Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: CATALYST 8.3 AGP ÇÖZÜMÜ:)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> Cevap: CATALYST 8.3 AGP ÇÖZÜMÜ:) Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DRACON1C

5 Haziran 2008; 1:58:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: HideSystem

DRACON1C babacan driver versiyonum güncel hatta buraya eklenen en sonki dosyaları yükledim sorunsuz çalışıyor bugün ise windows vista starter"i kurdum inanın yine sonuç aynı birde yav bu vista neymiş be kurulum bitti baktım hdd de tam 35 GB yer tuttu oysa tek dvd ile bu kadar neyse demek istediğim ha XP ha VISTA bende değişen birşey yok yine aynı demekki bende donanımsal bir uyuşmazlık var bunu düşünüyorum sistemim imzamda yer alıyor.

Hmm, o zaman sanada benim çözümü önereyim, riva tuner ile gpu hızını düşüreceksin 40mhz kadar, ddr hızını da 50 kadar artır ki performans çok düşmesin, bu bir doğal 2600 vakası maalesef, bende 3dmark05 yapamıyordum bu yöntemle %99 çözdüm, millet o.c yaparken biz düşürüyoruz, o kısmı biraz moral bozuyor ama sonuçta idarelik kullanıyoruz nasıl olsa, donmasından iyidir..

RivaTuner -->> http://files.guru3d.info/guru3d/rivatuner/RivaTuner209-%5BGuru3D.com%5D.exe

Para iyidir, çok şey alırsın bazen ise değildir insanları satın alırsın !

Amd Athlon 64 3200 o.c 2400 Mhz - 2gb ddr ram - Seagate 250gb ST3250410AS 3.aaf - Sapphire 2600 pro agp - 19 Inc Samsung
HideSystem

5 Haziran 2008; 21:22:31 

S@rKs-PoWeR kardeş ısıdan olduğunu sanmıyorum çünkü genelde oyun oynayacaksam pc yi açar açmaz oyun açarımki herşey soğuk ve çok uygulama aktif olmasın performanslı olsun diye sörf işini oyundan sonraya bırakırım.

DRACON1C sanırım sen haklı olabilirsin ama bu o.c. den tırstığım kadar hiçbir şeyden tırsmıyorum tabi pc işinde başımdan öyle şeyler geçtiki bu o.c. yüzünden bu nedenle kendime rivatuner gibi programlar kullanmamak adına söz verdim :)

ilginiz ve cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar aartık bende bu oyundan vazgeçerim neticede nette araştırdım bu oyundan şikayetçi olan çok kişi var yani bu durum istisna sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HideSystem -- 5 Haziran 2008; 21:21:43 >

Intel D 865 Perl - Intel P4 3.0E Ghz 800 FSB Presscot - 2 GB DDR 400 Kingston Ram(usa)
HIS HD 2600XT IceQ Turbo 256MB GDDR3 AGP - HIGH POWER 620W - Creative Audigy 2 ZS 24 Bit 7+1
-BuRAk-

Sisteme Gözat

5 Haziran 2008; 23:40:11 

arkadaşlar race driver grid harika çalışıyor colin mcrea dirt çalışmamıştı neredeyse bu ise harika olmuş, tebrik etmek lazm adamlar aynı motorla performans olayını çözmüşler.

S@rKs-PoWeR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008; 11:56:01 

Ewt oyunun optimizasyonu çok güzel gerçekten

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
erenn_34

11 Haziran 2008; 13:51:40 

arkadaşlar bendede ati hd2600 pro var ve driver bulamadım bi türlü uymadı hıc bırı lutfen gosterdıgınız yazılı cozumle ılgılı yapılmış hazır bi şekilde link verebilirmi

S@rKs-PoWeR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Haziran 2008; 15:07:04 

Bundan önceki sayfalarda vardı.İlk sayfaya bir bakın

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
erenn_34

11 Haziran 2008; 15:14:15 

ewet var ama acılmıyor site ölmüş link sanırım sizde varsa upload etme şansınız varmı veya başka bitürlü nasıl bulabilirim ?

Hulk48

11 Haziran 2008; 16:17:34 

arkadaşlar daha öncelerde yazmıştım x1600pro agp var elimde pek performans alamıyorum demıstım..
sızlerın yardımlarıyla tum problemlerımı cozdum.
eskıden 3dmark 05 ten 2000 alan kart suanda aynı şeklıyle 4500 alıyor sanırım buda benım sıstemım ıcın yeterlı bır deger
Ayrıca eskıden oynayamadıgım oyunların tumunu oynuyorum sizlere çok teşekürler...
Birde dedim race drive grid oyununu bir deneyeyim oyunun demosunu indirdim kurdum fakat çalıştırmaya gelince oyun açılmıyor bile windowsun kılasık hata rapor ekranıyla karşılaşıyorum..

Acaba bu sorunu nasıl çözümleyebiliriz...

Sistemim amd altlon 3200+, epox 8krai, 512*2 ddr400, x1600pro agp, wd250gb...

ekrankartı sürücüm 8.3
windows sp2 XP işletim sistemim

Yardımlarınızı bekliyorum....

kaLpazan

22 Haziran 2008; 17:46:22 

Birazdan format atacağım da, hala bu driverı değiştirip yüklemek uygun mudur sizce? Omega'nın son çıkan driverları 2600 xt agplerde düzgün çalışıyor. Sizce Omegayı mı yükleyeyim, yoksa burda sizin anlattığınızı mı?

Tipsizseniz, tip sizsiniz!
kaLpazan

22 Haziran 2008; 17:55:21 

quote:

Orjinalden alıntı: Hulk48

arkadaşlar daha öncelerde yazmıştım x1600pro agp var elimde pek performans alamıyorum demıstım..
sızlerın yardımlarıyla tum problemlerımı cozdum.
eskıden 3dmark 05 ten 2000 alan kart suanda aynı şeklıyle 4500 alıyor sanırım buda benım sıstemım ıcın yeterlı bır deger
Ayrıca eskıden oynayamadıgım oyunların tumunu oynuyorum sizlere çok teşekürler...
Birde dedim race drive grid oyununu bir deneyeyim oyunun demosunu indirdim kurdum fakat çalıştırmaya gelince oyun açılmıyor bile windowsun kılasık hata rapor ekranıyla karşılaşıyorum..

Acaba bu sorunu nasıl çözümleyebiliriz...

Sistemim amd altlon 3200+, epox 8krai, 512*2 ddr400, x1600pro agp, wd250gb...

ekrankartı sürücüm 8.3
windows sp2 XP işletim sistemim

Yardımlarınızı bekliyorum....

O oyun eski işlemcilerde ya da çift çekirdekli olmayan işlemcilerde çalışmıyor diye biliyorum ben. Ekran kartında bi problem yok yani.

Tipsizseniz, tip sizsiniz!
S@rKs-PoWeR

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 17:56:15 

İmzamdaki sistem ile oynuyorum.Hiçbir sorun yok.Hemde high ayarlarda

CrAzYB0Y

23 Haziran 2008; 17:26:26 

ya beyler ne urasıosunuz ki ya 2600pro 2600xt agp bu ekran kartları driverlerini visiontekten indirin http://www.visiontek.com/teksupport/drivers/8.3n_XP_driver.html burdan indirebilirsiniz bunu üstüne riva tuner 2.09 indirin 2600xt agp kullanıcısıym ve ısınma sorunu olan ekran kartına oc yapıorum bellek 1500te işlemci hızı 862 iyi günler

Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene , hiç kimse yardım etmez
-BuRAk-

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008; 21:03:40 

race driver grid oynuyorum test yapmak istedim fps olarak sonuçlarıma bakın:
görüntü ayarları optimal performance, oyun ayarları 1152*... multi sampling 2, wind kapalı,yol medium vs. fps 16~17
görüntü ayarları balanced, oyun ayarları 1152*... multi sampling 2, wind kapalı,yol medium vs. fps 18
görüntü ayarları balanced, oyun ayarları 1152*... multi sampling 2, wind kapalı,yol medium vs. gpu 815, memory 720 fps 16
görüntü ayarları optimal quality, oyun ayarları 1152*... multi sampling 4, advanced ayarlarının hepsi full fps 19~20
arkadaşlar dediklerimi siz de denerseniz sevinirim. çok ilginç geldi bana fps artması gerekirken azalıyor. bu arada kart 89 derecelerde overdrive yapmaya çekiniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 5 Temmuz 2008; 21:03:55 >

prens_of_persia