abi senin dedigin yerden de bi kurayım dedim belki bişey degisir herşey aynı karsıma çıkan tüm manzaralar Express i tıkladım gene bi ATI sayfası geldi ve karsıma cıkan hata her zamanki gibi "SEVEREEE"
// ya abi ben sana bilmyiorsun falan demedim aksine çok teşekkür ederim ne yaptıysam genede senin sayende ama işte ben sana durumu anlattım senin bilmediginden degil aksine cok iyi biliyorsun sagol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyfuath -- 13 Nisan 2008; 17:56:15 >
ati kurulumlarını daha önce nereden yaptın bu klasörden değil mi? yok kardeşim alınmadım :)
quote:
Orjinalden alıntı: alyfuath
abi senin dedigin yerden de bi kurayım dedim belki bişey degisir herşey aynı karsıma çıkan tüm manzaralar Express i tıkladım gene bi ATI sayfası geldi ve karsıma cıkan hata her zamanki gibi "SEVEREEE"
// ya abi ben sana bilmyiorsun falan demedim aksine çok teşekkür ederim ne yaptıysam genede senin sayende ama işte ben sana durumu anlattım senin bilmediginden degil aksine cok iyi biliyorsun sagol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 13 Nisan 2008; 17:58:12 >
ya tamam şimdi ben bi format daha attım diyelim anakart cartcurt onları halletim ya bu C de ATI dosyasını siz nasıl olusturuyorsunuz onu hele cok merak ediyorum bende bu dosyanın kurulumundan sonraki hatada cıkıyor 8-3_xp32_dd_ccc_wdm_enu_59746 yani ne yapayım sadece bu driver ı flash bellege atmakla yetinmeyip o Driver klasörünü falan mı atayım bellege
şimdi şöyle, atinin sitesinden bir driver indirdiğinde o kurulum dosyasına çift tıklayınca program(winrar gibi düşün) ilk önce dosyaları C:\Ati... klasörüne çıkartıyor daha sonra da oradaki setup dosyasını çalıştırıyor tabi sen bunları görmüyorsun arkada olan işlemler bunlar. sen şimdi atinin sitesinden indirdiğin sürücüye çift tıkladın o da c ye yerleşti, yapman gereken kendiliğinden başlayan o kuruluma devam etmemen, önce bu modlanmış 3 dosyayı C deki klasörde uygun yerlere atıcaksın ve bu C:/Ati klasörünü başka bir yere yedekleyeceksin. format attıktan sonra anakart, net framework kurduktran sonra bu yedeklediğin yerden setup a basıcaksın. böyle yaptıysan olması gerekirdi. eğer yine internetten indirdiğini kurmaya çalıştıysan modlanmış dosyalar uçmuştur o yüzden tanımıyordur.
quote:
ya tamam şimdi ben bi format daha attım diyelim anakart cartcurt onları halletim ya bu C de ATI dosyasını siz nasıl olusturuyorsunuz onu hele cok merak ediyorum bende bu dosyanın kurulumundan sonraki hatada cıkıyor 8-3_xp32_dd_ccc_wdm_enu_59746 yani ne yapayım sadece bu driver ı flash bellege atmakla yetinmeyip o Driver klasörünü falan mı atayım bellege
o zaman format attım farzet anakartın driverını kurdum sonra 8-3_xp32_dd_ccc_wdm_enu_59746 e tıkladıgımda C de ATI dosyası olusuyor ve ben yüklemeye devam etmeyip cıkıyorum ardından kentaur un verdigi dosyaları o driver içindekileri degisiyorum ve kurulumu yapıyorum ben direkt kuruluma geçiyordum işte devamını biliyorsun :D
peki bu sefer format atıcam gene olmazsa artık daha kasmacagım ve kendi ekram kartımın cd sini kurucam kendimkini kurmak isterken hata verirse bu sefer ne yapacagım
ben de öyle tahmin ettiğim için üzerinde durdum :) yalnız kuruluma devam etme dedim ya o işi şimdidden yap ve o klasörü tamamen yedekle. format attıktan sonra yaptıığnda kurulum öyle kolay kolay sonlanmıyor birini kapıyorsun biri başlıyor o arada sürücü kuruluverir anlayamazsın. şimdiden hallet o modlama işini ve başka bir diske yedekle. anlatabildim mi?
quote:
o zaman format attım farzet anakartın driverını kurdum sonra 8-3_xp32_dd_ccc_wdm_enu_59746 e tıkladıgımda C de ATI dosyası olusuyor ve ben yüklemeye devam etmeyip cıkıyorum ardından kentaur un verdigi dosyaları o driver içindekileri degisiyorum ve kurulumu yapıyorum ben direkt kuruluma geçiyordum işte devamını biliyorsun :D
format attım şimdi Net framework u kurup o 8.3 drivera girip cıkacagım yani kurmayacagım işte o C de ATI klasörünü oluşturduktan sonra kentaurun verdikleriyle degisip öyle setup islemine baslayacagım bi eksik varmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyfuath -- 13 Nisan 2008; 19:30:29 >
yukarıdaki mesaja yazmıştım cavabını. önceden hazırladığın varsa onu kullan.
quote:
format attım şimdi Net framework u kurup o 8.3 drivera girip cıkacagım yani kurmayacagım işte o C de ATI klasörünü oluşturduktan sonra kentaurun verdikleriyle degisip öyle setup islemine baslayacagım bi eksik varmı ?