Selamlar, Vatan bilgisayarın kampanyasının gazıyla bugün bir Samsung 2232BW aldım ama ne yaparsam yapayım bir türlü ayağını takamadım. Alttaki boşlukta kauçuk gibi bir kapak var acaba onu çıkarmak mı gerekiyor? Emin olmadan yapmak istemiyorum ama bir türlü işe yarar bir kaynakta bulamadım.. Hızlı cevap verirseniz sevinirim monitör içerde beni bekliyor.. Şimdiden teşekkürler
hallettim sağol.. en son iki resimin arasını bir türlü halledememiştim, sonra çok az bir sıvı sabun sürdüm ayağın tepesine ve biraz bastırınca oturdu.. ama çok uğraştırdı şerefsiz :)) neyse birazdan bilgisayarı adam edelim bari :))
Benimki tam oturmadı, şu anda monitörü üstten tutup elimle hafif oynatıyorum, alttaki tabladan bağımsız olarak monitör ve ortadaki parça hareket ediyor.
Beyler aynı sorun ben de oldu, ertesi gün iade ettim.Ben de vatandaki kampanyadan almıştım yalnız benimkinin ayağında çizikler falan da vardı.Anlayacağınız büyük ihtimalle iade edilmiş bir üründü,paketleyip göndermişler.Dahası adamın bana dediği de şu: "Beyfendi siz bunun altını mı kullanacaksınız?" Ağlayasın mı gülesin mi? yorum sizin. En iyisi "Kınayasın"
Vatan Bilgisayarı Kınıyorum...
Asus X38 ROG Maximus Formula ~ Intel E2160 1800@3000 (Günlük,Stock) ~ Team Xtream 2*1GB DDR2 800@1384 Validate ~ Asus G92 8800GT ~ Western Digital 2*WD1600AAJS Raid0 + Seagate 500GB ST3500320AS 32MB Lian-Li PC-007 FA PlusII ~ Highpower 560W Power Watcher ~ Creative 5200 5.1 ~ Microsoft Wireless Desktop ~ Samsung 2232BW
Yav ben bu ayağı yapanın varya. Resmen monitörün üstüne çöktüm ayak yerine girsin diye. Şimdide acaba kırmışmıyımdım diye paranoyak paranoyak dolaşıyorum. Valla bu ayak mevzusu varya insanın psikolojisini bozuyor. Şu ayakları vidalı yapsalar olmuyor mu? O kadar para verip şu monitörü alıyorsun, bir de ayağını takmak için fena şekilde güç kullanmak gerekiyor. Acaba bir yeri kırılmışmıdır diye kaç defadır monitörün kasasını kontrol ediyorum. Kafayı yiyeceğim şimdi. Ha bir de şey var. Şu ayak ne kadar giriyor içeri acaba. Ben taktım ama tam oturdumu bilmiyorum. Ayağın üsteki o tüp gibi olan parçanın nerdeyse yarısı dışarda duruyor. Monitör normal bir şekilde öne ve arkaya eğiliyor. Fakat ayaktaki o üçgen görünmeyecek kadar (monitörü en arkaya eğsem bile-15 derece) içeri girmiş. Acaba montaj tamam mıdır. Şimdi ayak oturmadı diye yeniden monitöre abanmak istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadior -- 10 Mayıs 2008; 17:29:24 >
Yanlız bu LCD'nin hakkını vermek gerek. Ayağını takmak için öyle güç kullandımki iki gündür kolum ağrıyor. Buna rağmen LCD orta yerinden çart diye ayrılmadı. Sanırım aynı işi başka bir marka yada samsungun başka bir modeline yapmış olsam, düşünmek bile istemiyorum. Yinede ayak işi daha güzel yapılabilirdi diye düşünüyorum.