Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SAMSUNG 2232BW Ayak Montajı ACİL YARDIM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> SAMSUNG 2232BW Ayak Montajı ACİL YARDIM Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
simulacrum78

6 Mart 2008; 20:04:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar,
Vatan bilgisayarın kampanyasının gazıyla bugün bir Samsung 2232BW aldım ama ne yaparsam yapayım bir türlü ayağını takamadım. Alttaki boşlukta kauçuk gibi bir kapak var acaba onu çıkarmak mı gerekiyor? Emin olmadan yapmak istemiyorum ama bir türlü işe yarar bir kaynakta bulamadım..
Hızlı cevap verirseniz sevinirim monitör içerde beni bekliyor.. Şimdiden teşekkürler

Gigabyte P35-DS3L, Intel E6750 C2D 2.66GHz, 2x1 GB Corsair XMS2 675MHz, 512 MB Palit 8800GT, 2x250 GB Seagate SATAII NCQ, Soundblaster Audigy 2ZS, ASUS 1814-BLT, LG GSA20N, Creative Inspire Ti5400, SAMSUNG 2232BW
snakeTR

Sisteme Gözat

6 Mart 2008; 20:17:09 

Nette buldum bu resimleri umarım işinize yarar hayırlısı olsun monitörünüz güle güle kullanın

• Xbox 360 Elite NTSC-U
  • Xbox 360 Arcade Pack PAL

simulacrum78

6 Mart 2008; 20:23:19 

hallettim sağol.. en son iki resimin arasını bir türlü halledememiştim, sonra çok az bir sıvı sabun sürdüm ayağın tepesine ve biraz bastırınca oturdu.. ama çok uğraştırdı şerefsiz :)) neyse birazdan bilgisayarı adam edelim bari :))

Gigabyte P35-DS3L, Intel E6750 C2D 2.66GHz, 2x1 GB Corsair XMS2 675MHz, 512 MB Palit 8800GT, 2x250 GB Seagate SATAII NCQ, Soundblaster Audigy 2ZS, ASUS 1814-BLT, LG GSA20N, Creative Inspire Ti5400, SAMSUNG 2232BW
mkashgari

6 Mart 2008; 20:39:33 

Benimki tam oturmadı, şu anda monitörü üstten tutup elimle hafif oynatıyorum, alttaki tabladan bağımsız olarak monitör ve ortadaki parça hareket ediyor.
gibicibicis

10 Mart 2008; 0:09:53 

hocam bu monitörü az daha duvara fırlatıyordum.alttaki tabla ile monitöre girecek kısmı birleştirmeden bastırarak otuttur.sonra o tablayı takkk.

neyzen25

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Mart 2008; 17:24:27 

Beyler aynı sorun ben de oldu, ertesi gün iade ettim.Ben de vatandaki kampanyadan almıştım yalnız benimkinin ayağında çizikler falan da vardı.Anlayacağınız büyük ihtimalle iade edilmiş bir üründü,paketleyip göndermişler.Dahası adamın bana dediği de şu: "Beyfendi siz bunun altını mı kullanacaksınız?" Ağlayasın mı gülesin mi? yorum sizin. En iyisi "Kınayasın"

Vatan Bilgisayarı Kınıyorum...

Asus X38 ROG Maximus Formula ~ Intel E2160 1800@3000 (Günlük,Stock) ~ Team Xtream 2*1GB DDR2 800@1384 Validate ~ Asus G92 8800GT ~ Western Digital 2*WD1600AAJS Raid0 + Seagate 500GB ST3500320AS 32MB Lian-Li PC-007 FA PlusII ~ Highpower 560W Power Watcher ~ Creative 5200 5.1 ~ Microsoft Wireless Desktop ~ Samsung 2232BW
4L1

11 Mart 2008; 1:17:32 

GÜÇ KULLANCAKSINIZ ARKADAŞLAR BİZ HERGUN 10 TANE TAKIOZ

LCD
Skepo

11 Mart 2008; 12:42:00 

bende geçen hafta aldım. takarkenki halimi görseniz acırdınız halime biraz sert davranmak gerekiyor

Intel Core 2 Duo 6600 2.40GHz 2 GB Ram
Sapphire x1950Pro Ultimate
Logitech Z5500
Hitachi PJ-TX200
Dreambox 7000s
Xbox 360 Ntsc-J
Samsung SyncMaster 2232BW
hadior

10 Mayıs 2008; 17:25:01 

Yav ben bu ayağı yapanın varya. Resmen monitörün üstüne çöktüm ayak yerine girsin diye. Şimdide acaba kırmışmıyımdım diye paranoyak paranoyak dolaşıyorum. Valla bu ayak mevzusu varya insanın psikolojisini bozuyor. Şu ayakları vidalı yapsalar olmuyor mu? O kadar para verip şu monitörü alıyorsun, bir de ayağını takmak için fena şekilde güç kullanmak gerekiyor. Acaba bir yeri kırılmışmıdır diye kaç defadır monitörün kasasını kontrol ediyorum. Kafayı yiyeceğim şimdi. Ha bir de şey var. Şu ayak ne kadar giriyor içeri acaba. Ben taktım ama tam oturdumu bilmiyorum. Ayağın üsteki o tüp gibi olan parçanın nerdeyse yarısı dışarda duruyor. Monitör normal bir şekilde öne ve arkaya eğiliyor. Fakat ayaktaki o üçgen görünmeyecek kadar (monitörü en arkaya eğsem bile-15 derece) içeri girmiş. Acaba montaj tamam mıdır. Şimdi ayak oturmadı diye yeniden monitöre abanmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadior -- 10 Mayıs 2008; 17:29:24 >

Huhukomsu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Mayıs 2008; 2:44:20 

Demek herkesin ayrı bir montaj hikayesi var.
Gerçekten ilginç bir tasarım yapmışlar.

Doğru bile taksanız, tak tuk diye bir ses çıkmadığından bir türlü emin olamıyorsunuz tam oturtabildiğinize.

1 aydır düşmedi sanırım oturmuştur yerine.

HK: Teyzeciğim durmak yok yola devam!
Teyze: Dee get!

"Tanrıyı güldürmek istiyorsan, O�na planlarından bahset." :) Amores Perros filminden bir replik.
"Life's too short for chess." :) Henry James Byron
"I have a dream... " Martin Luther King, Jr. - Video
Radikal Gazetesi Orijinal Demokrasi Reklam Filmi (Sansürsüz)
Türkiye, İnternet kullanıcılarının nüfusa dağılım oranı sıralamasında 79 ülkeden 54'üncü! Sondan 25'inci! İran bile fark atmış durumda!

hadior

11 Mayıs 2008; 13:35:56 

Yanlız bu LCD'nin hakkını vermek gerek. Ayağını takmak için öyle güç kullandımki iki gündür kolum ağrıyor. Buna rağmen LCD orta yerinden çart diye ayrılmadı. Sanırım aynı işi başka bir marka yada samsungun başka bir modeline yapmış olsam, düşünmek bile istemiyorum. Yinede ayak işi daha güzel yapılabilirdi diye düşünüyorum.

Fuckara99

11 Mayıs 2008; 14:27:05 

Al benden de o kadar ben 20 gün önce aldım zavallı monitör o kadar yol gelmiş böyle darbeler yememiştir

GİGABYTE Q6 -- CORE2DUO E6300@2.83 -- TT BigTyphoon -- TWİNMOS 3Gb 667@800 ram -- ATI X1900XTX -- WESTERN DIGITAL RAPTOR 74 gb + Seagate 120Gb -- THERMALTAKE 750W SUPPLY -- HP 24'' w2208h -- CM STACKER STC-T01 -- CREATİVE X-Fi -- LOGİTECH G15 + G5 LAZER MOUSE -- Logitech Z5500 THX ((Fuckara99 parça değiştirme hakkını saklı tutar :D )) (( Kawasaki Z750 - Motorumu sattım dengem bozuldu :( ))
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> SAMSUNG 2232BW Ayak Montajı ACİL YARDIM Sayfa: [1]
Buraya git: