Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER Sayfa: <<   < önceki  45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
y@s@r

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Mayıs 2008; 12:48:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar benim mesjıma cevap gelmedi arada kaynadık galiba ben panasonic iki modelini soracaktım fx100 ve tz5 bu ikisi acaba nasıl ve hangisini önerirsiniz acaba canon g9 la kıyaslanabilirlermi birde bu panasoniclerin manuel kullanımı varmı acaba

Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil...

bahattintopaloglu

2 Mayıs 2008; 14:19:56 

arkadaşlar sanyonun dijital foto ve video modellerinden olan " Sanyo - Xacti VPC-CG6 " modeli fiyatı çok uygun. acep tavsiye edermisiniz ???

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=FotoKamera&productid=EK33124(43000000)

"microsoft comfort curve" klavye, "logitech media play" mause, "philips 900NC" web cam "microlab mc-300" subwoofer system
GERİSİ MÜHİM DEĞİL
--The BLacK HawK--

2 Mayıs 2008; 17:12:56 

Arkadaşlar bugün canon a590Is yi sordum izmirde teknosa'ya daha gelmedi dediler..Başka bulabileceğim bir yer var mı?İnternetten satın almak istemiyorum..Bir de 310$ gibi bir fiyatı olur geldğinde dedi orda çalışan görevli..Sizin verdiğiniz linkte 320 ytl, teknosa mı pahalı, linkteki mi çok ucuz? :D

N73 kardeşliği: Fotoğrafta bir devin kardeşliği, olan olmayıp da ilgi duyan herkes davetlidir TIKLA
10_ur

2 Mayıs 2008; 17:28:57 

quote:

Orjinalden alıntı: --The BLacK HawK--

Arkadaşlar bugün canon a590Is yi sordum izmirde teknosa'ya daha gelmedi dediler..Başka bulabileceğim bir yer var mı?İnternetten satın almak istemiyorum..Bir de 310$ gibi bir fiyatı olur geldğinde dedi orda çalışan görevli..Sizin verdiğiniz linkte 320 ytl, teknosa mı pahalı, linkteki mi çok ucuz? :D

öncelikle sorunu cevaplıyorum: HEPSİ :)
daha sonra çekincelerine gelelim. hocam şimdi bu sitedeki herkes internetten alışveriş yapmıştır. deneyimi olanlar normal hayatta alışveriş yapmayı bırakıp siber alışveriş bağımlısı olurlar. hikayeyi geçelim; sonuçte belirttiğimiz site Türkiye'nn en büyük alışveriş sitesi. satıcının yorumlarına bakıp alabiliyorsun. mesela benim gösterdiğim linkteki satıcı %100 olumlu yorum almış. ben ve daha bir çok arkadaşa gittigidiyordan çok fazla alışveriş yapmıştır(ya da diğer sitelerden). çekineceğin bir durum olduğunu sanmıyorum
belki bilgin yoktur diye söyliyim ordan aldığın birşeyin parasını hemen ödemiyorsun; eline geçiyor, kurcalıyorsun, bakıyorsun öyle para onayı veriyorsun. eğer beğenmezsen geri yollayabilirsin ve para ödemesi yapmayabilirsin.vs. vs.
ama illa kendim gidip alacağım diyorsan ona birşey diyemem.
@bahattintopaloğlu ofiyata başka modeller alabililrsin. ya da sorabilirsin ne almalıyım diye.o makinayı tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10_ur -- 2 Mayıs 2008; 17:29:11 >

PENTAX-K10D
bahattintopaloglu

2 Mayıs 2008; 17:39:40 

peki o fiyat aralığına ne alayım dersiniz ?

"microsoft comfort curve" klavye, "logitech media play" mause, "philips 900NC" web cam "microlab mc-300" subwoofer system
GERİSİ MÜHİM DEĞİL
karlman

2 Mayıs 2008; 17:40:23 

arkadaşlar 300-400 arası bir makina almayı düşünüyorum kodak V1003 bu makina sizce nasıl veya buna yakın daha iyi hangi makinayı almamı önerirsiniz

Hirotaro

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2008; 19:38:33 

quote:

Orjinalden alıntı: bahattintopaloglu

peki o fiyat aralığına ne alayım dersiniz ?

A590,yada A720

bu arada A590 lar farkedilmeye başlandı.GG deki çoğu gitmiş.

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER

chelick

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2008; 20:31:09 

quote:

Orjinalden alıntı: chelick

Merhaba, Canon IXUS 75 ile SONY W-120 arasında kararsızım bu makinalardan hangisini tavsiye edersiniz.(Kullananlar yardımcı olursa sevinirim.)

Kullanan yok heralde bu makinaları

Öyle birini sev ki sen ölünce o yaşamasın...

Türk ve Osmanlı Tarihi Kulübü | Duygusal Hayat Hikayeleri Mekanı...
bezginnnnn

2 Mayıs 2008; 20:37:11 

Selam dostlar. Geçen sene amerikadan canon A610 aldırdım . Makinam birden bire bozuldu. İst erkayalar yetkili tek servismiş oraya gönderdim 173 ytl istediler makinanın yenisi amerikada 140 dolar Gelde çıldırmaaa acaba amerikadan yeni makinamı alsam yada bu makinayı tamir edebilecek bir yer tavsiye edebilecekmisiniz. ( buarada memleket Gaziantep )
10_ur

2 Mayıs 2008; 20:37:56 

quote:

Orjinalden alıntı: karlman

arkadaşlar 300-400 arası bir makina almayı düşünüyorum kodak V1003 bu makina sizce nasıl veya buna yakın daha iyi hangi makinayı almamı önerirsiniz

tek cevap; kaliteden vazgeçme al bir canon A590IS ya da A570IS
başka makinayı düşünme bile. belki kodak düşünürsen Z885 olabilir. bunları önerme sebebim eğer ileride fotoğrafçılığı hobi haline getireceksen manuel modusz elin ayağın bağlı kalır.
ama dersin ki uğraşmayacağım çok güzel bas-çek makinadır sorduğun..
@bahattintopaloğlu hirotaronun önerisine uy ;)
@chelick sen kullanan beklemeye devam et

PENTAX-K10D
10_ur

2 Mayıs 2008; 20:40:59 

quote:

Orjinalden alıntı: bezginnnnn

Selam dostlar. Geçen sene amerikadan canon A610 aldırdım . Makinam birden bire bozuldu. İst erkayalar yetkili tek servismiş oraya gönderdim 173 ytl istediler makinanın yenisi amerikada 140 dolar Gelde çıldırmaaa acaba amerikadan yeni makinamı alsam yada bu makinayı tamir edebilecek bir yer tavsiye edebilecekmisiniz. ( buarada memleket Gaziantep )

dostum sürünme servislerde. elinde olasılığın varsa 2-3 tane al bu makinadan; sat 2. el sitelerinde. deli gibi para da kazanırsın. (ben senin yerinde olsam kesinlikle bunu yaparım)

PENTAX-K10D
bezginnnnn

2 Mayıs 2008; 20:53:12 

Malesef imkanım yok kardeş 1 ay sonra arkadaş temelli gelicek .
coderMX

2 Mayıs 2008; 22:55:09 

Canon A570 mi daha iyi yoksa A590 mı?
Hirotaro

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2008; 22:57:16 

quote:

Orjinalden alıntı: bezginnnnn

Malesef imkanım yok kardeş 1 ay sonra arkadaş temelli gelicek .

valla bence 2-3 tane getirtsin .2 sini satarsın.Ve ayrıca tutulan ve klas cihazlar.Kendi makinanı yarı fiyatına getirmiş olursun

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER

10_ur

2 Mayıs 2008; 23:29:44 

quote:

Orjinalden alıntı: coderMX

Canon A570 mi daha iyi yoksa A590 mı?

TIKLA>>>
linkten çok küçük olan farkları anlayabilirsin. video çözünürlükleri ve mp de çok az fark var

PENTAX-K10D
foreverfatih

3 Mayıs 2008; 0:43:55 

Arkadaşlar merhaba;
Bana max 300 ytl değerinde bir fotoğraf makinası önerebilirmisiniz?
F1 e gidicem de

Bu arada Canon A560 bu hafta sonu mavi bilde 219 ytl. Ne dersiniz sizce uygun mu? Bu fiyata daha iyisi var mı?
Acele önerilerinizi bekliyorum.

Hirotaro

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 1:00:09