arkadaşlar benim mesjıma cevap gelmedi arada kaynadık galiba ben panasonic iki modelini soracaktım fx100 ve tz5 bu ikisi acaba nasıl ve hangisini önerirsiniz acaba canon g9 la kıyaslanabilirlermi birde bu panasoniclerin manuel kullanımı varmı acaba
Arkadaşlar bugün canon a590Is yi sordum izmirde teknosa'ya daha gelmedi dediler..Başka bulabileceğim bir yer var mı?İnternetten satın almak istemiyorum..Bir de 310$ gibi bir fiyatı olur geldğinde dedi orda çalışan görevli..Sizin verdiğiniz linkte 320 ytl, teknosa mı pahalı, linkteki mi çok ucuz? :D
Arkadaşlar bugün canon a590Is yi sordum izmirde teknosa'ya daha gelmedi dediler..Başka bulabileceğim bir yer var mı?İnternetten satın almak istemiyorum..Bir de 310$ gibi bir fiyatı olur geldğinde dedi orda çalışan görevli..Sizin verdiğiniz linkte 320 ytl, teknosa mı pahalı, linkteki mi çok ucuz? :D
öncelikle sorunu cevaplıyorum: HEPSİ :) daha sonra çekincelerine gelelim. hocam şimdi bu sitedeki herkes internetten alışveriş yapmıştır. deneyimi olanlar normal hayatta alışveriş yapmayı bırakıp siber alışveriş bağımlısı olurlar. hikayeyi geçelim; sonuçte belirttiğimiz site Türkiye'nn en büyük alışveriş sitesi. satıcının yorumlarına bakıp alabiliyorsun. mesela benim gösterdiğim linkteki satıcı %100 olumlu yorum almış. ben ve daha bir çok arkadaşa gittigidiyordan çok fazla alışveriş yapmıştır(ya da diğer sitelerden). çekineceğin bir durum olduğunu sanmıyorum belki bilgin yoktur diye söyliyim ordan aldığın birşeyin parasını hemen ödemiyorsun; eline geçiyor, kurcalıyorsun, bakıyorsun öyle para onayı veriyorsun. eğer beğenmezsen geri yollayabilirsin ve para ödemesi yapmayabilirsin.vs. vs. ama illa kendim gidip alacağım diyorsan ona birşey diyemem. @bahattintopaloğlu ofiyata başka modeller alabililrsin. ya da sorabilirsin ne almalıyım diye.o makinayı tavsiye etmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10_ur -- 2 Mayıs 2008; 17:29:11 >
Selam dostlar. Geçen sene amerikadan canon A610 aldırdım . Makinam birden bire bozuldu. İst erkayalar yetkili tek servismiş oraya gönderdim 173 ytl istediler makinanın yenisi amerikada 140 dolar Gelde çıldırmaaa acaba amerikadan yeni makinamı alsam yada bu makinayı tamir edebilecek bir yer tavsiye edebilecekmisiniz. ( buarada memleket Gaziantep )
arkadaşlar 300-400 arası bir makina almayı düşünüyorum kodak V1003 bu makina sizce nasıl veya buna yakın daha iyi hangi makinayı almamı önerirsiniz
tek cevap; kaliteden vazgeçme al bir canon A590IS ya da A570IS başka makinayı düşünme bile. belki kodak düşünürsen Z885 olabilir. bunları önerme sebebim eğer ileride fotoğrafçılığı hobi haline getireceksen manuel modusz elin ayağın bağlı kalır. ama dersin ki uğraşmayacağım çok güzel bas-çek makinadır sorduğun.. @bahattintopaloğlu hirotaronun önerisine uy ;) @chelick sen kullanan beklemeye devam et
Selam dostlar. Geçen sene amerikadan canon A610 aldırdım . Makinam birden bire bozuldu. İst erkayalar yetkili tek servismiş oraya gönderdim 173 ytl istediler makinanın yenisi amerikada 140 dolar Gelde çıldırmaaa acaba amerikadan yeni makinamı alsam yada bu makinayı tamir edebilecek bir yer tavsiye edebilecekmisiniz. ( buarada memleket Gaziantep )
dostum sürünme servislerde. elinde olasılığın varsa 2-3 tane al bu makinadan; sat 2. el sitelerinde. deli gibi para da kazanırsın. (ben senin yerinde olsam kesinlikle bunu yaparım)