Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER Sayfa: <<   < önceki  47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sessizciqlik

8 Mayıs 2008; 22:14:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: chatter

quote:

Orjinalden alıntı: y@s@r

quote:

Orjinalden alıntı: chatter

selam arkadaşlar altivi nin A570 IS fiyatı iyi ama sitenin ürün tesliminde arkadaşların yaşamış olduğu sıkıntıları okuyunca tereddüte düştüm alsam mı acaba n dersiniz 1 hafta 10 gün 15 gün beklerim sorun olmaz

kardeş bende ordan almayı düşünüyordum canon g9 u ama bende şikayetleri duyunca vaz gectim oradan almaktan 10 15 deği 25 gün bile bekliyenler var ve onların eline ürünün geçip geçmediğini bilmiyorum ama ben olsam altivi sana tavsiye etmem zaten kendimde oradan artık takip etmiyorum onun gibi uygun yerler buldum zaten

arkadaşlar birde benimde zorum olcak lütfen cevap bekliyorum canon ıxus 960 ile canon a650 arasında ne fark var ve hangisini önerirsiniz acaba

cevabın için teşekkürler bende vazgeçtim zaten durduk yere başım ağrımasın. uygun yerler buldum dedin mesela A570 en uygun ne kadara bulabilirim. artık olmazsa en son A560 alıcam 224 ytl 1 gb kart +çanta hediyesi ile birlikte. Birde aklımı kurcalayan panasonic LS80 modeli var fiyatı 225 civari bu makine hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

arkadaşım A560 yı dediğin fiyata nerden bulabilirim ? pm atarsan sevinirim

10_ur

8 Mayıs 2008; 22:49:34 

quote:

Orjinalden alıntı: chanak

Arkadaşlar Fuji Film F30 buldum ikinci el. Onu mu alsam yoksa S5700 mi alsam yardımcı olurmusunuz.

F30 un fiyatı 400 ü geçmiyorsa ve temizse kesinlikle kaçırma...

PENTAX-K10D
PoWeRsHoT A540
Hirotaro

Sisteme Gözat

9 Mayıs 2008; 0:08:14 

quote:

Orjinalden alıntı: 10_ur

quote:

Arkadaşlar Fuji Film F30 buldum ikinci el. Onu mu alsam yoksa S5700 mi alsam yardımcı olurmusunuz.

imzamı atarım ,aynen

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER
10_ur

9 Mayıs 2008; 6:55:39 

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

imzamı atarım ,aynen

:)

PENTAX-K10D
PoWeRsHoT A540
fx500

9 Mayıs 2008; 13:14:20 

arkadaslar sensor boyu nedemek ne ıse yarar kısaca bılgı verebılırmısınız sx 100 alıcaktım sensor boyu kucuk dedıler canon da en ıyı makıne hangısı cok pahalılar eledıkten sonra

10_ur

9 Mayıs 2008; 15:31:09 

quote:

Orjinalden alıntı: fx500

arkadaslar sensor boyu nedemek ne ıse yarar kısaca bılgı verebılırmısınız sx 100 alıcaktım sensor boyu kucuk dedıler canon da en ıyı makıne hangısı cok pahalılar eledıkten sonra

hocam sensör boyutu en önemli etken fotoğraf makinasında. ışınların mercekten kırıldıktan sonra üzerine düşüp algılandığı alıcıdır. bunu pozlu makinalarda 35 mmlik film gibi düşün. üzerine ışık düşüyor ve bunu kaydediyor.
sensör ne kadar büyükse o kadar çok ışık ve renk alan alan olur ve detay kaybı en aza indirgenir.
büyük sensör seçimin olsun...
mesela çok büyük bölüm makinalar 1/2.5 inch sensör kullanır bundan daha cazip olanı 1/1.7 inch'dir. çünkü daha büyüktür.
sen fiyatı belirle sana yardımcı olmaya çalışırız ;)

PENTAX-K10D
PoWeRsHoT A540
coderMX

9 Mayıs 2008; 16:50:44 

Arkadaşlar fotoraf makinesinde HD özelliği nedir? Fotoları daha kalieli mi çeker???

Bide Casio larda bataryayı nasıl şarz ediyor? Cep telefonunu takar gibi mi yoksa tam tersi bataryayı çıkarıp şarz aletine mi bağlıyoruz bataryayayı. Bide yedek bataryası pahalı mıdır Casiyo nun?

Bu fotoraf makinesini almayı düşünüyorum...

CASIO EXILIM Z1080 10.1MP 2.6" LCD DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd98889
kemalb

9 Mayıs 2008; 17:27:34 

Merhaba arkadaşlar

DSLR makina almak ve incelemek için yurtdışı güvenilir olarak bildiğiniz, tanıdığınız yada alışveriş yapıp sorun yaşanmayan shoppinglerin adreslerini verebilirmisiniz, güvenilir olması açısından.

Yardımlarınız olursa sevinirim.
Teşekkürler

Kemal

Pentax K20D + Pentax DA 16-45 mm. F4.0 ED/AL
Ford Mondeo Titanium
Garmin nuvi 710
--The BLacK HawK--

9 Mayıs 2008; 18:59:03 

Bu fotoğraf makinesi seçimi ne kadar zormuş ya Herkes farklı birşey söylüyor.Kafam çok karıştı..Fuji J10 un hareketli resmi yakalama netliği canonlardan kat kat iyi fakat video çözünürlüğü az ..Benim için video çekimi o kdar önemli değil..Mağazalarda canondan çok fujiyi önerdiler bu forumda da herkes canon öneriyor.. Napsam bilemiyorum.. Yani gözümle fujinin daha iyi bir makine olduğunu gördüm ama sizin de kendinizden bu kadar emin konuşmanız yüzünden karar veremedim tam olarak..

N73 kardeşliği: Fotoğrafta bir devin kardeşliği, olan olmayıp da ilgi duyan herkes davetlidir TIKLA
10_ur

9 Mayıs 2008; 19:53:54 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: --The BLacK HawK--

Arkadaşlar ben 300 ytl ye kadar arıyordum fakat siz a570 demiştiniz:D onu almaya gittim bugün 380 dediler:S ben de diğer makinelere baktım fujifilm j10 u tavsiye ettiler.gerçekten de hareketli çekimlerde mükemmele yakın..Onu almayı düşünüyorum. 449 ytl teknosa da ..Sizce nasıl?

video maks :320*240
makro: 15 cm
optik zoom: 35-113 (3x)
makro: yok
minimum shutter: 4sn
manuel yok... A570IS nin yanına bile yaklaşamaz. sensör olarak güzel olabilir(super ccd ama 1/2.5 yani fark yok) ama hiçbir halükarda canonun yanına yaklaşamaz.

tekrar ediyorum.. sonradan pişman olma ;)

ayrıca fotoğraf makinası satan kişilerin çoğu şeyden anladığı yok... boşuna onların ağzına uyma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10_ur -- 9 Mayıs 2008; 19:53:46 >

PENTAX-K10D
PoWeRsHoT A540
AKINLASINN

9 Mayıs 2008; 20:49:06 

HD özelliği yok. Fotoğrafları kaliteli. Cep telefonu gibi şarj olmuyor. Bataryayı çıkarıp şarj için ayrı cihaza takıp şarj ediyoruz. Yedek pili 50 ytl orjinal olanı. Makineyi tavsiye ederim. Fakat hepsiburada dan değil. Onların indirimine kanma. Asıl indirim g*o*l*d da. 365 ytl ve 10 taksit.
Ben ordan aldım.
quote:

Orjinalden alıntı: coderMX

Arkadaşlar fotoraf makinesinde HD özelliği nedir? Fotoları daha kalieli mi çeker???

Bide Casio larda bataryayı nasıl şarz ediyor? Cep telefonunu takar gibi mi yoksa tam tersi bataryayı çıkarıp şarz aletine mi bağlıyoruz bataryayayı. Bide yedek bataryası pahalı mıdır Casiyo nun?

Bu fotoraf makinesini almayı düşünüyorum...

CASIO EXILIM Z1080 10.1MP 2.6" LCD DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd98889

''Türkiye, Atatürk'ü Tanrı'ya borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
chelick

Sisteme Gözat

9 Mayıs 2008; 21:00:38 

Canon IXUS75+1 GB SD Hafıza kartı+Tripod Ayak+Taşıma çantası:449 YTL(KDV Dahil)

Canon IXUS75:400 YTL(KDV Dahil)

Sizce hangisi daha ekonomik olur? Tripod ayaklar pahalı mı?

Öyle birini sev ki sen ölünce o yaşamasın...

Türk ve Osmanlı Tarihi Kulübü | Duygusal Hayat Hikayeleri Mekanı...
coderMX

9 Mayıs 2008; 21:03:47 

Peki arkadaşlar fotoraf makinelerindeki HD özelliği nedir?
--The BLacK HawK--

9 Mayıs 2008; 21:53:51 

10_ur ilgilendiğin için teşekkür ederim..Sadece benim kafama takılan hareketli görüntü olayı..yani gerçekten üst düzey makinelerle aynı ayarda hareketli foto çekme özelliği..Onun dışında bir artısını bilmiyorum zaten fujinin.

N73 kardeşliği: Fotoğrafta bir devin kardeşliği, olan olmayıp da ilgi duyan herkes davetlidir TIKLA
gören