Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER Sayfa: <<   < önceki  55 56 [57] 58 59 60 61 62 63 64   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fresh_mint

23 Haziran 2008; 18:18:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: meto

nikon p8o modeli için niyetlendim ama bulunduğum şehirde bulamadım,uygun fiyata bulabileceğim bir site bilen var mı?(nette araştırdım ama var diye reklamı olanlara sorunca "elimizde yok ama gelecek cevabını aldım")

haftasonu istanbul doğubank tan spot 4 gb hafıza kartı bir de çantasıyla birlikte 600 ytl ye aldım p80 i fiyat açısından bir fikir verir umarım. aldığım yerdeki adam net e de ilan vermişti sanırım gittigidiyor olsa gerek ama ordaki fiyatı 740 fln dı sanırım. yani vaktin olursa istanbuldan alman çok daha iyi olur senin için. hiç de bulamazsan s5 h50 fln düşün onlar da yine 600 civarında garantili fln.

Mynds

23 Haziran 2008; 19:01:24 

goldda 570 lira bu makina 500 civarına alabilceğim yer var mı?

Dünya gözümde kerbela..
Mynds

24 Haziran 2008; 0:23:44 

Arkadaşlar coolpix L50 alıyorum teknosalarda indirimde.. karşılıklı canon'un ve fujinin diğer makinalarına bakınca özellikleri de fiyatına göre gayet iyi geldi. Sizde bir göz atın bence..

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=135171318&CS_Category=_SBFAD_873_2&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI873

Dünya gözümde kerbela..
mucitix

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Haziran 2008; 11:09:56 

Bu indirim falan değil normal satış fiyatı zaten ben onu 3 ay önce arkadaşıma aldım yurt dışından getirdik 200 ytl ye güzel makina
quote:

Orjinalden alıntı: Mynds

Arkadaşlar coolpix L50 alıyorum teknosalarda indirimde.. karşılıklı canon'un ve fujinin diğer makinalarına bakınca özellikleri de fiyatına göre gayet iyi geldi. Sizde bir göz atın bence..

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=135171318&CS_Category=_SBFAD_873_2&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI873

Canon EOS 400D
Mynds

24 Haziran 2008; 15:15:37 

iyi de gold'da 500 küsür mesela o makina.. yurt dışında hepsi daha ucuz zaten.

Dünya gözümde kerbela..
mucitix

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Haziran 2008; 16:03:08 

Mynds
Keşke imkan olsada yurtdışından alabilsek golddaki fiyat yüksek şu an için bak istersen fiyatlar çoğu aynı
eğerki bu makinada karar kılmışsan incele biraz daha bende her zaman aynısını yapıyorum...

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31798

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=248&productId=bd98906

http://www.ngstores.com/k/fotograf-kamera/dijital-fotograf-makineleri/kompakt-fotograf-makineleri/m/nikon/u/nikon-coolpixp50/n/id-102016/i/urun-ozellikleri/

Ekteki dosya (1)

Canon EOS 400D
EXIST

24 Haziran 2008; 18:06:06 

quote:

Orjinalden alıntı: mucitix

Mynds
Keşke imkan olsada yurtdışından alabilsek golddaki fiyat yüksek şu an için bak istersen fiyatlar çoğu aynı
eğerki bu makinada karar kılmışsan incele biraz daha bende her zaman aynısını yapıyorum...

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31798

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=248&productId=bd98906

http://www.ngstores.com/k/fotograf-kamera/dijital-fotograf-makineleri/kompakt-fotograf-makineleri/m/nikon/u/nikon-coolpixp50/n/id-102016/i/urun-ozellikleri/

@Mynds kardeş sakın alma derim bu makineyi Nikon kompak modellerini pek metetmiyorlar!!!

al sana ayrıntılı özellkili Canon a720ıs modeli ile karşılaştırması 30-40 ytl fazla verip Canon al.

http://www.ucuzmatik.com/kiyaslama/Fotograf-Makinesi/Karsilastirma--K101.html?i1=700&i2=735&i3=0&i4=0&g=C

Canon A720ıs
Eski nick:warriour
Yakında bir N78 kullanıcısı

cenk_99

25 Haziran 2008; 1:57:32 

ARKADAŞLAR MERHABA SİZE BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM BEN DİJİTAL FOTO.MAKİNESİ ALACAĞIM ANCAK TEREDDÜTTE KALDIM KODAK C813 VE M863 BİRİ 2AA KALEM PİLLE ÇALIŞIYOR DİĞERİ İÇİNDEŞARJLI Lİ-İON PİLLE ÇALIŞIYOR M863 ŞARJ EDİLİP ÇALIŞIYOR BİLDİĞİM KADARIYLA.SİZCE PİLLE ÇALIŞAN BİR MAKİNE Mİ ALSAM YOKSA ŞARJ EDİLEN BİR MAKİNEMİ ŞARJ EDİLEN MAKİNEYİ YANİ M863 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANCAK ŞARJI AZALDIĞINDA FOTOĞRAFLAR KALİTESİZ ÇIKAR DİYE KORKUYORUM ACABA BÖYLE BİŞEY OLUR MU OLAMAZ MI LÜTFEN YARDIM EDİN...

Hirotaro

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 2:16:32 

quote:

Orjinalden alıntı: cenk_99

ARKADAŞLAR MERHABA SİZE BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM BEN DİJİTAL FOTO.MAKİNESİ ALACAĞIM ANCAK TEREDDÜTTE KALDIM KODAK C813 VE M863 BİRİ 2AA KALEM PİLLE ÇALIŞIYOR DİĞERİ İÇİNDEŞARJLI Lİ-İON PİLLE ÇALIŞIYOR M863 ŞARJ EDİLİP ÇALIŞIYOR BİLDİĞİM KADARIYLA.SİZCE PİLLE ÇALIŞAN BİR MAKİNE Mİ ALSAM YOKSA ŞARJ EDİLEN BİR MAKİNEMİ ŞARJ EDİLEN MAKİNEYİ YANİ M863 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANCAK ŞARJI AZALDIĞINDA FOTOĞRAFLAR KALİTESİZ ÇIKAR DİYE KORKUYORUM ACABA BÖYLE BİŞEY OLUR MU OLAMAZ MI LÜTFEN YARDIM EDİN...

söylediğin 2 makina zaten kalitesiz foto çeker.Şarjının bitmesiyle vs... ile alakası yok

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER
cenk_99

25 Haziran 2008; 8:52:44 

ARKADAŞLAR MERHABA SİZE BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM BEN DİJİTAL Foto.MAKİNESİ ALACAĞIM ANCAK TEREDDÜTTE KALDIM KODAK C813 VE M863 BİRİ 2AA KALEM PİLLE ÇALIŞIYOR DİĞERİ İÇİNDEŞARJLI Lİ-İON PİLLE ÇALIŞIYOR M863 ŞARJ EDİLİP ÇALIŞIYOR BİLDİĞİM KADARIYLA.SİZCE PİLLE ÇALIŞAN BİR MAKİNE Mİ ALSAM YOKSA ŞARJ EDİLEN BİR MAKİNEMİ ŞARJ EDİLEN MAKİNEYİ YANİ M863 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANCAK ŞARJI AZALDIĞINDA FOTOĞRAFLAR KALİTESİZ ÇIKAR DİYE KORKUYORUM ACABA BÖYLE BİŞEY OLUR MU OLAMAZ MI LÜTFEN YARDIM EDİN...

mucitix

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 11:17:54 

Hirotaro
Yazmış zaten cevabı kodak kalitesi iyi bir makina değil,ama şarj açısından soruyorsan kalem pille çalışan makinayla yolda kaldığında heryerden bulabilirsin,diğerini illaki şarj etmen lazım makinaların şarjı az kaldığında bozuk veya kötü çekme gibi problemi olmaz.
quote:

Orjinalden alıntı: cenk_99

ARKADAŞLAR MERHABA SİZE BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM BEN DİJİTAL Foto.MAKİNESİ ALACAĞIM ANCAK TEREDDÜTTE KALDIM KODAK C813 VE M863 BİRİ 2AA KALEM PİLLE ÇALIŞIYOR DİĞERİ İÇİNDEŞARJLI Lİ-İON PİLLE ÇALIŞIYOR M863 ŞARJ EDİLİP ÇALIŞIYOR BİLDİĞİM KADARIYLA.SİZCE PİLLE ÇALIŞAN BİR MAKİNE Mİ ALSAM YOKSA ŞARJ EDİLEN BİR MAKİNEMİ ŞARJ EDİLEN MAKİNEYİ YANİ M863 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANCAK ŞARJI AZALDIĞINDA FOTOĞRAFLAR KALİTESİZ ÇIKAR DİYE KORKUYORUM ACABA BÖYLE BİŞEY OLUR MU OLAMAZ MI LÜTFEN YARDIM EDİN...

Canon EOS 400D
biber10

25 Haziran 2008; 17:58:57 

arkadaşlar kompakt makina arayanlara tavsiyem
canon powershot a470 migrosta 199 ytl kampanyalı ben bu üründen kullanıyorum gercekten harika resimleri var inceleyeyin derim
örnek fotoğraflar :

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (3)

< Bu mesaj bu