Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Presscot işlemci fan sesi :S

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Sessizleştirme >> Presscot işlemci fan sesi :S Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bios25

7 Mart 2008; 10:03:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yaz geliyor ve dertler yine baslıyor.işlemcim presscot canıma tak dedirtiyor sanki apartmanın en alt bodrum katındaki kalorifer dairesindeki kazan çalışıyormuş gibi ses cıkarıyor?
intel presscot 3.2 islemcim var , intel fanı çıkarıp buna işlemci soğutucusu almayı düsünüyorum hem fan sesinide duymamış olucamö ne önerebilirsiniz şu şartlarda

For Your Eyes Only...!
Horizoner

7 Mart 2008; 21:46:00 

hocam biraz araştır formda bir çok seçenek, alternatif bulucaksın hem bütçene hem isteklerine göre...
quote:

Orjinalden alıntı: bios25

yaz geliyor ve dertler yine baslıyor.işlemcim presscot canıma tak dedirtiyor sanki apartmanın en alt bodrum katındaki kalorifer dairesindeki kazan çalışıyormuş gibi ses cıkarıyor?
intel presscot 3.2 islemcim var , intel fanı çıkarıp buna işlemci soğutucusu almayı düsünüyorum hem fan sesinide duymamış olucamö ne önerebilirsiniz şu şartlarda

infra_dark

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Mart 2008; 12:20:57 

Dostum bence önce araşştır bütçene göre ardından gel burada sor bunumu alayım diğerinimi gibi. Sarı çizmeli mehmet ağa hesabı olmus seninkisi onlarca seçenek var sonuçta.

Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır.
thunderwatcher

Sisteme Gözat

22 Mart 2008; 17:37:47 

Hiç araştırma ben sana söyliyim: Aynı işlemciden bende de var (ne yazık ki) ve ne yazık ki özellikle prescott serisi çok ısınan bir seri... O zaman napıyoruz? Gidiyoruz http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=335&pid=3729 bunu alıyoruz. Vatanda falan var. 100YTL civarı bişey...

Arkadaş intel burdan sana sesleniyorum: Be adam! Kare şeklindeki işlemciye neden daire tabalı cpu fanı koyarsın? O köşelerini ben mi soğutucam o işlemcinin? Ondan sonra 2800 devirle dönüyor tabi fan...

- Detaylı bilgi verin! İşletim sisteminizin ne olduğu da dahil!
- Ölseniz de acil,çok acil,imdat gibi saçma başlıklar atmayın!
elensar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Mart 2008; 22:42:59 

ThermalTake Hyper212 öneririm ben

Eskiden SoA'ydı...
fozlu

24 Mart 2008; 22:07:23 

Ben de aynı sorun var. Prescott 2.4 ghz ve daha açılışta fan 2700 rpm le dönmeye başlıyor ve 4000-5000 lerde kalıyor. Dolayısı ile çok ses çıkıyor. 478 pin li sesi azaltabilecek fan öneriniz varsa seve seve alırım arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.

[url]www.fozlu.tk[/url]
redkit_redkit

26 Mart 2008; 2:17:52 

presscott 478 pin işlemcilere zerotherm nirvana uymaz. dikkat yanlış ürün almayın.

bendede 478 pin presscott 3.2Ghz var. ben ses sorununu scythe ninja alarak çözdüm.
kasa fanı bil yok kasada :D. gayet iyi soğutma sağlıyor.
ekran kartımda his iceq hd2600XT agp. oda kendi soğutmas kendine yetio.
yani ninja önerebilirim.

ToffieBoi

26 Mart 2008; 17:20:54 

quote:

Orjinalden alıntı: elensar

ThermalTake Hyper212 öneririm ben

Hyper212 CoolerMasterin modeli.
Ayrica bende tavsiye ederim

Asus M2N32 Sli-Deluxe Wireless _ AMD Athlon 64 4400+ X2 Brisbane 3271MHz @ 1.46V | 2875MHz @ 1.39v Gunluk [Water Cooling]
A-DATA Vitesta Extreme Edition 2*1GB 500MHz 5-5-5-15 @ 2.2V | 410MHz 5-4-4-15@ 2.0V Gunluk[ThermalTake Armor]
Leadtek Nvidia 8600GT 700MHz/860MHz | 650MHz/820MHz Gunluk[ZeroTherm HC92]
GlacierPower 550W _ Logitech Momo _ Logitech G15 _ SideWinder™ Mouse _ Creative Inspire 5200 5.1 _ Creative Webcam Live! PRO
[MagiCool CPU Blok][2*Aqua 120mm Radyator][Su Kabi (by AMFIBI)][TT P500 Pompa][10*16mm Hortum]
Creative Zen Stone Plus 2GB _ Iriver X20 _ Sennheiser PX100 _ Sennheiser Cx100 _ Sennheiser OMX50
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Sessizleştirme >> Presscot işlemci fan sesi :S Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Kama Connect video incelemesi
Scythenin USB arayüzünü Sata ve ideye çeviren ürünü Kama Connect
CeBIT 07 / Dojop Standı Röport
1 PCyi 30 kişi aynı anda kullanın NComputing çözümleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç