Fakat uygun kernel yada nvidia versionunu anlayamadım, + Dosyaları çektim, birşeylere ihtiyaç oldugunu söylüyor herşeyi çektim hala hata devam etmekte ..
Yardımcı olan arkadaşalra şimdiden teşekkürler, şunu bir halletsek tamam da ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negative® -- 5 Mart 2005, 1:47:00 >
Kaldırdım FC3 ü ve hazır kurmusken yeni Mandrake 10.2 yi ( beta3 ) deneyeyim dedim kurdum gayet hoş ve güzel, full hale getirildiğinde çok tutulacagini garanti ederim her mandrake sürümü gibi ..
Yalnız, bunda normal 10.1 de ki şekilde yüklenmiyor nvidia driver kurulumu..
Allahım nedir bu nvidia driver kurulumundan çektiğim ..
Yine aynı 2.6 kernel i bile yükledim, makaledeki onda sorun yok, nvidia installer i çalıştırıyorum, ok lememden sonra kernel ile ilgili bir hata veriyor, nvidia sitesinde arayayım mı, evet diyorum, bulunamadı diyor kapatıyor ..
Nerde yafs bu Fedoracılar yaa cıx cıx olmuyor böyle bak alla alla ... Neyse iş başa düştü gene ben anlatacam sanırım aa şişt FC3 kaldırmadın değil mi? Valla kaldırdıysan bile kur. ben anlamam okadar anlatacam bak. FC3 altında nvidia'yı kurdurcam sana inat ettim
nvidia grafik kartları sürücüleri(nvidia'nın adresinden çekilen sürücüler) Xfree86 versiyonları için değil mi?ve MDK 10,1 ve Fedora Xorg kullanmıyormu? (yanlış biliyor olabilirim)