Şimdi Ara

THERMALTAKE SOPRANO PSU SU YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu kasayı almayı düsünüyorum.ürün özelliklerinde 400 watt yazıyor.acaba bu gercek degermidir? bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.tesekkürler

• TT ise muhtemelen gerçektir en azından yakındır. Güvenilecek ender markalardan TT
  • arkadaşım güzel bir kasa.sopranoRS için thermaltake in tsunami kasasının kardeşi diyebilirsin.sadece tsunami gibi aluminyum değil ama kaliteli çeliktir.

ön kapağıda plastiktir ve önde ayrıca toz filitresi filanda var.sonuçta çelik ama hafif bir kasa.
    ben birçok arkadaşa aldım ve bilgisayar topladık onunla
    thermaltake in orta sınıf 400W PSU su var içinde
    yani dandik değil ama çok süperde değil. ama ÇOK RAHAT İŞ GÖRÜR.güvenebilirsin
    üzerindeki PSU nun fotusu aşağıda

kasa modlamayı sevdiğim için sana dikkat edeceğin şeyleri söyliyeyim
    kasanın arkasında egzost fanı olarak bir 12cmlik fan var.ama önde fan yok.ama 12cm fan yeri mevcut
    kasanın 400W PSU içindede 12cm fan var
    eğer çok sessiz bir kasa istersen bu iki fan çok çok sessiz değil.ama şunu söyliyeyim piyasadaki birçok kasa fanlarından sessizdir
    benim bir arkadaşım sessizlik hastasıydı ve sopranors-101 kasa aldı.kasayı onla biraz modladık
    onda şöyle birşey yaptık

2 tane coolermaster 12cm ultra sessiz fan aldık

budur ==>http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32208

eğer ledli ışıklı birşey istersen coolermaster ın ledli sessiz fanlarındanda alabilirsin

budur ==> http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26305

arkadaki egzost fanını söküpü arkaya ve öne bu iki 12cm lik fanı taktık

sonra PSU yu dikkatlice söktük ve içindeki 12cm lik fanı alttaki Ixtrema Pro 12cm 11dBA fan ile değiştirdik

budur ==>http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=IXP-74-11

kasaya fazladan 50-60$ gibi bir para verdik ama piyasanın en sessiz kasalarından biri oldu.cidden en sessiz kasalardan oldu.emin ol
    sonuçta kasaya 3 adet 12cm çok sessiz fan takmış olduk ve havalandırma anlamındada harika oldu diyebilirim.
    arkada 12cm egzost fanı ile PSU üzerindeki 12cm fan kasa içindeki havayı dışarı çok güzel atıyor.öndeki 12cm fanda içeri taze hava alıp hemde arkasındaki sabit diski soğutuyor.kasa içinde soğutma süper oldu diyebilirim.

istersen üzerinde gelen fanlarlada kullanabilirsin.sesini dinle belki sana sessiz gelir.ama önde 12cm fan olmadığından orası için 10$ lık iyi ve sessiz bir fan alacaksın illaki.sonra o fan arkasındaki yuvaya sabit diskini takacaksın.o öndeki fan sabit disk ısısını düşürmek için çok faydalı oluyor.

sonuçta bu kasayı öneririm.montajı filan rahat.çok iri değil kullanışlı ve gösterişli ve kaliteli bir çelik bir kasa.........
    dediğim gibi modlarsanda süper sessiz ve havalandırması harika bir kasan olur................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 8 Mart 2008; 18:21:23 >

• TheGate hocam o cooler masterlardan birisi 19dba diğeri 22dba bunlar pek sessiz değil gibi geldi bana sen thermaltake ile her kasada gelen fanlarıda bunlarıda kullandıysan çok fark varmı mesela ledli olan 22dba aynıdır gibime geliyor thermaltake ile. Ayrıca psu fanı 1100rpmde 11dba ses yapmakta bu çok iyi bir değer pahalı olur diyemi hepsini silentx almadınız çünkü devirde üflediği havada çok yakın birbirine.
  • Sızırlı Thermaltake 400 watt iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: losthell

TheGate hocam o cooler masterlardan birisi 19dba diğeri 22dba bunlar pek sessiz değil gibi geldi bana sen thermaltake ile her kasada gelen fanlarıda bunlarıda kullandıysan çok fark varmı mesela ledli olan 22dba aynıdır gibime geliyor thermaltake ile. Ayrıca psu fanı 1100rpmde 11dba ses yapmakta bu çok iyi bir değer pahalı olur diyemi hepsini silentx almadınız çünkü devirde üflediği havada çok yakın birbirine.

hocam bu işlerin içindeyim.birazcık anladın sanırım.elimden çok çeşitli 12cm fan geçti
    bunların içinde en sessiz olanları coolermaster ultra sessiz diye ifade edilenler.zalman 12cm ler bile bunlar kadar sessiz değil
    üzerinde yazan 19dba ve 22dba ya bakma aslında.deneyince ortaya çıkıyor
    inanmayacaksın ama ixtrema pro kadar sessiz diyebilirim.aradaki ses farkını çok çok iyi bir kulak anlayabilir
    biz sessizlik testlerini gece yarısı yapıyoruz çevre sesi olmasın diye.cidden coolermaster lar çok başarılı
    kasa üzerinde gelen fanlar thermaltake in orta seviye fanları.sessiz olmasına sessiz ama coolermaster veya ixtrema pro kadar değil

PSU içinden çıkan fan ise (fotosu aşağıda) thermaltake in değil.onu söyliyeyim.ARX diye çin malı birşey.daha iyi birşey ile değiştirmek faydalı yani.

ixtrema pro yu seçmemizin nedeni kanat profili nedeni ile çok düşük devirde yüksek debi ve motor kısmının ufak olması ayrıca uzun süre kullanım için daha fazla güvenilir olması idi.çünkü PSU içine takıldığından oraya daha sağlam ve kaliteli birşey takmalıydık.her zaman müdahale edilecek bir yer değil çünkü.ama coolermasterlarda kaliteli ama biz yinede PSU içine çok daha kaliteli birşey koyalım dedik.biz biraz uçmuş olabiliriz :))) ama isterseniz ilk resmini verdiğim 19dba lık coolermaster fandanda PSU içine takabilirsiniz.böylece masraf düşer biraz

coolermaster 12cm sessiz fanlar içinde ilk resmini verdiğim siyah olanlar daha iyi.eğer ledli birşey istiyorsanız diğeri şeffaf olanlarda çok iyi.ama ikisi arasında hangisi dersen ilk siyah olan....

• tesekkürler arkadaslar özellikle thegate ayrıntılı anlatımın ve tavsiyelerin icin cok sagol
  • ALLA ALLA ben bu kasayı adım arakdaşım İçinden çıkan stok fanda Thermaltake'in hiç şüphen olmasın,Eğer alacağın yer bilinmedik bir yerse içindeki fanı deiştirip öle satıyolardır.Kasa çok süper bende kasayı modifiye ettim.arkadaki 12cm stok fanı söktüm öne taktım,yeni aldığım akasa ledli 12cm fanıda arkaya taktım çok şık bir görüntü oluştu.Ben kesinlikle tavsiye ederim.TT'in kendi stok fanında bile ses çok az.Ses konusunu bazı Anti TTciler abarttı die düşünüyorum.Kesinle fiyatını hak ediyor.Çokta karizma duruşu var.PSU gerçek PSU.Hiç şüphen olmasın İmzamada bakarsan incelemeleri daha önce yaptım

Yani Al bir thermaltake Sopranors 101 kasa kafan rahat etsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: lapry

ALLA ALLA ben bu kasayı adım arakdaşım İçinden çıkan stok fanda Thermaltake'in hiç şüphen olmasın,Eğer alacağın yer bilinmedik bir yerse içindeki fanı deiştirip öle satıyolardır.Kasa çok süper bende kasayı modifiye ettim.arkadaki 12cm stok fanı söktüm öne taktım,yeni aldığım akasa ledli 12cm fanıda arkaya taktım çok şık bir görüntü oluştu.Ben kesinlikle tavsiye ederim.TT'in kendi stok fanında bile ses çok az.Ses konusunu bazı Anti TTciler abarttı die düşünüyorum.Kesinle fiyatını hak ediyor.Çokta karizma duruşu var.PSU gerçek PSU.Hiç şüphen olmasın İmzamada bakarsan incelemeleri daha önce yaptım

hemen anti TT ci filan lafını ne sokuşturdun araya
    anti TT ci olsam tsunami kullanmam ve ayrıca arkadaşlarıma TT kasa aldırmam

neyse başkalarına söyledin herhalde o lafları

sen kasanı sessiz sanıyorsun. elbette daha önce dediğim gibi piyasadaki diğer kasalardan sessiz.o bir gerçek
    ama benim yaptığım değişimle sessiz değil ultra sessiz oluyor. tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Orjinalden alıntı: lapry

ALLA ALLA ben bu kasayı adım arakdaşım İçinden çıkan stok fanda Thermaltake'in hiç şüphen olmasın,Eğer alacağın yer bilinmedik bir yerse içindeki fanı deiştirip öle satıyolardır.Kasa çok süper bende kasayı modifiye ettim.arkadaki 12cm stok fanı söktüm öne taktım,yeni aldığım akasa ledli 12cm fanıda arkaya taktım çok şık bir görüntü oluştu.Ben kesinlikle tavsiye ederim.TT'in kendi stok fanında bile ses çok az.Ses konusunu bazı Anti TTciler abarttı die düşünüyorum.Kesinle fiyatını hak ediyor.Çokta karizma duruşu var.PSU gerçek PSU.Hiç şüphen olmasın İmzamada bakarsan incelemeleri daha önce yaptım

hemen anti TT ci filan lafını ne sokuşturdun araya
    anti TT ci olsam tsunami kullanmam ve ayrıca arkadaşlarıma TT kasa aldırmam

neyse başkalarına söyledin herhalde o lafları

sen kasanı sessiz sanıyorsun. elbette daha önce dediğim gibi piyasadaki diğer kasalardan sessiz.o bir gerçek
    ama benim yaptığım değişimle sessiz değil ultra sessiz oluyor. tavsiye ederim

Bazıları öyle muhalefet ediyorki Thermaltake hakkında ve çeldirici o kadar çok söz sarf ediyolarki hemde bilmeden söylüyorlar bunu işte buna çok kızıyorum.Anti TTcilerden kast ettiğim kitle budur.lafım sana değildi yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.