Ben Almanyada KRZR K1 aldım.Burada kaydıda yapıldı.Yanlız sorunum şu ki mesaj geldiğinde isim yazmıyor.Numaraları +90 lı olarak gördüğünden rehberle eşleştiremiyor.Bende bunu çözmek için yazılımıyla tüm numaraların başına +90 koydum =) Bu sefer mesajlardaki sorun çözüldü ,cevapsız çağrılarda isim gözükmemeye başladı.Servisi aradığımda ise bunun yurt dışı telefonu olduğu için sorun yaptığını söylediler.Çözümünde numaraları iki kere +90 lı ve +90 sız (rehber ve sim karta) kayıt etmek dediler. Bu bana biraz saçma geldi.
Telefon Almayada T-mobile ın paketindeydi bu yüzden içinde skin olarak T-mobile var ve T-mobile kısayolları için eklenti var.Acaba bununda etkisi varmıdır?
Flex ver. :GSTCNRYRTMP0DE07A
Yazılım ver. :R452F_G_08.03.08R
Dsp yazılım ver. :63383800
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Not: Dışarıda herhangi bir simlock işlemi yaptırmadım.Sadece kendim motorola update ile 1 kere yazılım güncelledim.Ama oda çözüm olmadı.Zannedersem üzerinde oynanmış yada Türkiye deki telefonlardaki firmware gibi bir şey yüklemem gerekiyor.
Bağlantıda biraz sorunlar oluyor.Motorola nın tüm orjinal yazılımlarını kaldırıp tekrardan deniyeceğim.Birde verdiğiniz forumlarda temiz flex bulursam onu kullanmayı düşünüyorum.Reklamsız,logosuz belki onu atınca bu dediği sorunda çözülebilir.