Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Motorola KRZR K1-Rehber eşleştirme Sorunu (Yurt Dışından Gelme)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Motorola KRZR K1-Rehber eşleştirme Sorunu (Yurt Dışından Gelme) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
corpsealper

8 Mart 2008; 15:26:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,

Ben Almanyada KRZR K1 aldım.Burada kaydıda yapıldı.Yanlız sorunum şu ki mesaj geldiğinde isim yazmıyor.Numaraları +90 lı olarak gördüğünden rehberle eşleştiremiyor.Bende bunu çözmek için yazılımıyla tüm numaraların başına +90 koydum =)
Bu sefer mesajlardaki sorun çözüldü ,cevapsız çağrılarda isim gözükmemeye başladı.Servisi aradığımda ise bunun yurt dışı telefonu olduğu için sorun yaptığını söylediler.Çözümünde numaraları iki kere +90 lı ve +90 sız (rehber ve sim karta) kayıt etmek dediler.
Bu bana biraz saçma geldi.

Telefon Almayada T-mobile ın paketindeydi bu yüzden içinde skin olarak T-mobile var ve T-mobile kısayolları için eklenti var.Acaba bununda etkisi varmıdır?

Flex ver. :GSTCNRYRTMP0DE07A

Yazılım ver. :R452F_G_08.03.08R

Dsp yazılım ver. :63383800

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Not: Dışarıda herhangi bir simlock işlemi yaptırmadım.Sadece kendim motorola update ile 1 kere yazılım güncelledim.Ama oda çözüm olmadı.Zannedersem üzerinde oynanmış yada Türkiye deki telefonlardaki firmware gibi bir şey yüklemem gerekiyor.

Teşekkürler....

heartless

8 Mart 2008; 16:38:39 

Yabancı sitelerde şöyle bir çözüm var, Denemediğim için sorunu çözer mi bilemiyorum fakat denemekten zarar gelmez.

Aşağıda ki seem editi uygulamak için V3X Mod rehberi başlığındaki sadece " Seem editing " kısmını oku.

Dialing Prefix Settings > In-Call Setup

Seem : 0032_0001 Offset: 8A , bit 7: (1 on, 0 off)

E770V,V3X,V6Maxx,Razr2 V8.
corpsealper

8 Mart 2008; 22:53:56 

Bağlantıda biraz sorunlar oluyor.Motorola nın tüm orjinal yazılımlarını kaldırıp tekrardan deniyeceğim.Birde verdiğiniz forumlarda temiz flex bulursam onu kullanmayı düşünüyorum.Reklamsız,logosuz belki onu atınca bu dediği sorunda çözülebilir.

Teşekkürler...

corpsealper

9 Mart 2008; 15:19:11 

Sorunu içine yeni yazılım atarak çözdüm.Mesaj ve arama testini yaptığımda ikisindede isim gözüktü.

Yardımınız için teşekkürler....

infileXible

11 Mayıs 2008; 0:44:27 

java uygulamalarini nasil yüklüyoruz
bu cihaza

insanlar özgür olmayi hayal ederler aslinda özgür olmak bir hayal değil KARARLILIKTIR. Yavuz Selim Taschtekne http://yst1.sitemynet.com/eskimez/
heartless

11 Mayıs 2008; 1:37:08 

Pcy'e hafıza kartı olarak bağla, hafıza kartındaki mobile/kjava klasörüne *.jar uzantılı dosyaları kopyala. Sonra telefondan yeni yükle bölümünden yüklersin.

E770V,V3X,V6Maxx,Razr2 V8.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Motorola KRZR K1-Rehber eşleştirme Sorunu (Yurt Dışından Gelme) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GSmart i350 Video
GSmart i350 Video
Ninja Gaiden II video inceleme
Bir Ninja hiç bu kadar acımasız olmamıştı!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar