Arçelik yeni bir DVD Player çıkarmış. HDMI li. Kart okuyucu, USB. 5.1, vs. Herşey var. Dikkatimi çekti. Alan, kullanan var mı. Ya da şöyle sorayım. Çamaşır makineleri mükemmel olan bir şirketin elektronik cihazları ne kadar güvenilir olabilir. Ben yıllarca VHS videolarını kullandım. Mükemmeldi.
Ama yine de şüphelerim var. Ne dersiniz?
Model No DVD-7400
Peşin Fiyatı 185,00 YTL
Genel Özellikler
Usb Girişi Var
Uyumlu Hafıza Kartları (DMP Digital Media Player Özelliği) Compact Flash(CF) Type 1 CardCompact Flash(CF) Type 2 CardMicrodrive Card,Multi Media Card(MMC),Secure Digital Card(SD),Memory Stick(MS),Memory Stick-Pro(MS-Pro),Smart Media Card(SM)
DivX (MPEG4) Var
DivX Görüntü Codec desteği DivX 3.11, F, DivX 5.x, Xvid with B-frame, Xvid with Q-pel, DivX Pro
DivX Altyazı format desteği .srt, .sub, .smi, .ssa, .ass
DVD (MPEG-2) -
DVD-R / DVD-RW Var
DVD+R / DVD+RW Var
VCD (MPEG-1) Var
JPEG Var
Kodak Picture CD Var
MP3 Var
WMA (Windows Media Audio) Var
CD Var
CD-R Var
CD-RW Var
Progressive Scan Var
Konuşma dili (DVD filmin özelliğine bağlı olarak) (adet) 8
Altyazı dili (DVD filmin özelliğine bağlı olarak) (adet) 32
Kolay kullanım sağlayan grafik menüler Var
Türkçe kurulum menüsü Var
Dijital floresan gösterge (VFD) -
4:3 ve 16:9 Görüntü oranı desteği Var
Zoom Özelliği Var
Tekrar repeat Var
Adım Adım ilerleme Var
Açı seçme Var
PAL/NTSC desteği Var
Görüntü dondurma Var
Ebeveyn kontrol kilidi Var
İleri / Geri hızlı oynatma
Yavaş İleri oynatma
Dolby Dijital dekoder Var
DTS dekoder
Kanal çıkış sayısı 6
5.1 Kanal Dijital / Analog Amplifikatör
Optik Dijital çıkış (DTS ve Dolby Dijital Desteği) Var
Koaksiyel Dijital çıkış (DTS ve Dolby Dijital desteği) Var
vestel 6700'e rakip cikti. 6700'de olan ogg destegini listede goremedim. diger ozellikleri bu konudan daha iyi anlayan arkadaslar karsilastirabilir.
gecen yaz arcelik'in sabit diskli dvd kaydedicisini almaya niyetlenmistim. cihazda ulke kodu korumasi vardi. bu durumu fark edince almaktan vazgectim. dvd7400'de bu durumun nasil olduguna da bakmak lazim.
dvd 2800 modelin USB / HDMI gibi özelliklerin eklenmiş olanı sanırım.. Arçelik sitesinden incelediğim kadarı ile başarılı buldum..Kullanan var mı arkadaşlar?
Arçelik beyaz eşyada çok iyi benimkilerde arçelik. Ama foto mak, dvd player türü şeyleri fason yaptırıyor.Onun içinde millet pek tercih etmiyor.
Hatta şunu söyleyeyim geçen gün elektrik süpürgesine bir parça alacaktım servis model numarasını istedi baktım etiketine güney korede yapılmış 7 senedir kullanıyoruz bilmiyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnnX -- 23 Temmuz 2008; 23:19:35 >
Yukarıdaki bir mesaja cevaben yazıyorum. Arçelik 7400 DVD/DivX Playerin USB girişi bulunur. 1.1'i destekler.
Şimdide soruyorum: Bu cihazı alıp kullanan biri varsa diye USBden Harici HDD bağlamayı düşünüyorum. HDD'de desteklediği boyut nedir acaba? 1 GB - 32 GB 250 GB 320 GB gibi bir cevap verilirse memnun olurum.