valla klavye konusunda bende çekinceliyim rengi atacak cinsten bir kaplama yapmışlar benda şarj süresine takıldım ve sagdaki usblerde saçma bir yerde gerçekten
Arkadaşlar ben de bi sorun var, boş DVDyi takıyorum biçimlendirme bitmedi diye hata verio. Bİ defalık rest attım yazabildim ama sonra olmadı. Yardım lütfen
Bende de sol tarafta elimin izi var. Ama boyası mı attı kirlilikten mi pek ilgilenemedim. Dvd sorunu içinde yazılımını update edersen düzelir diye düşünüyorum.
sorunuzu tam anlamadım nasıl ek sürücüye ihtiyac duymaz uyarısı alıyorsunuz ne yaparken.. bu arada bu laptopu kullanan arkadasların pilin süresi ilgili yorumlarını bekliyorum sanki benim pil pek gitmiyor gibi dengeli de 1 saati az geçiyor gibime geldi servise göndereyimmi ? ne diyorsunuz
O bi hata değil ya. Kullanım kılavuzunda sitesinde dvdrom sürücü gerektirmez yazıodu. Sorun sadece dvd yazamamam. Biçimlendiriliyor ... dio sonra win biçimlendirmeyi bitiremedi diyor??? Nero felan daha deneyemedim (evde değilim de)
Pile gelince ben ben kendi yaptığım ayarlarla 2sa15 dk kadar kullandım ama son anları biraz sancılı oluo tabi ::D Dengelide kullanmak yerine kendi ayarınızı yapın pilden çekince benim ekran kartı ayarlarıma kadar hepsi değişio. Kasmadan kullanırsam ekranın ışığını felan açıp 1.5 saat rahat biplemeden işimi bitiriom.
Bi soru daha : Neden adaptörü bu kadar büyük? değiştiremez miyiz?
Ben hiçbir ayar yapmadım ancak 1-30 dak gibi gidiyor gibime geldi malesef pil performansı düşük ekran kartının fazla çektiğini düşünerek biraz daha iyi pil seçebilirlerdi.. ayrıca adaptör konusunda diyecek yok daha büyük yapabilirlerdi heheheh ergonomik diye birşeyden haberleri yok demekki.. uzun ömürlü pil için yaptıgınız ayarlar nelerdir..
arkadaşlar toshiba p300 ve a300 serileri türkiye'de satıyor mu? herhangi bir bilginiz var mı acaba? toshiba europe sitesinde gordum de, komple simsiyah bişey..
Orda kendinize Bi plan oluşturun. Ayarlarına bi bakın. Onlar basit şeyler ekran parlaklığı felan. Altta gelişmiş güc ayarları var onlara bi bakın. Üstten kendi yaptığınız planı seçin."Şu anda etkin olmayan ayarları aç" a basarsanız daha gelişmiş ayarlar etkin olur. Atinin kendi power save sistemi var ona bi bakın. İsterseniz soğutma ayarını da yaparsınız ama ben ellemedim, her ne kadar çok tasarruf yapacağını düşünsem de.Güç düğmeleri ve kapak kısmına bakarsanız daha çok bilgisayarı rahat kullanmak için gerekli şeyler bence. Başlattaki kapatı uyku yapma felan..Kafama göre ayarlar yaptım şimdi memnunum. Ama çok derin şeyler değil bunlar.
arkadaşlar bende de var a200 23u ben toshibanın yüklemiş olduğu vistada sorun olduğunu duydum ve vista ultimate64 x yükledim ama aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt kaldı ismi büyük depolama birimi ama driverini bulamadım şimdi toshibanın sitesinden bütün driverleri indiriyorum bu driverleri diğerlerini kaldırmadan kursam sorun çıkarmı acaba
Benim problemim şu: Boş dvd yi takıyorum (bende nero felan yok), "Dosyaları diske yaz" diyorum başlık yaz kısmından sonra "Biçimlendiriliyor..." Diyor. "Windows bu biçimlendirmeyi bitiremedi" Yazıyor olece kalıom. Anlayan var mı donanımsal bi sorun mudur??
Benim problemim şu: Boş dvd yi takıyorum (bende nero felan yok), "Dosyaları diske yaz" diyorum başlık yaz kısmından sonra "Biçimlendiriliyor..." Diyor. "Windows bu biçimlendirmeyi bitiremedi" Yazıyor olece kalıom. Anlayan var mı donanımsal bi sorun mudur??
windows ile değil Toshiba disc creator programı ile yazmanız gerekiyor...