Arkadaslar benim sorunum hotmailim açılmıyor yahoo mailde ise açıyorum ama sayfa boş çıkıyor msnde sorun yok nedenini anlayamadim bi yardım ederseniz sevinirim
My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz 120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk Cruzer 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7 ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
arkadaşım internet çalışıyor pcde virüs yok javada sorun yok başka pclerde açılıyor işyerinde sürekli maille yazışıyorum akşam evdede devam etmem gerekli ama hotmail hiç açılmıyor yahoo ie sayfaları boş çıkıyor modem ayarlarıda normal
1-NOD32 kurup güncelleyip bir virüs taraması yapın. 2-Farklı bir web tarayıcı ile deneyin(maxthon,opera,firefox) 3-Farklı bir hotmail adresiniz varsa o adres ile açmayı deneyin
Boş sayfa çıkıyor ise bazen dil kodlamasından dolayı sorun olabiliyor. Açılan boş sayfada sağ tuşa tıklayıp kodlamada Türkçe Windows veya otomatik seç seçeneklerini bi denemeni tavsiye ederim. Firefox vs. gibi farklı browserlarda sorununa çözüm olabilir büyük ihtimal.
Bir de bu sorunun başladığı gün başlat menüsünde çalıştırın altında (Reboot computer into safe mode) diye bi yazı çıktı bu yazıya tıklayınca C:WINDOWS/system32/bootsafe.exe windows tarafından bulunamıyor.İsmi doğru yazdığınızdan emin olup tekrar deneyin.Bir dosya aramak için başlat düğmesini tıklatıp ara yı tıklatın diye bi yazı çıkıyor bunla bi ilgisi olabilirmi