Bios u kurcaladın mı biraz, belki önemli birkaç ayar kapalıdır. Bana daha çok yazılımsal bir sorun gibi geliyor, anakartının şu an son driver ını (gart) kullanıyorsan eski sürümlerini bir denermisin. Bir de format atıp temiz yükleme yaptın mı öncesinde?
Arkadaşlar daha önce de hotmail adresimi vermiştim, bakın sorunlarınız varsa!!! (2600pro takılma sorunu hariç ) dreco4444@hotmail.com bana ulaşın, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım..
Atinin Toyshop demosundan birkaç SS
Assasin demo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 1 Nisan 2008; 1:19:26 >
arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim benim sorunum kartın orjinal driverlerini yeni format attıktan sonra kurarken xp ile uyumluluğunu doğrulamak için windows logo sınamasından geçemedi bu yazılımın yüklenmesi sistemin hemen veya daha sonra bozabilir mesajını verdi ben de yüklemeye devam ettim.fakat herşey bittikten sonra ne oyun ne de video falan açtı sonra sizin yazınızı buldum onu uyuguladım ( bu arada **** bi adres vermişsiniz o sayfa bende açılmıyor benbde atinin sitesinden çektiğim driverlere uyguladım ) sizin yaptığınız şekilde yine aynı hatayı verdi ama videoların hatası oldu oyunlar yine tam anlamıyla olmuyo mesela nfs carbon sorunsuz call of 2 sorunsuz call of 4 açılmıyo crysis açılmıyo nfs pro street açılmıyo şu ana kadar denediklerim bunlar. anakartımın agp falan driverleri de yüklü olarak yapıyorum
birde driverleri kaldırmak istediğimde kaldırmıyo bi hata veriyo bende bu denemeleri hep formatlayarak denemek zorunda kalıyorum
sistemim
asus a7v600-x via kt600 ( 1009 beos ) amd athlon xp 2600+ barton 2300mhz 1.92 vcore 1024 mb ddr400 kingston 80.0gb seagate sata hdd 512mb his hd2600 xt agp 430w everest güç kaynağı win xp pro sp2
eğer tanıdığın birisinde kaliteli bir en az 300w power varsa bir dene derim çünkü his hd2600 xt agp kutusunda okudu isen ekran kartını sorunsuz sıkıntısız kullanman için sistem gereksinimleri 430w psu + 1 gb ram ve üzeri diyor everest kasaların güç kaynağını bedava verseler almam sen 430w yazdığına bakma iddiaya girerim 150w tan fazla vermiyordur bazı oyunlar ekran kartının powere fazla yüklenmesine neden oluyor sen extra ayarları açtıktan sonra ekran kartı sistemden güç çekmeye çalışınca senin psu bayılıyor ve sistemi resetliyordur bu ekran kartının aynısından benimde var Medal Of Honor Air Borne gibi sistem canavarı oyunu ben aynı ekran kartı ile 1024X768 ve grafik kalitelerini Medium ile akıcı bir şekilde oynuyorum hiçbir sorun yok ne kasma ne grafik bozulması nede resetleme gibi bir sorun yok senin sistemle aramızdaki tek fark benim pc kasası Aopen h600b 300W (FSP) power olan modeli buradaki 300w gerçek anlamda 300w everest misali değil şimdi ise High Power 620W power aldım sistem rahatladı inan beni dinlersen sen önce power bul bir arkadaşından power değiştirip tekrar dene sana önerim sistemini o everest kasanın powerına teslim edip güvenme hem sistemin stabil ve performanslı çalışmaz hemde aman deyim şebeke dalgalanmalarında sistemi tehlikeye sokarsın sen powerı dene eğer sorunun düzelirse bir power al kendine bak sistemin nasıl rahatlayacak gör.
arkadaşlar bu konuda bayağı yazıştık diye tekrar yazıyorum, bugün neredeyse x1650gt alacaktım ama bir de baktım ki mavi bilgisayardaki satıcılar 400 Wattlık everest bunu kaldırmaz diyor. bittim ben :D madem ki psu almak zorundayız niye 2600xt almayalım değil mi. bakalım para denkleştirebilirsem 2600xt ve psu alacağım. psu yu da sordum maviye 80 ytl ye 500 Watt lık var ve iyiymiş. toplam 300 ytl ediyor ikisi. hayırlısı :) hepinize değerli fikirleriniz için teşekkür ederim.
@VMTX, @HideSystem doğru söylüyor, sen boşver oyun falan açma zaten, ben 2600pro yu everest te çalıştıramıyorum, her 50 fps üstü veren oyunda donuyor!! Sende bir de xt var, çok sakat aman diyeyim, bende acilen PSU alıcam, everest sistemi yakacak yoksa..
Orjinalden alıntı: -BuRAk- arkadaşlar bu konuda bayağı yazıştık diye tekrar yazıyorum, bugün neredeyse x1650gt alacaktım ama bir de baktım ki mavi bilgisayardaki satıcılar 400 Wattlık everest bunu kaldırmaz diyor. bittim ben :D madem ki psu almak zorundayız niye 2600xt almayalım değil mi. bakalım para denkleştirebilirsem 2600xt ve psu alacağım. psu yu da sordum maviye 80 ytl ye 500 Watt lık var ve iyiymiş. toplam 300 ytl ediyor ikisi. hayırlısı :) hepinize değerli fikirleriniz için teşekkür ederim.
PSU önemli, mavi bilgisayardaki satıcıya helal olsun valla, özellikle bazı ileri zekalı satıcılar var 8800gt için bile everest önerebiliyor
Orjinalden alıntı: -BuRAk- arkadaşlar bu konuda bayağı yazıştık diye tekrar yazıyorum, bugün neredeyse x1650gt alacaktım ama bir de baktım ki mavi bilgisayardaki satıcılar 400 Wattlık everest bunu kaldırmaz diyor. bittim ben :D madem ki psu almak zorundayız niye 2600xt almayalım değil mi. bakalım para denkleştirebilirsem 2600xt ve psu alacağım. psu yu da sordum maviye 80 ytl ye 500 Watt lık var ve iyiymiş. toplam 300 ytl ediyor ikisi. hayırlısı :) hepinize değerli fikirleriniz için teşekkür ederim.
PSU önemli, mavi bilgisayardaki satıcıya helal olsun valla, özellikle bazı ileri zekalı satıcılar var 8800gt için bile everest önerebiliyor
arkadaşlar inanın nette 2600 xt serisi için problemli vs gibi yazan arkadaşların çoğu everest powera güvenerek ati ye suçu buluyor ben 2600xt ile gerçekten beni tatmin edecek derecede oyun oynuyorum kaldıki bir problemim yok hemde hiçbir problem benim önerim 2600xt alacaksanız beraberinde en az 430w kaliteli bir psu da beraberinde alın birde marka olarak HIS derim aslında ekran kartında tercihim asus markadan yana ama asus 2600xt agp olarak üretmediği için oyun canavarı HIS marka aldım his yıllardır bu işi yapıyor ve genelde çıkartığı ekran kartlarını oyuncular için tasarlıyor birde sisteminize cpu, ekran kartı ve benzeri güce ihtiyacı olan donanımların önerdiği güç ve ram sisteminizde mevcutmu onu mutlaka kontrol edin evereste güvenerek bu kaliteli ekran kartını takıyorsunuz inanın bu cesaret isteyen bir iş iyi sisteminiz uçmuyor yada power gümleyip sisteminizi yakmıyor pro ve gt lere kıyasla xt ler daha hızlı olduğu için diğerlerinden fazla güç harcamaktadır
sorun yaşamazsın arkadaşım zaten yaşasan bile bi sonraki driverde iş çözülür sen sistemini söle biz ona göre bi yorum yapalım yine
vallahi ben daha kartı almadan bu kadar sıkıntı çektim bir de sorun verirse çok kötü :D teşekkürler 1 saattir yabancı forumlarda filanda arama yaptm çok kişi var ya bunu yaşayan ama genelde de psu düşüklüğünden kaynaklanıyor onlarnki de. 8.3 hotfix yükledik düzeldi demişler ama şansına mı 300 ytl vericez arkadaş bu nasıl iştir. bir de sapphire de galiba çok sorun yaşayan var. his ile ilgili pek sorun yazan ile karşılaşmadım. bu konuda ne dersiniz? gidip 1650gt alıp rahat rahat oyun mu oynasam yoksa :D ya ben biraz kararsızım ve de 300 ytl vermek beni zorlayacak o yüzden çok ayrıntısına iniyorum sıkıyorsam affola :)
quote:
Orjinalden alıntı: kentaur
ok sistem çubuğunda varmış sistemin görmemişim işlemcin 3000 mhz miş darboğaz fazla sorun yaşamazsın gayet iyi gider