selam arkadaşlar altivi nin A570 IS fiyatı iyi ama sitenin ürün tesliminde arkadaşların yaşamış olduğu sıkıntıları okuyunca tereddüte düştüm alsam mı acaba n dersiniz 1 hafta 10 gün 15 gün beklerim sorun olmaz
kardeş bende ordan almayı düşünüyordum canon g9 u ama bende şikayetleri duyunca vaz gectim oradan almaktan 10 15 deği 25 gün bile bekliyenler var ve onların eline ürünün geçip geçmediğini bilmiyorum ama ben olsam altivi sana tavsiye etmem zaten kendimde oradan artık takip etmiyorum onun gibi uygun yerler buldum zaten
arkadaşlar birde benimde zorum olcak lütfen cevap bekliyorum canon ıxus 960 ile canon a650 arasında ne fark var ve hangisini önerirsiniz acaba
cevabın için teşekkürler bende vazgeçtim zaten durduk yere başım ağrımasın. uygun yerler buldum dedin mesela A570 en uygun ne kadara bulabilirim. artık olmazsa en son A560 alıcam 224 ytl 1 gb kart +çanta hediyesi ile birlikte. Birde aklımı kurcalayan panasonic LS80 modeli var fiyatı 225 civari bu makine hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
arkadaslar sensor boyu nedemek ne ıse yarar kısaca bılgı verebılırmısınız sx 100 alıcaktım sensor boyu kucuk dedıler canon da en ıyı makıne hangısı cok pahalılar eledıkten sonra
arkadaslar sensor boyu nedemek ne ıse yarar kısaca bılgı verebılırmısınız sx 100 alıcaktım sensor boyu kucuk dedıler canon da en ıyı makıne hangısı cok pahalılar eledıkten sonra
hocam sensör boyutu en önemli etken fotoğraf makinasında. ışınların mercekten kırıldıktan sonra üzerine düşüp algılandığı alıcıdır. bunu pozlu makinalarda 35 mmlik film gibi düşün. üzerine ışık düşüyor ve bunu kaydediyor. sensör ne kadar büyükse o kadar çok ışık ve renk alan alan olur ve detay kaybı en aza indirgenir. büyük sensör seçimin olsun... mesela çok büyük bölüm makinalar 1/2.5 inch sensör kullanır bundan daha cazip olanı 1/1.7 inch'dir. çünkü daha büyüktür. sen fiyatı belirle sana yardımcı olmaya çalışırız ;)
Arkadaşlar fotoraf makinesinde HD özelliği nedir? Fotoları daha kalieli mi çeker???
Bide Casio larda bataryayı nasıl şarz ediyor? Cep telefonunu takar gibi mi yoksa tam tersi bataryayı çıkarıp şarz aletine mi bağlıyoruz bataryayayı. Bide yedek bataryası pahalı mıdır Casiyo nun?
Bu fotoraf makinesini almayı düşünüyorum...
CASIO EXILIM Z1080 10.1MP 2.6" LCD DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ
DSLR makina almak ve incelemek için yurtdışı güvenilir olarak bildiğiniz, tanıdığınız yada alışveriş yapıp sorun yaşanmayan shoppinglerin adreslerini verebilirmisiniz, güvenilir olması açısından.
Yardımlarınız olursa sevinirim. Teşekkürler
Kemal
Bu fotoğraf makinesi seçimi ne kadar zormuş ya Herkes farklı birşey söylüyor.Kafam çok karıştı..Fuji J10 un hareketli resmi yakalama netliği canonlardan kat kat iyi fakat video çözünürlüğü az ..Benim için video çekimi o kdar önemli değil..Mağazalarda canondan çok fujiyi önerdiler bu forumda da herkes canon öneriyor.. Napsam bilemiyorum.. Yani gözümle fujinin daha iyi bir makine olduğunu gördüm ama sizin de kendinizden bu kadar emin konuşmanız yüzünden karar veremedim tam olarak..
Arkadaşlar ben 300 ytl ye kadar arıyordum fakat siz a570 demiştiniz:D onu almaya gittim bugün 380 dediler:S ben de diğer makinelere baktım fujifilm j10 u tavsiye ettiler.gerçekten de hareketli çekimlerde mükemmele yakın..Onu almayı düşünüyorum. 449 ytl teknosa da ..Sizce nasıl?
video maks :320*240 makro: 15 cm optik zoom: 35-113 (3x) makro: yok minimum shutter: 4sn manuel yok... A570IS nin yanına bile yaklaşamaz. sensör olarak güzel olabilir(super ccd ama 1/2.5 yani fark yok) ama hiçbir halükarda canonun yanına yaklaşamaz.
tekrar ediyorum.. sonradan pişman olma ;)
ayrıca fotoğraf makinası satan kişilerin çoğu şeyden anladığı yok... boşuna onların ağzına uyma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10_ur -- 9 Mayıs 2008; 19:53:46 >
HD özelliği yok. Fotoğrafları kaliteli. Cep telefonu gibi şarj olmuyor. Bataryayı çıkarıp şarj için ayrı cihaza takıp şarj ediyoruz. Yedek pili 50 ytl orjinal olanı. Makineyi tavsiye ederim. Fakat hepsiburada dan değil. Onların indirimine kanma. Asıl indirim g*o*l*d da. 365 ytl ve 10 taksit. Ben ordan aldım.
quote:
Orjinalden alıntı: coderMX
Arkadaşlar fotoraf makinesinde HD özelliği nedir? Fotoları daha kalieli mi çeker???
Bide Casio larda bataryayı nasıl şarz ediyor? Cep telefonunu takar gibi mi yoksa tam tersi bataryayı çıkarıp şarz aletine mi bağlıyoruz bataryayayı. Bide yedek bataryası pahalı mıdır Casiyo nun?
Bu fotoraf makinesini almayı düşünüyorum...
CASIO EXILIM Z1080 10.1MP 2.6" LCD DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ
10_ur ilgilendiğin için teşekkür ederim..Sadece benim kafama takılan hareketli görüntü olayı..yani gerçekten üst düzey makinelerle aynı ayarda hareketli foto çekme özelliği..Onun dışında bir artısını bilmiyorum zaten fujinin.
700 ytl ye fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum (0 sıfır) boyutları onemli degil iyi çekim yapsın( gece , loş ortamca gün batarken ,gün doğarken uzak nesneleri çekme mikro) çekimlerde yapablecegim bi makine arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Herkeze merhabalar. Bu başlığı uzun süre inceledim. Ve epey şey öğrendim. Fakat hala kavrayamadığım çok şey var. Fotoğraf makinesi almak istiyorum. Ve son olarak Canon A570 ve A720 ürünleri arasında kaldım. İnternette karşılaştırma yaptım fakat bazı terimleri anlayamıyorum. A720 nin aradaki fiyat farkına değip değmiyeceğini sormak istiyorum. Aralarında bariz farklar var mı acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar uzun araştırmalardan sonra Sirkeci Erkayalardan SX100IS aldım bende bugün gümüş renk bitane.Az daha araştırsaydım işin içinden çıkamıyacaktım ve makina alamıyacaktım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrhusnu -- 10 Mayıs 2008; 1:27:27 >