nikon p8o modeli için niyetlendim ama bulunduğum şehirde bulamadım,uygun fiyata bulabileceğim bir site bilen var mı?(nette araştırdım ama var diye reklamı olanlara sorunca "elimizde yok ama gelecek cevabını aldım")
haftasonu istanbul doğubank tan spot 4 gb hafıza kartı bir de çantasıyla birlikte 600 ytl ye aldım p80 i fiyat açısından bir fikir verir umarım. aldığım yerdeki adam net e de ilan vermişti sanırım gittigidiyor olsa gerek ama ordaki fiyatı 740 fln dı sanırım. yani vaktin olursa istanbuldan alman çok daha iyi olur senin için. hiç de bulamazsan s5 h50 fln düşün onlar da yine 600 civarında garantili fln.
Arkadaşlar coolpix L50 alıyorum teknosalarda indirimde.. karşılıklı canon'un ve fujinin diğer makinalarına bakınca özellikleri de fiyatına göre gayet iyi geldi. Sizde bir göz atın bence..
Bu indirim falan değil normal satış fiyatı zaten ben onu 3 ay önce arkadaşıma aldım yurt dışından getirdik 200 ytl ye güzel makina
quote:
Orjinalden alıntı: Mynds
Arkadaşlar coolpix L50 alıyorum teknosalarda indirimde.. karşılıklı canon'un ve fujinin diğer makinalarına bakınca özellikleri de fiyatına göre gayet iyi geldi. Sizde bir göz atın bence..
Mynds Keşke imkan olsada yurtdışından alabilsek golddaki fiyat yüksek şu an için bak istersen fiyatlar çoğu aynı eğerki bu makinada karar kılmışsan incele biraz daha bende her zaman aynısını yapıyorum...
Mynds Keşke imkan olsada yurtdışından alabilsek golddaki fiyat yüksek şu an için bak istersen fiyatlar çoğu aynı eğerki bu makinada karar kılmışsan incele biraz daha bende her zaman aynısını yapıyorum...
Hirotaro Yazmış zaten cevabı kodak kalitesi iyi bir makina değil,ama şarj açısından soruyorsan kalem pille çalışan makinayla yolda kaldığında heryerden bulabilirsin,diğerini illaki şarj etmen lazım makinaların şarjı az kaldığında bozuk veya kötü çekme gibi problemi olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: cenk_99
ARKADAŞLAR MERHABA SİZE BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM BEN DİJİTAL Foto.MAKİNESİ ALACAĞIM ANCAK TEREDDÜTTE KALDIM KODAK C813 VE M863 BİRİ 2AA KALEM PİLLE ÇALIŞIYOR DİĞERİ İÇİNDEŞARJLI Lİ-İON PİLLE ÇALIŞIYOR M863 ŞARJ EDİLİP ÇALIŞIYOR BİLDİĞİM KADARIYLA.SİZCE PİLLE ÇALIŞAN BİR MAKİNE Mİ ALSAM YOKSA ŞARJ EDİLEN BİR MAKİNEMİ ŞARJ EDİLEN MAKİNEYİ YANİ M863 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANCAK ŞARJI AZALDIĞINDA FOTOĞRAFLAR KALİTESİZ ÇIKAR DİYE KORKUYORUM ACABA BÖYLE BİŞEY OLUR MU OLAMAZ MI LÜTFEN YARDIM EDİN...
arkadaşlar kompakt makina arayanlara tavsiyem canon powershot a470 migrosta 199 ytl kampanyalı ben bu üründen kullanıyorum gercekten harika resimleri var inceleyeyin derim örnek fotoğraflar :
PEKİ ARKADAŞLAR BANA 200-250 YTL ARALIĞINDA HANGİ MARKA FOTOĞRAF MAKİNELERİNİ ÖNERİRSİNİZ SESLİ VİDEO KAYDI DA OLACAK BULANIKLIĞI ENGELLEYİCİ VE MAKRO ÇEKİM OLACAK HANGİLERİNİ ÖNERİRSİNİZ BİRDE SONY CYBERSHOT DSC-S730 NASIL KODAK M863 TEN DAHA İYİ Mİ FOTOĞRAF ÇEKER?
Arkadaşlar Nikon coolpix S200 makina aldım. Fotoğraflar çok kötü. Ayarlarını bir türlü beceremedim. Bu makina hakkında yorum ve öneri yapacak arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Lütfen yardımcı olun. Makinanın türkçe kullanım klavuzu yok. Lütfen cevaplayın! iyi akşamlar.
1.Nikon Coolpix P80 2.Canon Power Shot S5 IS 3.Sony DSC-H10/B
Yukarıda belirtmiş olduğum 3 model arasında kararsız kaldım. Ancak en son cıkan ürün olması ve optik zoom'unun daha fazla olması nedeniyle nikon'a daha sıcak bakmama rağmen Nikon'un SlrLike makinalarda pek olmaması beni performansı açısından korkutuyor. Çok iyi bir fotoğrafçı değilim ancak eşimle beraber rahat kullanabileceğimiz bir makina arıyorum. Fiyatları aşağı yukarı birbirine yakın, Hangisini almamı önerirsiniz, Yardımlarınız için şimiden teşekkürler.
Not: 1 Temmuzdan itibaren dijital kamera ve video özellikli digital fotograf makinalarından ÖTV (%20) alınacağına dair bir haber okudum. Bilmiyorum doğru mu ? Bu konuda da bilgisi olan var mı? Acele edip almama gerek var mı?