Şimdi Ara

## nForce 780a SLI Yonga Seti Bu Ay Geliyor ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ## nForce 780a SLI Yonga Seti Bu Ay Geliyor ##


    Nvidia'nın AMD platformu için hazırladığı en iddialı yonga seti olma özelliği taşıyan nForce 780a SLIga seti bu ay sonu itibariyle resmen anons edilmiş olacak. Geçtiğimiz Aralık ayında nForce 780i SLI yonga setini duyuran Nvidia için nForce 780a SLI son derece önemli. Çünkü nForce 780a SLI yonga seti firmanın dahili grafik işlemcisi olan yüksek performanslı ilk modeli olacak. Evet nForce 780a SLI üzerinde DirectX 10 destekli dahili bir grafik işlemci yer alıyor ve Hybrid SLI teknolojisi destekleniyor. AMD'nin soket AM2+ formundaki yeni nesil işlemcilerine tam destek veren yonga seti ayrıca çoklu grafik kartı kullanımına yönelik olarak SLI teknolojisini de destekliyor. 780a SLI ile birlikte nForce 790i SLI ve 790i Ultra SLI yonga setlerini de duyuracak olan Nvidia için Mart ayı son derece hareketli geçecek gibi gözüküyor.







  • Rezıl bı anakart.Katı kapasıtor namına bısey yok...3 Way SLI destegı harıcınden 0(sıfır) bır anakart
  • 790i ler performansı güzel olabilir ama inteli terçih ederim.
  • amd nin hangi işlemcisiyle sli yapıcaksak hemde 3way
  • Hadi hayırlı olsun, Nvidia sayesinde Phenom platformları renkleniyor.
  • o anakart bikere amd diil yazık okadar mesaj yazmışın ama intelle amd yi ayırt edemiyon.VE de bu kart vasat 3 yönlü sli hatta4 lü sli lı anakratlar gördüm üçlerindeki en rezili buydu peeeehhhhhhhh
  • bence bukadar slı veya crosfireye gerekyok 4 lü 3 lü fln adam okadar takana kadar bi üstünü alır
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yamitarukannochi

    o anakart bikere amd diil yazık okadar mesaj yazmışın ama intelle amd yi ayırt edemiyon.VE de bu kart vasat 3 yönlü sli hatta4 lü sli lı anakratlar gördüm üçlerindeki en rezili buydu peeeehhhhhhhh



    4 lu SLI i olmaz zaten hocam...... 4 lu crossfire olur 3 lu de SLI olur.... kişileri eleştirmeden önce kendimize dikkat edelim... (iğne,cuvaldız)




  • Yorumdaki yazarları okudum da, ne SLI ve Crossfire'dan anlayanlar var beahhh ! (Aozer0085, lazım sana değil.) Kart gayet güzel ve gayet de başarılı. RS780 gibi ekonomik bir kart yük altında olmadığında. Quad Crossfire yerine 3way SLI olmasının nedeni Hybrid CrossFire olmasıdır. Yani anakartın üzerinde GPU ile diğer üçü birarada çalışıyor. Gayet başarılı. Herşey var üzerinde aletin. RS780 olurdu benim tercihim gerçi.

    Çünkü 3Way SLI yapacak kadar maddi açıdan iyi değilim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hzrcn

    amd nin hangi işlemcisiyle sli yapıcaksak hemde 3way


    AMD Phenom 9900 ile çok güzel olur bence. :) AMD'yyi kötülüyorsun, çünkü Intel kullanıcısısın. Ben, "Benim malım en iyisidir." yapısında olmadığım için, AMD'nin bana göre çok iyi bir teknoloji yaptığnı söyleyebilirim.

    Phenom'larda sorun var, kabul ediyorum. Ama Athlon 6000 ve 6400 ile güzel gider. Phenom'ların saat hızı arttığında da Phenom'a geçersin,ne de olsa B3 çıktı.
  • dahili grafik islemcisinin detayli ozelliklerini ogrenmek isterdim dogrusu. AMD chipsetli anakartlarin dahili grafik kartlarina bakinca insanin ister istemez beklentileri yukseliyor. umarim nvidia bu konuda dogru adimlari atip rekabetci olur.
  • Bunda dahili grafik işlemci yok arkadaşlar ne yaptınız.

    Bu kartta Hybrid crossfire da yok herkes saçmalamış.

    Ayrıca kart Nvidia nın hazırladığı AMD için çıkan bir model ve daha önce intele çıkan 780i sli modelinin AMD ye uyarlaması.

    Hem AMD işlemci kullanıp sli yapmak için çıkarılmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naga Sadow -- 7 Mart 2008; 21:49:00 >
  • quote:

    Evet nForce 780a SLI üzerinde DirectX 10 destekli dahili bir grafik işlemci yer alıyor ve Hybrid SLI teknolojisi destekleniyor.


    Yazıyı düzgün okuyan yok anlaşılan.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hzrcn

    amd nin hangi işlemcisiyle sli yapıcaksak hemde 3way


    niye amd 5200 ve yukarısı bütün işlemcileriyle sli yaparsın neye göre konuşuyosun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muzeg

    quote:

    Evet nForce 780a SLI üzerinde DirectX 10 destekli dahili bir grafik işlemci yer alıyor ve Hybrid SLI teknolojisi destekleniyor.


    Yazıyı düzgün okuyan yok anlaşılan.



    Evet ya hakkaten Onboard ekran kartı varmış. İhtimal bile vermediğim için kusura bakmayın. Neden üst seviye bir karta onboard koydu nvidia acaba

    aaa şaştım kaldım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sdurust

    Evet ya hakkaten Onboard ekran kartı varmış. İhtimal bile vermediğim için kusura bakmayın. Neden üst seviye bir karta onboard koydu nvidia acaba

    aaa şaştım kaldım.
    Hybrid sli için konmuştur, başka amacı yok.
  • Nvidia neden slı serfitikasını intel chipsetlerine verse güzel olacak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dthbrn

    Rezıl bı anakart.Katı kapasıtor namına bısey yok...3 Way SLI destegı harıcınden 0(sıfır) bır anakart



    Birçok ihtiyacı rahatlıkla görebilecek bir anakart ama ben de katı kapasitörlü bir anakartı tercih ederdim doğrusu. Unutmadan Nvidia nın 790 çipsetli referans tasarımlı anakartında da malesef katı kapasitör yok, bu durum daha göze batıcı doğrusu.
  • hprit olunca noluyor ?
  • hem dahili grafik işlemci hem de kendi taktığınız ekran kartını aynı anda kullanıp performans artışı sağlamaya yarıyor. istendiği zaman ek olarak takılan ekran kartı devre dışı bırakılarak güç tasarruf moduna geçmiş olunuyor. ATi chipsetli anakartlarda kartlar arasında geçiş için bilgisayarı yeniden başlatmaya bile gerek yokken nvidia larda yeniden başlatma ihtiyacı var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi we_dream -- 7 Mart 2008; 23:58:09 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.