Birde şöyle birşey var, yol kenarındaki seyirciler tamamiyle 3d ve kaza olduğunda veya hızlı geçtiğinde oooooooowwwwwwww diye bağırıyorlar, gerçekten oyuna ayrı bir zevk veriyor , bu oyunun pc de uzun zaman rakibi olmayacak.. Burak oyunu orjinal alıcaksan problem değil ama alamayacaksan, online ın zevkine varamayacaksın benim gibi (şu anda çalışmıyorum, maddi sıkıntı var), eğer kotan dolu değilse ısrar ediyorum
arKadaŞLar bu karttan hiç memNun deilim benim beynimi yedi bu driver meVzusu...aRkadaşın vermiş oLduğu 8.3 modifieLi sürüMLe bundan önce kuLLandım kartı .. fakat format attım tekrar aynı sürümü kurdum sürekLi hata verio sürekLi ekran kararıp geri gelio kendimi yedim 6 saatdir uğraşıyorum bişiler yapabilmek için ama başaRmadım...iade etmek istiyorum gold.com.tr den aLmıştım ürünü iade etmem için driver probLemi bahane oLabilir mi ? yerine aynı şekiLde agp ama Nvidia bişi aLMak istiorum sizce ne yaPMaLıyım ?
Bir önceki msj dalinkler bozuk, aslında doğru ama açılmıyor nedense :S (ayrıca msj ı da edit leyemiyorum sitede sorun var galiba) En iyisi sen google da 8.4 hotfix yaz 1. sırada çıkıyor ordan işletim sistemine göre seç, çalışacaktır..
ben şu anDa fx5500 kuLLanıyorum ama driverLerını yüKLemedim :S bide bu atinin daha öNceki driverLarını kaLdıramıyorum ... 8.3 modified versiyonu wardı siliNmio kaLdı forMat mı aTcam ? :S :(:( bu arada bi hotfix indirdm ama ekran kartını takınca direkman doNduğu için kuramıyorum :S
bilgisayarınızı güvenli kipte başlatın sürücüler yüklenmeyince muhtemelen ekran donmaz. bir de format en iyi çözüm, ben de çok direndim atmamak için ama attıktan sonra bu 8.3 sürücülerini kurdum maşallah sorunsuz aldığımdan beri. sürücü sorunu için ise iade olmaz diye düşünüyorum aldığım ilk gece ben de çok düşündüm hatta tüketici haklarını filan araştırdım ama bu konu imdadıma yetişti çok şükür.
quote:
Orjinalden alıntı: Keneee
ben şu anDa fx5500 kuLLanıyorum ama driverLerını yüKLemedim :S bide bu atinin daha öNceki driverLarını kaLdıramıyorum ... 8.3 modified versiyonu wardı siliNmio kaLdı forMat mı aTcam ? :S :(:( bu arada bi hotfix indirdm ama ekran kartını takınca direkman doNduğu için kuramıyorum :S
SCDA bitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 14 Mayıs 2008; 0:16:00 >
Duyduğuma göre Nvidia nın son sürücüleri çok acayipmiş, Race driver grid başta olmak üzere deli bir fps artışı yapıyormuş, özellikle Grid de 8 fps arttığını söyleyenler var, 8 fps küçümsenecek bir değer değil ve bana göre süper ötesi bir gelişme, helal olsun adamlara, ati teknojisini ne kadar geliştirirse geliştirsin gddr5 e de geçse Nvidia sırf bu sürücü sayesinde ezmeye devam edecektir.. Bir ati kullanıcısı olarak canım sıkılıyor..
Şu sahnelere dikkat !!.. Rampada çok hızlı giderken ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 14 Mayıs 2008; 21:21:18 >
AMD önümüzdeki dönemde oyuncuların daha iyi bir oyun deneyimi yaşaması için kapsamlı bir oyun sistemi programı yapmaya hazırlanıyor. Sistem özelliklerine göre AMD Game! logoları da hazırlanmış durumda. Bakalım AMD'nin bu planı işe yarayacak mı? Herşeyden önce NVIDIA gibi kapsamlı br partner sayısına ulaşabilecek mi? Bildiğiniz gibi NVIDIA şu an da Meant To Be Played logosu ile birçok partneri yanınan almış durumda.
AMD GAME! Ultra AMD Phenom X4 9650 processor ATI Radeon HD 3870 graphics AMD 770 chipset 2GB DDR2 system memory
AMD GAME! AMD Athlon X2 processor 5600+ ATI Radeon HD 3650 graphics AMD 770 chipset or NVIDIA nForce 500 series chipset 2GB DDR2 system memory
Not:TrGamer dan alıntıdır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 20 Mayıs 2008; 18:44:53 >
Orjinalden alıntı: DRACON1C
a
quote:
Orjinalden alıntı: -BuRAk-
ileride kullanırım inş böyle bir sistemi
Aynen Gerçi ben 1 sene falan daha beklemeyi düşünüyorum şu dx10-dx10.1 davası tam otursun, ondan sonra olur, şimdiki sisteme nazaran ultra bir upgrade yapıcam..