DRACON1C babacan driver versiyonum güncel hatta buraya eklenen en sonki dosyaları yükledim sorunsuz çalışıyor bugün ise windows vista starter"i kurdum inanın yine sonuç aynı birde yav bu vista neymiş be kurulum bitti baktım hdd de tam 35 GB yer tuttu oysa tek dvd ile bu kadar neyse demek istediğim ha XP ha VISTA bende değişen birşey yok yine aynı demekki bende donanımsal bir uyuşmazlık var bunu düşünüyorum sistemim imzamda yer alıyor.
Hmm, o zaman sanada benim çözümü önereyim, riva tuner ile gpu hızını düşüreceksin 40mhz kadar, ddr hızını da 50 kadar artır ki performans çok düşmesin, bu bir doğal 2600 vakası maalesef, bende 3dmark05 yapamıyordum bu yöntemle %99 çözdüm, millet o.c yaparken biz düşürüyoruz, o kısmı biraz moral bozuyor ama sonuçta idarelik kullanıyoruz nasıl olsa, donmasından iyidir..
S@rKs-PoWeR kardeş ısıdan olduğunu sanmıyorum çünkü genelde oyun oynayacaksam pc yi açar açmaz oyun açarımki herşey soğuk ve çok uygulama aktif olmasın performanslı olsun diye sörf işini oyundan sonraya bırakırım.
DRACON1C sanırım sen haklı olabilirsin ama bu o.c. den tırstığım kadar hiçbir şeyden tırsmıyorum tabi pc işinde başımdan öyle şeyler geçtiki bu o.c. yüzünden bu nedenle kendime rivatuner gibi programlar kullanmamak adına söz verdim :)
ilginiz ve cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar aartık bende bu oyundan vazgeçerim neticede nette araştırdım bu oyundan şikayetçi olan çok kişi var yani bu durum istisna sayılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HideSystem -- 5 Haziran 2008; 21:21:43 >
arkadaşlar daha öncelerde yazmıştım x1600pro agp var elimde pek performans alamıyorum demıstım.. sızlerın yardımlarıyla tum problemlerımı cozdum. eskıden 3dmark 05 ten 2000 alan kart suanda aynı şeklıyle 4500 alıyor sanırım buda benım sıstemım ıcın yeterlı bır deger Ayrıca eskıden oynayamadıgım oyunların tumunu oynuyorum sizlere çok teşekürler... Birde dedim race drive grid oyununu bir deneyeyim oyunun demosunu indirdim kurdum fakat çalıştırmaya gelince oyun açılmıyor bile windowsun kılasık hata rapor ekranıyla karşılaşıyorum..
Birazdan format atacağım da, hala bu driverı değiştirip yüklemek uygun mudur sizce? Omega'nın son çıkan driverları 2600 xt agplerde düzgün çalışıyor. Sizce Omegayı mı yükleyeyim, yoksa burda sizin anlattığınızı mı?
arkadaşlar daha öncelerde yazmıştım x1600pro agp var elimde pek performans alamıyorum demıstım.. sızlerın yardımlarıyla tum problemlerımı cozdum. eskıden 3dmark 05 ten 2000 alan kart suanda aynı şeklıyle 4500 alıyor sanırım buda benım sıstemım ıcın yeterlı bır deger Ayrıca eskıden oynayamadıgım oyunların tumunu oynuyorum sizlere çok teşekürler... Birde dedim race drive grid oyununu bir deneyeyim oyunun demosunu indirdim kurdum fakat çalıştırmaya gelince oyun açılmıyor bile windowsun kılasık hata rapor ekranıyla karşılaşıyorum..
ya beyler ne urasıosunuz ki ya 2600pro 2600xt agp bu ekran kartları driverlerini visiontekten indirin http://www.visiontek.com/teksupport/drivers/8.3n_XP_driver.html burdan indirebilirsiniz bunu üstüne riva tuner 2.09 indirin 2600xt agp kullanıcısıym ve ısınma sorunu olan ekran kartına oc yapıorum bellek 1500te işlemci hızı 862 iyi günler
race driver grid oynuyorum test yapmak istedim fps olarak sonuçlarıma bakın: görüntü ayarları optimal performance, oyun ayarları 1152*... multi sampling 2, wind kapalı,yol medium vs. fps 16~17 görüntü ayarları balanced, oyun ayarları 1152*... multi sampling 2, wind kapalı,yol medium vs. fps 18 görüntü ayarları balanced, oyun ayarları 1152*... multi sampling 2, wind kapalı,yol medium vs. gpu 815, memory 720 fps 16 görüntü ayarları optimal quality, oyun ayarları 1152*... multi sampling 4, advanced ayarlarının hepsi full fps 19~20 arkadaşlar dediklerimi siz de denerseniz sevinirim. çok ilginç geldi bana fps artması gerekirken azalıyor. bu arada kart 89 derecelerde overdrive yapmaya çekiniyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 5 Temmuz 2008; 21:03:55 >