Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
INCA IT-DG36 WONDER DIGITAL SATELLİTE TV KARTI ALINIR MI ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> INCA IT-DG36 WONDER DIGITAL SATELLİTE TV KARTI ALINIR MI ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
unpop

8 Mart 2008; 13:01:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Laptop + usb + dijital tv kartı + ekonimik fiyat öğelerini birleştirince karşıma INCA IT-DG36 WONDER DIGITAL SATELLİTE TV KARTI çıktı.
Piyasada diger usb uydu kartlari 200-250 ytll arasinda gezerken INCA yi 110-130 ytl arasinda bulabiliyoruz. Amac belli, turksat + hotbird standart yayinlari seyretmek bunun yaninda multi,tps, polsat ve mumkun olan diger kanallari acabilmek. Ne dersiniz bu cihaz alınır mı ?

Model: INCA Wonder Series IT-DG36 USB Digital Satellite Card IT-DG36 USB DVB-S Kartı
Bağlantı: USB 2.0 ,Uzaktan Kumanda
DiseqC 1.0, 1.1 ve 2.0 USB Kablo
Yayın Alımı: Şifresiz/Şifreli Dijital TV ve Radyo Yayınlarını izleyebilirsiniz.
7.5V/1.5A DC Adaptör
Offline Download özelliği ile uydu üzerinden yüksek hızda dosya indirebilir 2 X 1.5V AAA Pil
Vıdeo Giriş: Composite girişinden Video kayıtı yapılabilir
Sürücü ve Yazılım CD'si
Kumanda: Uzaktan kumandası ile programın tüm fonksiyonları kullanılır
Yazılım: Tamamen Türkçe ProgDVB v4.75 ile Kolay Kullanım
Türkçe Kullanım Klavuzu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 8 Mart 2008; 13:01:55 >

lokosit

8 Mart 2008; 16:22:25 

inca nın pcl kartları skyvision ile aynıdır, usb kartlarıda skyvisionla aynı ise alınır ama bu grupta
skystar3 usb 2.0 bir numaradır

O BİR ROTTWEİLER
http://www.youtube.com/watch?v=affF74twlOs
ozcaprica

11 Mart 2008; 0:45:51 

Ben aldım. Daha santral ile daire arasında hat çekilmedi bekliyorum. Ama ProgDVB 4.89' da kartın sinyal seviyesini görmek çok kolay oldu. Kurulumu sorunsuz. Macmini ve Macbook Pro' da Vista 32 altında denedim. Yayın gelince tekrar bilgi veririm.

Bu arada miğde bulandıran bir noktası var. Kendi sitesi ve bütün online satış sitelerinde DiseqC 1.0, 1.1 ve 2.0 desteği yazsada manualde üzerine basarak sadece 1.0 desteği olduğu yazılmış. Bizim apartmanın santralinde ne olacak göreceğiz.

balcis

11 Mart 2008; 13:25:01 

arkadaşlar yeni konu açmadım ancak bu konuda ben de her türlü fikir ve öneriye açığım, özellikle bu kartla ilgili izlenimlerinizi bekliyorum. kolay gelsin.

AMD64 3000+ s939 Venice 1800MHZ, ASUS A8V-MX, 1536MB DDRRAM, SAPPHIRE ATI 9600XT 256MB, WESTERN DIGITAL 750GB 16MB 7200RPM SATA2 WD7500AAKS HDD, SAMSUNG 223BW 22", CREATIVE SBS370 2+1, LOGITECH S510 KABLOSUZ MASAÜSTÜ SET...

CASIO EXILIM S880
absolute78

11 Mart 2008; 18:43:23 

bu kartla çanak antenle dijital yayınları izleyebiliriz.

peki yerel yayınları da izleyebilirmiyiz normal sıradan bir anten bağlayarak.???

unpop

11 Mart 2008; 19:17:16 

hayır izliyemezsin, normal anten icin analog bir tv karti alman gerekir bu dijital

quote:

Orjinalden alıntı: absolute78

bu kartla çanak antenle dijital yayınları izleyebiliriz.

peki yerel yayınları da izleyebilirmiyiz normal sıradan bir anten bağlayarak.???

ozcaprica

11 Mart 2008; 19:20:41 

Ben şimdilik santral sistemi olan tesisatta muvaffak olamadım. Bazı Horizantal frekanslarda Transponder Scan' de kanal buldu ancak gösteremedi. Santral sistemi olduğu için diseqc ayarlarının ne olacağı kafamda net değildi. Döşeyen genç Turksat A Hotbird B yapmak lazım dedi. Ben olası tüm ayarları yaptığımı düşünüyorum ama sonuç yok. ProgDVB 4.75 ve 4.89 da. Karıştırmaya devam ediyorum ama yukarıda yazdığım gibi sadece Diseqc 1.0 desteği var ise iade edeceğim.

Bu arada hayır yerel yayın seyredemezsiniz.

ozcaprica

12 Mart 2008; 14:23:00 

En sonunda çalıştı. Tam olarak neden çalıştı bende anlamadım. Daha önce denediğim ama çalışmayan bir Diseqc ayarında birden çalışmaya başladı. Custom 4 Port Diseqc seçip 2. sıraya Hotbird ekleyince çalıştı. Kartan genel olarak memnunun ama büyük ihtimal bizim santrale uyum sağlayamadı. Isınma performans gibi sorunları yok ve stabil.
Hotbird üzerinde bulamadığı bazı TP ler var. 1-2 TP de de seyredilecek kanallar vardı kötü oldu. Birde bazı TP lerde bulduğu kanallar Lyngsat' ta görünenlerden farklı.

Uydu sistemini kuran firma ile konuşup frekans ayarlarını falan biraz kurcalayarak belki bir yere varabilirim. Ya da santal sistemi için önerilen LOF1-2, Switch frekansı ayarları varsa önerilere açığım.

Kısaca durum bu şekilde.

horsepower

12 Mart 2008; 18:28:21 

dostum kartın hayırlı olsun,şifreli yayınları izleyebiliyormusun

ozcaprica

14 Mart 2008; 11:30:40 

İzlenebilen her kanal izleniyor. Vplug vs ile. CS denemedim. Ama TP sorunların devam ediyor 900' e yakın kanal var ama mesela Polsat Disc. kanalları yok. CYFRA+ kanallarında çok eksik var vs. Kabloyu değiştirtiyorum bugün. connector elimde kaldı 1 tur daha sıkayım derken. Çok uyduruk bağlanmış.

Bu arada kanal geçişi, görüntü kalitesi (ki aslında bu daha çok CODEC marifeti) gayet başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcaprica -- 14 Mart 2008; 11:36:00 >

absolute78

14 Mart 2008; 12:12:35 

selamlar

bu incanın ıt-dg 36 modelinden bende aldım.

henüz çanağa bağlamadım. yurt dışında bağlayacağım. yardımcı olabilecek arkadaşlara.

1.bu dijital kartla kesinlikle kablolu yayından türkiyede hiçbir kanalı seyredemezmiyim.

2. bazı programlarla di giturku seyretme imkanım varmı. yada neler eklemem gerekir. önerebileceğiniz linkler varmı.

3.uydudan download deniyor. kutunun içindeki cd deki programlarla bunu yapabilirmiyiz. internet sayfalarını
görünteleyebilecekmiyim yoksa sadece direkt download mı var.

herkese kolay gelsin.......

sanchess

15 Mart 2008; 11:41:48 

bu kartı aldım 2 aydır kullanıyorum...Bana göre olumsuzluk noktaları bulunuyor..
1.adaptör ile çalışmasından dolayı uzunsüreli zamanlarda ısınma meydana geliyor..
2.prog dvb den başka program ile çalışmıyor(satıcı firma herne kadar my theater desede tanıması işkenceden beter)
3.takılı halde makinayı açıp kapatttığınız zaman ara kabloyu(usb) takıp çıkarmassanız programı görüyor ama çalışmıyor
4.prog dvb plugns güncellemesi yapsanız bile şifreli kanalları çözmüyor..Yada ben çözemedim(astra ve türksat kullanıyorum)

ozcaprica

<
 24 Mart 2008; 16:52:42