Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER Sayfa: <<   < önceki  56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
taleb

30 Haziran 2008; 19:06:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar canon a570 ve a590 da dönüştürücü var.(Geniş açı dönüştürücü - WC-DC52, TC-DC52A Tele Dönüştürücü,250D yakın çekim).Bunları kullanmak bu makinelerle SLR ye yakın çekimler yapabilir miyiz?

10_ur

30 Haziran 2008; 19:09:24 

maalesef o dediğin hayal ötesi...
ama değişik deneyimler yaşamış olursun ;)

PENTAX-K10D
PoWeRsHoT A540
ludovicocell

30 Haziran 2008; 19:30:08 

Arkadaşlar daha önce de sordum ama bir cevap alamadım... SLR like bir makine almak istiyorum Sony H50 ile Nikon P80 arasında kaldım. Bu iki makine arasında hangisini önerirsiniz? Nedenlerini ve birbirine karşı artı ve eksilerini yazarak yardımcı olursnaız sevinirim.

taleb

30 Haziran 2008; 19:59:49 

@10_ur

yani bir artısı olmaz diyorsun.Ben çok istememe rağmen şu an için slr alacak durumda değilim.Bi ihtimal sorayım demiştim.Teşekkürler

Hubifrit

30 Haziran 2008; 22:38:09 

Selam arkadaşlar bugün kalktım izmitten doğubanka gittim bitane panasonic fz 50 bulamadım ordan hayyam pasajına gittim orda da yok bu makineyi spot nerde bulabilirim yardımcı olur musunuz ?
Ayrıca benim eski bir makinem vardı sony w12 yere düşürdüm makinenin optik zoomu bozuldu içeri girmiyordu makinede dolayısıyla açılmıyordu hayyam pasajını tavsiye ettiler oraya götürdüm tamir için 90 ytl istediler bende yaptırmadım yaptırsamda eski performansını alamayacağımı düşündüm ayrıca ona o kadar para vereceğime üstüne az daha koyar ondan daha iyi bir makine alırım diye düşündüm sizce iyi mi yaptım? son olarak bunu ucuza yaptıracağım bir yer var mı?

Bana AyrıLan Yaşam ALanını Protesto Ediyorum!!
10_ur

30 Haziran 2008; 22:43:59 

quote:

Orjinalden alıntı: taleb

@10_ur

yani bir artısı olmaz diyorsun.Ben çok istememe rağmen şu an için slr alacak durumda değilim.Bi ihtimal sorayım demiştim.Teşekkürler

maalesef öyle
ama powershot Aserisi mükemmel fotoğraflar verir söyliyeyim
benim gerçek gelişimim A540 üzerine oldu ve ona çok minettarım ;)

PENTAX-K10D
PoWeRsHoT A540
dream25

1 Temmuz 2008; 14:15:05 

Arkadaşlar acil ötv zammı gelmeden 200-400 ytl arası fiyat/performan açısından en tatmin edici makineyi tavsiye eder misiniz. Marka olarak düşündüğüm markalar;

Canon A590 340 ytl
Kodak z1285 399 ytl
Kodak m1033 293 ytl
SAMSUNG L77 320 ytl

Ayrıca bildiğiniz kaliteli test siteleri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream25 -- 1 Temmuz 2008; 14:38:12 >

humatus

1 Temmuz 2008; 15:22:41 

bir ay önce uygun fiyatlı bi makina almaya karar verdim ve forumu takip etmeye başladım. İlk düşündüğüm model a570 ti fakat daha sonra bi kere alacam diyerek bütçeyi zorlayarak A720-sx100 ikilisinden birini almaya karar verdim. Tam bu ikisi arasında ötv yi de düşünerek seçim yapmaya çalışırken sony h10'un aşağıdaki sitede piyasaya göre çok uygun fiyatla satıldığını gördüm.
http://www.avrupatr.com/yeni/index4.php?grupID=8&kategoriID=76&altkategoriID=275
evet arkadaşlar, çok stres yaptı, artık karar verip almak istiyorum. son kararı vermeme yardım ederseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humatus -- 1 Temmuz 2008; 19:51:48 >
dream25

1 Temmuz 2008; 17:06:20 

quote:

Orjinalden alıntı: dream25

Arkadaşlar acil ötv zammı gelmeden 200-400 ytl arası fiyat/performan açısından en tatmin edici makineyi tavsiye eder misiniz. Marka olarak düşündüğüm markalar;

Canon A590 340 ytl
Kodak z1285 399 ytl
Kodak m1033 293 ytl
SAMSUNG L77 320 ytl

Sonunda sipariş verdim ama yukardakilerden hiçbiri değil :)) samsung NV8 277 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream25 -- 1 Temmuz 2008; 17:06:29 >

EXIST

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Temmuz 2008; 11:40:37 

quote:

quote:

Canon A590 340 ytl
Kodak z1285 399 ytl
Kodak m1033 293 ytl
SAMSUNG L77 320 ytl

Sonunda sipariş verdim ama yukardakilerden hiçbiri değil :)) samsung NV8 277 ytl

kötü yapmışın kardeş o makinaların arasında Canon a590ıs modelini alacaktın diğerlerini sallıcaktın zaten...

Canon A720ıs
Eski nick:warriour
Yakında bir N78 kullanıcısı

dream25

2 Temmuz 2008; 13:04:35 

quote:

Orjinalden alıntı: EXIST

quote:

quote:

Canon A590 340 ytl
Kodak z1285 399 ytl
Kodak m1033 293 ytl
SAMSUNG L77 320 ytl

kötü yapmışın kardeş o makinaların arasında Canon a590ıs modelini alacaktın diğerlerini sallıcaktın zaten...

F/s olarak kıyasladığımda bu daha mantıklı geldi. Ayrıca ebat olarak 590 biraz kaba kalıyor. Samsung un eni 18 mm Ayrıca bu fiyata Schneider Kreuznach lens var. Bu açılardan değerlendirildiğinde mantıklı bir seçim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream25 -- 2 Temmuz 2008; 13:06:15 >

Hirotaro

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 19:27:15 

quote:

Orjinalden alıntı: humatus

bir ay önce uygun fiyatlı bi makina almaya karar verdim ve forumu takip etmeye başladım. İlk düşündüğüm model a570 ti fakat daha sonra bi kere alacam diyerek bütçeyi zorlayarak A720-sx100 ikilisinden birini almaya karar verdim. Tam bu ikisi arasında ötv yi de düşünerek seçim yapmaya çalışırken sony h10'un aşağıdaki sitede piyasaya göre çok uygun fiyatla satıldığını gördüm.
http://www.avrupatr.com/yeni/index4.php?grupID=8&kategoriID=76&altkategoriID=275
evet arkadaşlar, çok stres yaptı, artık karar verip almak istiyorum. son kararı vermeme yardım ederseniz çok sevinirim.

A720 güzel makinadır...

ama optik zoom önemliyse Sx100 de seçilebilir.

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER
Hubifrit

2 Temmuz 2008; 20:41:20 

Arkadaşlar merhaba uzun araştırmalarım sonucu maksimum 700 civarı bir sLr-Like makine arıyorken sizlerin tavsiyesiyle panasonic fz-50 (spot) almaya karar vermiştim ancak doğubankada gittim hayyamada gittim bulamadım sonra bütceyi biraz düşürüp daha ucuz bişe almaya karar verdim bunlar arasında canon A720 is , fujifilm f50fd , canon sx 100 is , son olarakta canon ixus 960 is (sanırım bu biraz pahalı ancak belki spotunu bulabilirim..)
Şimdi sizden yardım istediğim nokta şu : Benim yaklaşık 3 yıl önce satın aldığım sony dsc W12 makinemi yere düşürmem sonucu objektifi hasar gördü ve şuan içine girmiyor dolayısıylada makine açılmıyor daha(yere düşürmeden) öncede makinenin pilleri (2700 mah energizer şarzlı pil) yeni olmasına rağmen çok fazla fotoğraf çekmiyordu özellikle videoya alır almaz (5 dak içinde) çekim yapmadığım halde kapanıyordu.Tavsiye üzerine tamir için İzmit'ten kalktım İstanbuldaki hayyam pasajına gittim makineyi gösterdim tamir için benden 100 ytL civarı para istediler bende tereddütte kaldım ve sordum makineyi yaptırdığımda eskisi gibi randımanlı bir şekilde kullanabilir miyim ? adam evet hiç bir problem olmadan eskisi gibi sağlam kullanabilrsin dedi.. (aklımda soru işareti kaldı) ??? size sorum bu makineyi yaptırıp kullanayım mı yoksa hiç yaptırmayıp yukarda yazdığım makinelerden birini mi alayım? yani sizcede adamın dediği gibi makine eskisi gibi randımanlı çalışır mı?

Hemen hergün bu yüzden sabahtan akşama kadar makine inceliyorum artık başım ağrır oldu..

Kafam çok karışık lütfen yardımcı olur musunuz?

Bana AyrıLan Yaşam ALanını Protesto Ediyorum!!
TheWoLF

2 Temmuz 2008; 21:01:58 

slm arkadaşlar ...
bugün yarın bi makina aıcam ama kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim 300 ytl ye kadar küçük işe yara bir makine alıcam yada paraya kıyıp güzel optik zumu bol bir makine alcam ötv den önce almak gerekiyoo sanırım

SAMSUNG NV8 277 ytl kdv dahil
PANASONIC DMC FS3 8.1 SİYAH 282 YTL kdv dahil
SAMSUNG L110 8.2MP GÜMÜŞ 263 YTL kdv dahil
SAMSUNG L210 10.2MP 325 YTL kdv dahil

SP 560 Ultra Zoom 649,5 YTL (KDV Dahil)
OLYMPUS SP-570 928,17 YTL (KDV Dahil)
SAMSUNG digimax NV20 429 YTL (KDV Dahil)
OLYMPUS S