Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: CATALYST 8.3 AGP ÇÖZÜMÜ:)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> Cevap: CATALYST 8.3 AGP ÇÖZÜMÜ:) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DRACON1C

22 Nisan 2008; 21:53:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: VMTX

draconic: arkadaşım yardımların ve tavsiyelerin için çok teşekkür edrim ama bilgisayara format atıp yeniden yüklememe rağmen sonuç tekrar aynı.yazdıklarının aynısını uyguladım değişen birşey yok.anakartın enson driverlerini via nın sitesinden çektim.format attım.ilk olarak anakartın driver lrini kurdum.ardından ati nin yeni 8.4 hotfix driverlerini kurdum.sonuç aynı.opengl hala 1.1 olarak destekleniyor.

Bende uyumsuzluk probleminden kurtulmak için Gart ı(yani agp driver ını) silmiştim, daha sonra baktım ki OpenGL destekli oyunlar açılmıyor ve hata veriyordu (Dx oyunları çalışıyordu).
Senin sorunun büyük ihtimal GART sürücüsünden kaynaklanıyor, belki de uyumsuzluk yapıyor, Via nın eski sürüm driver larını dene bence..

OpenGL Sürümü için-->> http://www.benchmarkhq.ru/fclick/fclick.php?fid=344
Programı açın ortada sağ tarafta 2.1 yazmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 22 Nisan 2008; 21:57:25 >

Para iyidir, çok şey alırsın bazen ise değildir insanları satın alırsın !

Amd Athlon 64 3200 o.c 2400 Mhz - 2gb ddr ram - Seagate 250gb ST3250410AS 3.aaf - Sapphire 2600 pro agp - 19 Inc Samsung - FSP 400 Watt PSU

--- Panasonic Lumix FX12 ---

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın

Telekomun "sabit ücret" adı altındaki tarifesini sonlandırmak için lütfen bu siteye üye olunuz: *** http://www.sabitsoygun.org/ ***
VMTX

22 Nisan 2008; 22:01:50 

bende quake 3 arena çalıştı.quake4 çalışmadı.wolfenstein enemy territory çalışmadı.ben sissoft sandra lite XIIc die bi sürümünden baktım.

birde bu siteden bulduğum ( http://www.realtech-vr.com/glview/changes.html ) opengl extensions viewer 3,0 programından baktım.

ikiside opengl 1.1 olarak gösteriyolar.hatta opengl extensions programının testlerini açamıyo.

senin kart madem benimkinin aynısıymış madem.sende bu programlar ile kontrol etsen sende nasıl acaba.ona göre belli olucak anakartlamı yoksa sürücülerlemi sorun

VMTX

22 Nisan 2008; 22:25:29 

quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

Bende uyumsuzluk probleminden kurtulmak için Gart ı(yani agp driver ını) silmiştim, daha sonra baktım ki OpenGL destekli oyunlar açılmıyor ve hata veriyordu (Dx oyunları çalışıyordu).
Senin sorunun büyük ihtimal GART sürücüsünden kaynaklanıyor, belki de uyumsuzluk yapıyor, Via nın eski sürüm driver larını dene bence..

OpenGL Sürümü için-->> http://www.benchmarkhq.ru/fclick/fclick.php?fid=344
Programı açın ortada sağ tarafta 2.1 yazmalı.

dracon1c : senin yazdıklarını denedim sonuç hep aynı nedense.birtürlü opengl olmuyor.hep aynı opengl1.1 olarak çıkıyor.acaba bunun beos tan bir ayarı varmıdır.vea beos mu etki ediyodur.enson sürüm beos böyle yapmaması lazım ama anlayamadım.vallaha bıktım diyebilirim bu ekran kartından

VMTX

22 Nisan 2008; 22:46:08 

arkadaşlar opengl ile alakalı sorunum çözüldü.agp adapter size özelliği 8 mb olaeak ayarlıymış.onu 256 mb yapınca düzeldi.şu an opengl 2.1 olarak düzeldi gayet güzel çalışıyor.

-BuRAk-

Sisteme Gözat

23 Nisan 2008; 0:29:49 

baktm bende de 2.1 yazıyor :)

kaLpazan

25 Nisan 2008; 22:12:50 

Ya arkadaşlar geçen hafta 256mb'lik Sapphire 2600 xt aldım ama Rainbow Six: Vegas 2, Bioshock ve Company of Heroes gibi oyunlarda yerlerde sürünüyor kartın performansı(15-20, bazen 25 fps civarı). Çözünürlük standart 1024x768, grafik ayarları da %60 high diğerleri de medium ve low şeklinde.

Burda anlatılanları 8.4 driverı ile denedim sorunsuz yüklüyor. Diğer sistem bileşenlerim: Amd Athlon 2500+, 1gb ram, Nforce2 8rda+ ve 500w cooler master psu.

Bu kartın bu kadar düşük performans vermesi normal mi? Yanlış bişey mi yaptım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaLpazan -- 25 Nisan 2008; 22:13:27 >

Tipsizseniz, tip sizsiniz!
-BuRAk-

Sisteme Gözat

25 Nisan 2008; 22:53:04 

bu gece rainbow six deki ayarları deneyip bruaya yazarım :)
quote:

Orjinalden alıntı: kaLpazan

Ya arkadaşlar geçen hafta 256mb'lik Sapphire 2600 xt aldım ama Rainbow Six: Vegas 2, Bioshock ve Company of Heroes gibi oyunlarda yerlerde sürünüyor kartın performansı(15-20, bazen 25 fps civarı). Çözünürlük standart 1024x768, grafik ayarları da %60 high diğerleri de medium ve low şeklinde.

Burda anlatılanları 8.4 driverı ile denedim sorunsuz yüklüyor. Diğer sistem bileşenlerim: Amd Athlon 2500+, 1gb ram, Nforce2 8rda+ ve 500w cooler master psu.

Bu kartın bu kadar düşük performans vermesi normal mi? Yanlış bişey mi yaptım?

-BuRAk-

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 19:18:51 

tüm ayarlar sonda iken sam fisher ;)

kaLpazan

27 Nisan 2008; 0:59:33 

2600xt ile Splinter Cell 4'ü full ayarlarda akıcı oynayabiliyor musun? Gerçi sağ üstte 22 fps yazıyor ama

Tipsizseniz, tip sizsiniz!
hksdejavu

27 Nisan 2008; 1:15:02 

allah razı olsun konu için :)

AMD Athlon 3000 / Kingston 2X512 MB Ram / Gigabyte KN8 Anakart / Seagate 160 GB HDD / SAPPHIRE HD2600PRO Ekran Kartı / Philips 220WS 22" Monitör / Creative 5+1 Ses Sistemi

LG R400-EC2U9T
-BuRAk-

Sisteme Gözat

27 Nisan 2008; 1:28:15 

orası çok küçük bir alan olduğu için 22 olmuş hatta 30 lara da çıkıyor bazen ama çok kalabalık yerlerde 10 lara da iniyor. henüz 1 bölüm geçtim hapishane bölümündeyim işte, sonradan yavaşlk vs. olursa bildiririm ama 10 a düştüğünde bile oyunda çok bir yavaşlama olmuyor yani sürekli 10 da kalmıyor anlık olarak. zaten yavaş çalışsa ayarları düşürürüm en yüksekte oynama gibi bir hedefim yok :)

yalan olmasın baktım tekrar ayarlara da anti aliasing 4x deymiş maksimum 16x oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: kaLpazan

2600xt ile Splinter Cell 4'ü full ayarlarda akıcı oynayabiliyor musun? Gerçi sağ üstte 22 fps yazıyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 27 Nisan 2008; 4:02:22 >

melart

27 Nisan 2008; 1:40:47 

8.4 ıcınde yapıp upload olsa guzel olur

melart

27 Nisan 2008; 12:20:52 

Yok mu 8.4 e gore yapıcak bırı

-BuRAk-

Sisteme Gözat

27 Nisan 2008; 16:51:37 

8.4 sürücüsünün değişiklikler listesinde bir performans değişimi sözü geçmiyordu diye hatırlıyorum. catalyst in ingilizce hariç başka dillerdeki sorunları giderilmiş. yani 8.3 kurmanız bir şey kaybettirmez.
quote:

Orjinalden alıntı: melart

Yok mu 8.4 e gore yapıcak bırı

melart

27 Nisan 2008; 17:39:41 

ewy cok saool

Tosunpasha26

27 Nisan 2008; 17:46:34 

Arkadaşlar şu 8.4 xp driver'ı agp kullanıcıları için adapte edebilecek bir üstad yok mu...

melart

27 Nisan 2008; 22:37:10 

Abi surucu bulunamadı dıyor yanı 8.3 dekı gıbı yapılması lazım ama beceremedım

kaLpazan

29 Nisan 2008; 13:04:24