Arkadaşlar verilmişse kusura bakmayın ama ilk sayfalarda göremedim ve vereyim dedim
rapid$hare.com/files/91902991/iPhone_PC_Suite_Eng_v0.2.1.rar.html ($ ı s yapın)
.rar ın içindeki dosyaları bi klasöre toplayın bu kadar.
Abartmak gibi olmasın ama mesajlarınızı bile yedekleyebiliyorsunuz ve iphone browsera gerek kalmadan herşeye ulaşabilirsiniz backup restore ve fotoğraflararınızı yedekleyebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uthgue -- 5 Mart 2008; 23:55:53 >
Arkadaşlar verilmişse kusura bakmayın ama ilk sayfalarda göremedim ve vereyim dedim
rapid$hare.com/files/91902991/iPhone_PC_Suite_Eng_v0.2.1.rar.html ($ ı s yapın)
.rar ın içindeki dosyaları bi klasöre toplayın bu kadar.
Abartmak gibi olmasın ama mesajlarınızı bile yedekleyebiliyorsunuz ve iphone browsera gerek kalmadan herşeye ulaşabilirsiniz backup restore ve fotoğraflararınızı yedekleyebilirsiniz
Biraz daha geliştikten sonra süper bir program olacağı kesin. Bir kaç saniyede ringtone yapılabiliyor mesela. Telefondaki bütün bilgilere kolyaca ulaşılıyor ve değiştirlebiliyor.
Çok teşekkürler paylaşım için mükemmel olmuş uthgue.
Tüm fonksiyonları çalışıyor bende. İ tunesten farkı; fotoğraf atıp telefondan fotoğraf kopyalıyorsun, yedekleme yapıyorsun,restore yapıyorsun rehberine ulaşıp numaraları silip değiştirebiliyorsun, mp3 ringtone yapabiliyorsun, finderdan iphonebrowser ın yaptığı yani dosyalarını kontrol edebiliyorsun,arama kayıtllarını silebiliyorsun( tek tek silme olmadığı için iphoneların baya bi işe yarıyor)not ekleyebiliyorsun rehberini kolayca yedekliyorsun.bu kadar sanırım.
arkadaslar merhaba iphone suiteyi kullanabilmek icin telefona biseyler yapti ama installer da gozukmuyor eger onu silmek istersek nasil siliyoruz?
bir sorumda gerçi başka yerlerdede deişik yorumlar var son olarak ziphone la kırılmış ve bl si downgrade olmus iphone ların durumu nedir? bende ziphone la kırıp downgrade yaptım. ilerde problem yaratır mı? yada 3.9 u 4.6 ya cıkarabiliyormuyuz?