yoo sordum sadece.iso için almıcam diğer özelliklerinede baktım güzel bi makina 240 ytl ye.
+makro kaç cm arkadaşlar......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warriour -- 14 Mayıs 2008; 20:16:24 >
Merhaba, konuda açtım ayrıca ama burayada sormalıyım anlaşılan, Canon İxus 950is hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim, bu makineyi almak istiyorum, profesyonel çakimler yapılmayacak, basit, amatörce kullanım amaçlı bir makine istiyorum ve bunda karar kıldım, siz ne dersiniz acaba...
Merhaba, konuda açtım ayrıca ama burayada sormalıyım anlaşılan, Canon İxus 950is hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim, bu makineyi almak istiyorum, profesyonel çakimler yapılmayacak, basit, amatörce kullanım amaçlı bir makine istiyorum ve bunda karar kıldım, siz ne dersiniz acaba...
@10_ur, Kardeş Sony DSC-H10 hakkındaki yorumlarını bekliyorum ,acaba zamanın oldu mu bakmaya?Almaya değer mi?
hocam inceledim. makinenin eksiğini bulmaya çalıştım ama bulamadım. teknik ve görüntü olarak sağlam bir makine.. http://www.dpreview.com/gallery/sonydsch10_samples/ burdan da örneklere baktım. fotoğraf kalitesi, makrosu ve karanlık ortam çekimleri hoşuma gitti. makinanın iso performansı iyi.. 400e kadar hiç sorunsuz kulklanılabilir. 800de göze batan kumlanma az. ama 1600de kullanılmaz. eğer cep kompakt tarzı birşeyler istiyorsan başarılı öneriler alabilrsin.. bu makineyi istiyorsan çekinmeden alabilirsin. ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10_ur -- 15 Mayıs 2008; 8:05:20 >
Ya arkadaşlar yine benn, ve yine yardım pls. Canon Ixus ve Fuji F50 Fd arasında düşünüyordum ancak karar değiştirdim. Şöyleki; Ben profesyonel çekim yapmayacağım. Aile arası çekimler, arkadaşlarla gidilen eğlence yerleri, eğlenceler ( e bunlarda gece ve ışık yetersizliği oluyor malumuzun üzre, bunun için karanlık ortamlarda bizi ve etrafımızdaki objeleri net ve aydınlık çekebilecek , tabii yüzümüze bembeyaz bir ışık vererek değil) düğünler, tatiller, turlarda manzara foftoğrafları amatörce . Bunun için bu iki makina biraz pahalı geldi bana sanki,tam yaz tatili öncesi. Benim istediklerimi yapabilecek performansta bir makine tavsiye ederseniz, müteşekkir olacağım.Birçok makinada da zoom yaptığında görüntü dağılıyormuş sanırım. Neyse, kıymetli tavsiyelerinizi bekliyor olacağım.. Şimdiden teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibelcee -- 15 Mayıs 2008; 14:54:18 >
Bana örnek resimlerde renkler biraz soluk gibi gelmişti ama sen iyi diyorsan iyidir ne de olsa ben daha acamiyim .Elimdeki monitör ve ekran kartını satabilsem hiç beklemeden gidip alıcam ama satamadım bir türlü .Biraz önce de Sony DSC-H50'yi gördüm ama o biraz daha büyük bu makinadan ve kesinlikle daha pahalı olacaktır.Sony'nin türkiye servislerinin iyi olmadığını duymuştum acaba garantili almaya değer mi bu makina yoksa gidip spot mu alsam doğubanktan karar veremedim.
Casio Exilim Z8 ile Panasonic Fx-12 Samsung s85 arasında kaldım :(
hangisini alıyım.
Ya arkadaşlar yine benn, ve yine yardım pls. Canon Ixus ve Fuji F50 Fd arasında düşünüyordum ancak karar değiştirdim. Şöyleki; Ben profesyonel çekim yapmayacağım. Aile arası çekimler, arkadaşlarla gidilen eğlence yerleri, eğlenceler ( e bunlarda gece ve ışık yetersizliği oluyor malumuzun üzre, bunun için karanlık ortamlarda bizi ve etrafımızdaki objeleri net ve aydınlık çekebilecek , tabii yüzümüze bembeyaz bir ışık vererek değil) düğünler, tatiller, turlarda manzara foftoğrafları amatörce . Bunun için bu iki makina biraz pahalı geldi bana sanki,tam yaz tatili öncesi. Benim istediklerimi yapabilecek performansta bir makine tavsiye ederseniz, müteşekkir olacağım.Birçok makinada da zoom yaptığında görüntü dağılıyormuş sanırım. Neyse, kıymetli tavsiyelerinizi bekliyor olacağım.. Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar en sonunda aldım kendime fotoğraf makinası. Çok süper bir kullanıcı değilim ama. Harika bi makine aldım. www.akakce.com dan baktığımda fiyatına inanamadım süper indirim yapmışlar.
Samsung i7 aldım. Üründe MP3 var, Movie Player var Traver Guide var, 450 MB hafızalı ve ISO 1600 var.3.0" dokumatik ekranlı harika bir alettt.. Çekim falan da yaptım süper valla tavsiye ederim. Kaçırılmayacak bir fırsat gibi görüyorum.... Aldığım yerin linki aşağıda...
vasat altı bir cihaz. bir cihazda MP3 var, Movie Player var Traver Guide bunlar varsa,o cihazdan FX12 kalitesini bile beklemeyin
kanka sence ben ne alıyım.
s85 mi fx12 mi yoksa elixim z8 mi.