Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER Sayfa: <<   < önceki  48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
AKINLASINN

14 Mayıs 2008; 19:38:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İso su içinmi alacaksınız.
quote:

Orjinalden alıntı: warriour

Panosonic fx-12'nin makro kaç cm??arkadaşlarr.

+iso 3200 dimi.

kesin alıcam heralde.

EXIST

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Mayıs 2008; 20:14:30 

quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

İso su içinmi alacaksınız.
quote:

Panosonic fx-12'nin makro kaç cm??arkadaşlarr.

+iso 3200 dimi.

kesin alıcam heralde.

yoo sordum sadece.iso için almıcam diğer özelliklerinede baktım güzel bi makina 240 ytl ye.

+makro kaç cm arkadaşlar......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warriour -- 14 Mayıs 2008; 20:16:24 >

iPod Touch 8 GB,Canon A720ıs,K750i...
Ne Garip Duygu Şu Ölmek,Öptüğüm Kızlar Geliyor Aklıma Bir Açıklaması Vardır Elbet Giderken Dar Ağacına...
Eski nick:warriour

n1ghtfall

14 Mayıs 2008; 22:01:26 

@10_ur, Kardeş Sony DSC-H10 hakkındaki yorumlarını bekliyorum ,acaba zamanın oldu mu bakmaya?Almaya değer mi?

TıamaT

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2008; 22:46:07 

Merhaba, konuda açtım ayrıca ama burayada sormalıyım anlaşılan, Canon İxus 950is hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim, bu makineyi almak istiyorum, profesyonel çakimler yapılmayacak, basit, amatörce kullanım amaçlı bir makine istiyorum ve bunda karar kıldım, siz ne dersiniz acaba...

If you begin to fall
Please have some more
You could stay at my place if you want
I'll sleep on the floor...
Hirotaro

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2008; 0:14:58 

quote:

Orjinalden alıntı: Da®ksiDe©

Merhaba, konuda açtım ayrıca ama burayada sormalıyım anlaşılan, Canon İxus 950is hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim, bu makineyi almak istiyorum, profesyonel çakimler yapılmayacak, basit, amatörce kullanım amaçlı bir makine istiyorum ve bunda karar kıldım, siz ne dersiniz acaba...

Canon İXUS 960 almak daha iyi

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER

10_ur

15 Mayıs 2008; 8:02:10 

quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

@10_ur, Kardeş Sony DSC-H10 hakkındaki yorumlarını bekliyorum ,acaba zamanın oldu mu bakmaya?Almaya değer mi?

hocam inceledim. makinenin eksiğini bulmaya çalıştım ama bulamadım. teknik ve görüntü olarak sağlam bir makine..
http://www.dpreview.com/gallery/sonydsch10_samples/
burdan da örneklere baktım.
fotoğraf kalitesi, makrosu ve karanlık ortam çekimleri hoşuma gitti. makinanın iso performansı iyi.. 400e kadar hiç sorunsuz kulklanılabilir. 800de göze batan kumlanma az. ama 1600de kullanılmaz.
eğer cep kompakt tarzı birşeyler istiyorsan başarılı öneriler alabilrsin..
bu makineyi istiyorsan çekinmeden alabilirsin. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10_ur -- 15 Mayıs 2008; 8:05:20 >

PENTAX-K10D
sibelcee

15 Mayıs 2008; 14:49:56 

Ya arkadaşlar yine benn, ve yine yardım pls. Canon Ixus ve Fuji F50 Fd arasında düşünüyordum ancak karar değiştirdim. Şöyleki; Ben profesyonel çekim yapmayacağım. Aile arası çekimler, arkadaşlarla gidilen eğlence yerleri, eğlenceler ( e bunlarda gece ve ışık yetersizliği oluyor malumuzun üzre, bunun için karanlık ortamlarda bizi ve etrafımızdaki objeleri net ve aydınlık çekebilecek , tabii yüzümüze bembeyaz bir ışık vererek değil) düğünler, tatiller, turlarda manzara foftoğrafları amatörce . Bunun için bu iki makina biraz pahalı geldi bana sanki,tam yaz tatili öncesi. Benim istediklerimi yapabilecek performansta bir makine tavsiye ederseniz, müteşekkir olacağım.Birçok makinada da zoom yaptığında görüntü dağılıyormuş sanırım. Neyse, kıymetli tavsiyelerinizi bekliyor olacağım.. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibelcee -- 15 Mayıs 2008; 14:54:18 >

sibelcee
n1ghtfall

15 Mayıs 2008; 14:51:24 

Bana örnek resimlerde renkler biraz soluk gibi gelmişti ama sen iyi diyorsan iyidir ne de olsa ben daha acamiyim .Elimdeki monitör ve ekran kartını satabilsem hiç beklemeden gidip alıcam ama satamadım bir türlü .Biraz önce de Sony DSC-H50'yi gördüm ama o biraz daha büyük bu makinadan ve kesinlikle daha pahalı olacaktır.Sony'nin türkiye servislerinin iyi olmadığını duymuştum acaba garantili almaya değer mi bu makina yoksa gidip spot mu alsam doğubanktan karar veremedim.

EXIST

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Mayıs 2008; 17:39:55 

Casio Exilim Z8 ile Panasonic Fx-12 Samsung s85 arasında kaldım :(

hangisini alıyım.

Ne Garip Duygu Şu Ölmek,Öptüğüm Kızlar Geliyor Aklıma Bir Açıklaması Vardır Elbet Giderken Dar Ağacına...

Hirotaro

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2008; 18:02:58 

quote:

Orjinalden alıntı: sibelcee

Ya arkadaşlar yine benn, ve yine yardım pls. Canon Ixus ve Fuji F50 Fd arasında düşünüyordum ancak karar değiştirdim. Şöyleki; Ben profesyonel çekim yapmayacağım. Aile arası çekimler, arkadaşlarla gidilen eğlence yerleri, eğlenceler ( e bunlarda gece ve ışık yetersizliği oluyor malumuzun üzre, bunun için karanlık ortamlarda bizi ve etrafımızdaki objeleri net ve aydınlık çekebilecek , tabii yüzümüze bembeyaz bir ışık vererek değil) düğünler, tatiller, turlarda manzara foftoğrafları amatörce . Bunun için bu iki makina biraz pahalı geldi bana sanki,tam yaz tatili öncesi. Benim istediklerimi yapabilecek performansta bir makine tavsiye ederseniz, müteşekkir olacağım.Birçok makinada da zoom yaptığında görüntü dağılıyormuş sanırım. Neyse, kıymetli tavsiyelerinizi bekliyor olacağım.. Şimdiden teşekkürler...

Canon İxus 860-960 alacaksanız tamam , yoksa Fuji F50fd işinizi görecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 15 Mayıs 2008; 18:05:22 >

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER

n1ghtfall

15 Mayıs 2008; 18:04:04 

@warriour, Ben olsam fx-12 alırdım,sonuçta hep birbirine yakın makinalar ama panasonic'te Leica lens var,ayrıca makrosu daha iyi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtfall -- 15 Mayıs 2008; 18:06:13 >

bir.ader

15 Mayıs 2008; 19:10:15 

Arkadaşlar en sonunda aldım kendime fotoğraf makinası. Çok süper bir kullanıcı değilim ama. Harika bi makine aldım. www.akakce.com dan baktığımda fiyatına inanamadım süper indirim yapmışlar.

Samsung i7 aldım. Üründe MP3 var, Movie Player var Traver Guide var, 450 MB hafızalı ve ISO 1600 var.3.0" dokumatik ekranlı harika bir alettt.. Çekim falan da yaptım süper valla tavsiye ederim. Kaçırılmayacak bir fırsat gibi görüyorum.... Aldığım yerin linki aşağıda...

Samsung Digimax i7

Edeb bir tac-i miş nur-u hüdadan; gey ol taci emin ol her beladan......
bir.ader
bir.ader

15 Mayıs 2008; 19:13:22 

quote:

Casio Exilim Z8 ile Panasonic Fx-12 Samsung s85 arasında kaldım :(

hangisini alıyım.

Kardeş bende ona baktım ama Samsung i7 aldım harika bir alet. Üstte yazdım bilgilerini. Almadıysan henüz düşün bence.... Bi kıyasla...

CASIO EXILIM Z8 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ

SAMSUNG DIGIMAX i7 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNASI

Edeb bir tac-i miş nur-u hüdadan; gey ol taci emin ol her beladan......
bir.ader
Hirotaro

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2008; 19:25:38 

@Samsung Digimax i7

vasat altı bir cihaz. bir cihazda MP3 var, Movie Player var Traver Guide bunlar varsa,o cihazdan FX12 kalitesini bile beklemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 15 Mayıs 2008; 19:25:13 >

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER

EXIST

15 Mayıs 2008; 19:33:23 

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

@Samsung Digimax i7

vasat altı bir cihaz. bir cihazda MP3 var, Movie Player var Traver Guide bunlar varsa,o cihazdan FX12 kalitesini bile beklemeyin

kanka sence ben ne alıyım.

s85 mi fx12 mi yoksa elixim z8 mi.