz zorlayabilir..e peki neden diğerlerine bakıyosun diye sorarsanız diğerlerini de ucuza bulmaya çalışacağım hatta bulabileceğim bi yer biliyorsanız söylerseniz sevinirim..yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

teşekkürler..

Fujifilm finepix F100fd yi çok övüyorlar. Örnek fotoğraflarıda çok güzel. Bence 1. tercih olmalı.
Kodakların HD Videolarıda baldan tatlı...

KODAK V1273
kbrdy

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 1:08:24 

gittigidiyorda uygun alabileceğim fiyatlarda sony buldum her iki modeli de..W300e de kanım ısınmadı değil ama kodakın 5x optiği ile hdsi beni düşündürüyor..f100fd nin de gece çekimlerinin çok iyi olduğunu duymuştum..bunlar beni hala kararsız kılıyor..

κвяđҹ™…
qшεятҹ™…
Johnny Bravo !
AKINLASINN

24 Temmuz 2008; 2:45:36 

"KaBaRDeY" seçimin karışık gerçekten. Allah kolaylık versin.
Ben onlar arasında kalsam manuel ayarsız olanları bir elerdim. Madem bu kadar para vereceksin manuel ayarlarının olması isterim. Sensörü büyük olsun isterim. Titreşim önleyici olsun isterim ve birazda tasarımına bakarım bu işin. Canon A650.
Ama bu listeye Fuji F50fd yi eklemiş olsaydın onu seçerdim.

selimokk

24 Temmuz 2008; 9:31:08 

1000 ytl'ye kdr acil makına tavsıyesınde bulunurmusunuz.

Diyalektik

24 Temmuz 2008; 11:02:12 

Arkadaşlar bugün bimeksten 380 YTL'ye canon A590 IS makinesi alacağım ne dersiniz?

kbrdy

Sisteme Gözat