arkadaşlar bugun gordum ciahzı gerçekten dıardan bakınca elime alıncaya kadar gerçek sandım ama elime aldımkı telefon kuş gibi dalgamı geçiyon sen dedim arkadaşa normal orjinbal nokia böle teelfonları hafif yapmaz falan muhabbet ederken cihaz hoşuma gitti birtek camerası iyi değil ama goruntusu kualnısı bence iyi ama birde beki arnızada kullanan varsa tavsiyeleriniz alım dedim teşekkürler
evet arkadaşlar bu konu benim de cok merak ettiğim bir konu.. aranızda n95 8 gb çin malı kullananlar var mı tavsiye ederler mi...BİR DE GALİBA TV Lİ OLANLARI VAR BU N 95 8 GB OLANLARIN...KULLANICI ARKADASLAR VARSA..YORUMALRINI BEKLİYORUM
Nefret ediyorum bu heriflerden herşeyin çakmasını üretiyorlar! Millet onca emek veriyor bu ş...sizler kopyalayıp, satışı azaltıyor...
İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dagıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
MaSSive
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
8 Mart 2008; 5:04:27
Tavsiye etmiyorum.
Kamerasi kamera degil,Ekran sozum ona dokunmatik ama dokunmatik demek icin sahit gerek.Isletim sistemi diye,program vb diye bir durum soz konusu degil.Nokia nin symbian isletim sistemi olmayan S40 arayuzunu kullanan telefonlar bile,bi cakma telefonlardan daha cok kisisellestirilebilinir.
Tv niyetine kullanacaksan senin bilecegin bir sey ancak bir muddet sonra elinde kalir .Elinde kalmasa bile olur olmaz tv deneyimleri yuzunden sarj konusunda olmadik yerde yari yolda kalirsin.
En kotusu taklitleri orjinalini yasatir.
Her baktiginda kendine, bunun aslini almak vardi der durursun.
bu çakma n95 fiyatı nedir 250 ytl civarındaysa bende almayı düşünüyorum kim ne derse desin orjinalinide alsam 6 ay sonra mutlaka sıkılacam en iyisi ucuza alıyımda zarar etmiyim diye düşünüyorum zaten görünüşü yeter n95 diye sağ sola hava atmak için bile alınabilir zaten telefonda symbian işletim sistemini kullanıyorum bir tek foto çekmek için fotoraf makinesi kullanıyorum mp3 için başka telefon kullanırım olur biter birde bu çakma n95lerin çift kızağı varmı
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
MaSSive
8 Mart 2008; 19:54:58
Cift kizagi olsa ne olur olmasa ne olur,N95 deki multimedia secenekleri olmadiktan sonra bir manasi yok.
Arkadaşlar N95 8GB tamamiyle bir statü telefonudur cihaz öncelikle özellik değilde tipi ile ön plana çıkıyor özellik ise ikinci planda kalıyor özelliğe gelince 2 mp çift kamera ses fena sayılmaz bu fiyata çok güzel derim
Arkadaşım yanlış anlama ama kaç kez çin malı telefn aldın yada teknik olarak bu cihaz hakkında ne biliyorsun eğer biliyorsan bizimle paylaş yoksada kimseyi yanlış yönledirme ÇİN malı benden sorulur her gün elimden yüzlerce geçiyor eğer kafanıza takılan bir sorun olursa işi ehline yani bana bırakın satış ve tamiri Gaziantep'ten Saygılar
MaSSive
8 Mart 2008; 23:36:27
quote:
Orjinalden alıntı: camersel
Arkadaşım yanlış anlama ama kaç kez çin malı telefn aldın yada teknik olarak bu cihaz hakkında ne biliyorsun eğer biliyorsan bizimle paylaş yoksada kimseyi yanlış yönledirm