kentaur directx9 da unreal 3 motoruna antialiasing yapılmıyodu ya; AMD nin kendi sitesinde 8.3 ile geldiğini yazıyor, aha da aynen yapıştır yapıyorum:
Anti-Aliasing Enhancements This release of Catalyst™ introduces anti-aliasing support for (((all Unreal Engine 3.0 based games))) (running in DirectX 9 mode). Users can enable Anti-Aliasing for titles such as Gears of War and Unreal Tournament 3 by simply enabling Anti-Aliasing within the ATI Catalyst™ Control Center.
Bu ne iş
Orjinalden alıntı: O.z.X
Teşekkürler hocam AGP kullanan arkadaşa bildireyim hemen
AGP kartım için dirver yükledikten sonra overlay mixer ve VMR9 ile ekrana video video basamaz oldu. driver dx uyumsuluğumu var diye düşünüyorum bu tarz bir problmle karşılaşan oldu mu?
quote:
Orjinalden alıntı: O.z.X
Teşekkürler hocam AGP kullanan arkadaşa bildireyim hemen
öyle bi sorun olmaması lazım normalde driver cleanerla bütün driverları sil catalyst i kur sistemine yada format at sisteme. 1 hafta olcak nerdeye 8.3 ü kullanalı hiç bir sorunla karşılaşmadım.
AGP kartım için dirver yükledikten sonra overlay mixer ve VMR9 ile ekrana video video basamaz oldu. driver dx uyumsuluğumu var diye düşünüyorum bu tarz bir problmle karşılaşan oldu mu?
Vistada evet, sorun çıkarabiliyor fakat Xp üzerinde herhangi bir Sorun çıkmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: kentaur
quote:
Orjinalden alıntı: uruzgar
öyle bi sorun olmaması lazım normalde driver cleanerla bütün driverları sil catalyst i kur sistemine yada format at sisteme. 1 hafta olcak nerdeye 8.3 ü kullanalı hiç bir sorunla karşılaşmadım.
iki buçuk senedir aynı windowsu kullanıyorum. bir yığın progmra fotmatlamak son çare umarım daha önce başına gelen biri vardır yardım eder.
vistada problemin çömüş olan varmı acaba... biraz arayalım...
quote:
Orjinalden alıntı: kentaur
quote:
ne yaptın kardeş sen 2.5 senede nasıl çökmedi o sistem. ben nerdeyse her ay format atıom ama bende bıktım artık bence sen direk format at sisteme sonra kurarsın yine programlarını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kentaur -- 12 Mart 2008; 14:35:47 >
eringenlikten gözü gibi bakıyor insan. bilgisayarda NFS,film ve uydu seyremekten başka birşey yapmıyorum. yeni ekran kartı aldım yeni driver yukledim gitti alet. neyse acaba üstüne MCE yüklesem düzelirmi diye düşünüyorum :) hala çözüm bulamadım. ama sorunu DX'ten olduğu kesin.
herkese teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: DRACON1C
quote:
iki buçuk senedir aynı windowsu kullanıyorum. bir yığın progmra fotmatlamak son çare umarım daha önce başına gelen biri vardır yardım eder.
vistada problemin çömüş olan varmı acaba... biraz arayalım...
Harbiden kardeş 2.5 yıldır nasıl dayandırdın helal olsun sana Ben neredeyse 3-4 haftada bir windows kuruyorum