@hakanlevent ; Botech marka receiver bendede var yanliz surumu 01.00.23 (yani yazilim)ve ben suan fox tv de hafta sonlari canli yayin maclari izleyemiyorum premier lig mesela...eger almadayisaniz almadan once bence bir danisin bu surumde mac izlenmiyormus vs. gibi aldiysaniz ve beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Arkadaşlar uzun süredir bu sorunun cevabını arıyordum. Teknosadaki uydu receiver standındaki bilgisiz tezgahtarlar bile bana bunun mümkün olmadığını iddia ettiler. Ben elektronikden anlamadığım halde iki anten takmak pahasına bunun mümkün olması gerektiği konusunda iddaştım adamlarla ama nafile.
Bu sistemi kullanan arkadaşlar sizden ricam hangi marka-model receiver almam lazım bu iş için. Detaylı bilgi verebilimisiniz lütfen.
Arkadaşlar uzun süredir bu sorunun cevabını arıyordum. Teknosadaki uydu receiver standındaki bilgisiz tezgahtarlar bile bana bunun mümkün olmadığını iddia ettiler. Ben elektronikden anlamadığım halde iki anten takmak pahasına bunun mümkün olması gerektiği konusunda iddaştım adamlarla ama nafile.
Bu sistemi kullanan arkadaşlar sizden ricam hangi marka-model receiver almam lazım bu iş için. Detaylı bilgi verebilimisiniz lütfen.
Şimdiden Teşekkürler
Arkadaşım öncelikle digitürkün modülünü birşekilde temin etmelisiniz.Ama bildiğim kadarıyla digitürk şuan için modüllü üyelik vermiyor.Modülü temin ettikten sonra D Smart uyumlu reaceverınıza bunu takıp orjinal kartıyla beraber izleyebilirsiniz.Reacever markası önemli değil kart girişi olsun yeterli.Bu şekilde izleyen biçok insan var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 7 Nisan 2008; 15:03:51 >
Dıgıturk modullü lig tv satışını 1 aydır durdurdu amaç dsmart kutuları ile lig tv izlenmesini engellemek Türksattaki lig tv yayını için özel kutular imal ettirecekmiş böylece sadece lig tv izlemek isteyen aboneler modül yerine bu kutularla seyredecek.
Dıgıturk modullü lig tv satışını 1 aydır durdurdu amaç dsmart kutuları ile lig tv izlenmesini engellemek Türksattaki lig tv yayını için özel kutular imal ettirecekmiş böylece sadece lig tv izlemek isteyen aboneler modül yerine bu kutularla seyredecek.
çok çakal bunlar