Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: çin malı n95 8gb

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> Cevap: çin malı n95 8gb Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
donanimhaber_

15 Mart 2008; 16:26:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bir de buna bakın

http://www.hemalhemsat.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=4514512&RN=13&SOrder=asc&SType=FinishDate

kendi yazdıgı yazıda 3mpx yazıyor

genel özelliklerde 5 mpx yazıyor.
ayrıca- bakıldığı zaman çin malı oldugu kesinlikle anlaşılamamaktadır. (biz keriziz ya)
-genel özelliklerinde ayrıca wi-fi 802.11 b/g yazıyor,gps var diyor. gülmekten koptum yaw

renta1

17 Mart 2008; 21:42:23 

arkadaşlar ankarada n99 tabiki çin malını 300ytl veriyorlar bu n95 8gb çin malını 250 -300 arası alabileceğimiz yer varmı ankara olursa sevinirim

aryscat

20 Mart 2008; 12:47:36 

Çin bodununun sözü tatlı, ipeği yumuşak imiş. Tatlı sözü, yumuşak ipeği ile aldatıp, uzak bodunu iyice yaklaştırır imiş. Yaklaştırıp kondurduktan sonra kötü bilgilerini o çağda düşünür imiş. İyi bilgili kişiyi, iyi alp kişiyi yürütmez imiş. Bir kişi yanılsa soyuna, bodununa, çocuklarına kadar barındırmaz
-BİLGE KAĞAN-

RhiFaT

23 Mart 2008; 19:13:19 

çin malı kalitesizdir ama ucuzdur valla n99i diye bi telefon aldım çin malı ama şimdilik iyi ilerde bozulurmu bilmem ama hangi telefon 5 sene dayanıyor ki ? gidip hakiki n95 e milyarlarca para vereceğime ki (1 sene içinde onlarda çok ucuzluyor) çin malı tvli model alırım daha iyi.

Bazı arkadaşlar sanırım çok zengin olduğu için onlara hava hoş ama öğrenci adam gidipte bi telefona 1 milyar veremez wireless miş gps miş onlarada ne gerek var kardeşim wireless ile cep telefonuyla en fazla ne yapabilirsin ki ? yada gps i ne kadar kullanabilirsin ki ?

Ayrıca sırf hava olsun diye çin malı n95 alanları da anlayamıyorum yaw kardeşim telefonla hava mı atılır sırf telefon alıp hava atmak ta bizim ülkemize özgü bişey

.:: NEJ@T ::.

23 Mart 2008; 23:42:21 

quote:

Orjinalden alıntı: renta1

arkadaşlar ankarada n99 tabiki çin malını 300ytl veriyorlar bu n95 8gb çin malını 250 -300 arası alabileceğimiz yer varmı ankara olursa sevinirim

bende yazın ankaradan alıcam lütfen bilen varsa adres verebilir mi haa belki yaza kadar ellerinde n95 8 gb kalmaz ama sipariş üzerine getirirler belki bu arada telefonu gösteriş olsun hava olsun diye almıyorum o kocaman ekranı için alıcam bazı arkadaşlarda kuyruk acısı var galiba hava atmaya takmış durumdalar

Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim,
Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem,
İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam,
Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam,
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam,
Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam...
MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
telit35

24 Mart 2008; 11:37:35 

ARKADAŞLAR BENİM ELİME ÇİN MALI N95 8GB GEÇELİ 3 GÜN OLUYOR
BU TELEFONUN 1,500 YTL LİK TELEFONDAN GÖRÜNTÜ OLARAK FARKI YOK
AMA
WİRELLES ÖZELLİĞİ YOK
RADYOSU YOK
VE 3 GÜNDÜR GPRS BAĞLANTISI KURAMADIM

24 Mart 2008; 17:02:14 

quote:

Orjinalden alıntı: telit35

ARKADAŞLAR BENİM ELİME ÇİN MALI N95 8GB GEÇELİ 3 GÜN OLUYOR
BU TELEFONUN 1,500 YTL LİK TELEFONDAN GÖRÜNTÜ OLARAK FARKI YOK
AMA
WİRELLES ÖZELLİĞİ YOK
RADYOSU YOK
VE 3 GÜNDÜR GPRS BAĞLANTISI KURAMADIM

n95 8 gb hakkında merak ettiğim bir kaç soru var lütfen yardımcı olurmusun

1- kaça aldın
2- dışarı yüksek ses veriyormu
3- kulaklıkla müzik dinledinmi kalitelimi
4- kutusu kulaklık şarj girişi falan orjinal n95 8 gb ile aynımı
5- ekranı kocaman ama kalitelimi
6- hafıza kartı takılıyomu orjinal n95 8 gb hafıza kartı takma yeri yok ya ondan sordum

yardımcı olursan çok sevinirim yazın bende bu telden alıcam

Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam...
tayfun6233

25 Mart 2008; 0:33:05 

arkadaslar bugun moskovadan getirtim telefonu n 95 yaziyor sifir daha inceleme firsatim olmadi arka kapaganda yazi soyle «CCC MNHCAR3N POCCNN» goruntusu ve kalitesi iyi,cift sim kart calisiyor,sesi mukemmel,ilerki gunlerde inceleyince daha fazla bilgi veririm tel 100$ geldi bilginiz olsun

c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Mart 2008; 1:14:23 

cin mali lüks segmet telefonlar ne yazik ki bilincsiz tuketiciler tarafindan aliniyor.. eh buda cin mali telefon satanlarin cebini fazlasiyla dolduruyor! ama icinde N95 8GB in özelliklerinin 10da 1i olmayan sahte ötesi bir telefonun, orjinaline tercih edilmesi yonunde yapilan aciklamalarina "iNSAF BE KARDESiM" diyorum...

yazik sadece yazik!

camersel
dr_gorunmez

25 Mart 2008; 21:12:29 

görüşlerini bekliorum
quote:

Orjinalden alıntı: tayfun6233

arkadaslar bugun moskovadan getirtim telefonu n 95 yaziyor sifir daha inceleme firsatim olmadi arka kapaganda yazi soyle «CCC MNHCAR3N POCCNN» goruntusu ve kalitesi iyi,cift sim kart calisiyor,sesi mukemmel,ilerki gunlerde inceleyince daha fazla bilgi veririm tel 100$ geldi bilginiz olsun

25 Mart 2008; 21:29:28 

quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

cin mali lüks segmet telefonlar ne yazik ki bilincsiz tuketiciler tarafindan aliniyor.. eh buda cin mali telefon satanlarin cebini fazlasiyla dolduruyor! ama icinde N95 8GB in özelliklerinin 10da 1i olmayan sahte ötesi bir telefonun, orjinaline tercih edilmesi yonunde yapilan aciklamalarina "iNSAF BE KARDESiM" diyorum...

yazik sadece yazik!

camersel

sen çok zenginsin galiba ama bizim 1 telefona 1500 ytl vercek kadar durumumuz yok 2 yıl sonra 500-600 ytl ye düşer sende fazladan verdiğin 1 milyarla kalırsın o yüzden kime insaf be kime yazık görürüz

tayfun6233 4 gözle bekliyorum...

c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

26 Mart 2008; 1:25:42 

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

yazik sadece yazik!

camersel

sen çok zenginsin galiba ama bizim 1 telefona 1500 ytl vercek kadar durumumuz yok 2 yıl sonra 500-600 ytl ye düşer sende fazladan verdiğin 1 milyarla kalırsın o yüzden kime insaf be kime yazık görürüz

tayfun6233 4 gözle bekliyorum...

zenginlik farkli bir sey we 1 senedir 1000ytl'nin altina dusmeyen N95 önunuzde örnek teskil ederken we N95 8GB'in 2 sene sonra piyasaya da olmayacagini hele hele 500-600ytlye hic inmeyecegini dusunursek, dediklerinizin ne denli yersiz oldugunu anlayabilirsiniz.. cin mali N95 8GB'in orjinali ile arasindaki farkda 1 milyar eder sanirim.. arti 2 sene sonra GERCEK N95 8GB sahibi olarak fazladan werdigim 1 milyar yanima kâr olarak kalsin sizde memnun olun!

gercegi ile cin malini karsilastirani da ilk kez göruyorum.. sanada insaf kardesim.. ben göya 500-600 ytlye indiginde satabilecegim bir yer bulabilirimde siz cin malini 10ytlye satabilecek misiniz acaba?
monodoks

26 Mart 2008; 1:31:12 

alibaba.com da satıcılar sürekli teklif ediyorlar n95 8 gb ı.2-3 ay önce 200$ fiyat çekiyorlardı.

c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

26 Mart 2008; 1:48:27 

ona bakarsaniz kvkli faturali N95 8GB altivi.com da 450ytlden alici buldu 16 marttaki ihalesinde.. ama o da piyango iste.. altiviyi arastirirsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz.. kimse kimseye 1.300 - 1.500ytllik telefonu yok pahasina wermez..
The_Wade

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Mart 2008; 14:16:58