fan yerini lehim makinasıyla yaptım üst tarafındaki deliği matkapla deldim. ama üst biraz kötü oldu çatladı. Lehimle çatlama yok.Ama biraz koku oluyor.
wallahi plexi yi arıyomuşun ya keşke aramasaydın pergelle çizip üzerinden havyeyle geçsende sonra maket bıçagıyla talaşlarını alsaydın ya hocam neyse olan oldu sen bu pc nin yüzünü duwara sakla yok yok şaka kardeşim ilk defa yapıyosan ellerine saglık
bende aynı şekilde plexyiye fan yuvası açmıştım çokta güzel oluor.fan yuvası açıcağım bölümü ocakta ısıttım sonra lehimle kolayca yuvarlak halde fan yeri açtım.önünede ızgarayı taktınmı orjinalinden bi farkı olmuor tabi kestirecek yer bulunduktan sonra bu işlemi yapmanın bir anlamı yok.güzel olmuş çalışman bu ara
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.