AMD-ATi cephesinden yeni bir güncelleme yayınlandı. 737-33033 kod adına sahip olan ve Radeon HD 2000/3000 serisi ekran kartı kullanıcılarına yönelik olarak yayınlanan yeni güncelleme bazı 3 boyutlu uygulamalarda yaşanan "intermittent stuttering" ara takılma ve donmaların önüne geçilmesi için hazırlandı.
Yeni güncelleme ile uyumlu kartlar;
- Radeon HD3870 serisi - Radeon HD3850 serisi - Radeon HD2900 serisi - Radeon HD2600 serisi - Radeon HD2400 serisi
Yeni güncelleme ile uyumlu işletim sistemleri;
- Windows Vista 32-bit Edition - Windows Vista 64-bit Edition - Windows XP Professional - Windows XP Home Edition - Windows XP Media Center Edition - Windows XP Professional x64 Edition
yalnız yine hd2xxx serisi kartları için agp driver konulmamış bende sizin için tekrardan agp driver ı yükledim bunu isterseniz siz 1. sayfadaki ilk mesajla anlatılan yöntemle yapın yada aşağıda vermiş olduğum upload la 3 dosyanın yerini değiştirin ve hotfix 2 kuruluma hazır olsun.
ben yükledim ve catalyst 8.4 olarak çalıştı oyunları daha denemedim sizinle daha sonra paylaşırım
AMD-ATi cephesinden yeni bir güncelleme yayınlandı. 737-33033 kod adına sahip olan ve Radeon HD 2000/3000 serisi ekran kartı kullanıcılarına yönelik olarak yayınlanan yeni güncelleme bazı 3 boyutlu uygulamalarda yaşanan "intermittent stuttering" ara takılma ve donmaların önüne geçilmesi için hazırlandı.
Yeni güncelleme ile uyumlu kartlar;
- Radeon HD3870 serisi - Radeon HD3850 serisi - Radeon HD2900 serisi - Radeon HD2600 serisi - Radeon HD2400 serisi
Yeni güncelleme ile uyumlu işletim sistemleri;
- Windows Vista 32-bit Edition - Windows Vista 64-bit Edition - Windows XP Professional - Windows XP Home Edition - Windows XP Media Center Edition - Windows XP Professional x64 Edition
yalnız yine hd2xxx serisi kartları için agp driver konulmamış bende sizin için tekrardan agp driver ı yükledim bunu isterseniz siz 1. sayfadaki ilk mesajla anlatılan yöntemle yapın yada aşağıda vermiş olduğum upload la 3 dosyanın yerini değiştirin ve hotfix 2 kuruluma hazır olsun.
ben yükledim ve catalyst 8.4 olarak çalıştı oyunları daha denemedim sizinle daha sonra paylaşırım
zaten format olayına paso gırecegımı bıldıgım ıcın ghost almıstım...senın yazdıgın 8.3 un uzerıne ılk hotfıxı degıl yenısını kurıyım dıe dusunuyorum yoksa ılk hotfıxı de kursam mı..6600gt agp ye uygun fan olsaydı hıcbunlarla ugrasmıcaktım
Boiling point ile deniyorum ama çok az bir fark var gene takılıyor Belki bu oyunda takılıyor, bilemiyorum, birkaç eski oyun daha deneyip sonuçları yazıcam..
-Lost planet de 1 fps falan fazla alıyorum yerine göre. -GRAW 2 de de biraz iyileşme var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 26 Mart 2008; 20:49:43 >
bende hotfix 2 ile performans alamadım aksine bi kaç fps düşüş oldu denediğim oyunlar crysis, bmw m3 challenge, test drive unlimited, need for speed carbon herhalde eski driver a dönücem ben catalyst 8.4 full çıkınca düzene oturur diye tahmin ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kentaur -- 26 Mart 2008; 21:11:30 >
ne zamana cıkar bu 8.4 acaba zor tutuyorum satmamak ıcın kendımı kartı...bu gece baska fırmaların drıverlarını denıcem
2 hafta içinde çıkar yeni driver herhalde artık sen ne yapmak istiyorsan yap bende catalyst 8.3 in ilk haliyle sapphire hd 2600 pro çok düzgün bir şekilde çalışıyordu, hotfix 2 ile performas düşüşü oldu ayrıyetten grand theft auto ve hitman 3 contracts ta da denedim onlardada sonuç aynı. hotfix 2 yi şimdi silip, catalyst 8.3 ü yüklücem arkadaşlar