iPhone PC Suite 0.2.1 (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone

uthgue -> iPhone PC Suite 0.2.1 (5 Mart 2008; 23:45:45)

Arkadaşlar verilmişse kusura bakmayın ama ilk sayfalarda göremedim ve vereyim dedim

rapid$hare.com/files/91902991/iPhone_PC_Suite_Eng_v0.2.1.rar.html ($ ı s yapın)

.rar ın içindeki dosyaları bi klasöre toplayın bu kadar.

Abartmak gibi olmasın ama mesajlarınızı bile yedekleyebiliyorsunuz ve iphone browsera gerek kalmadan herşeye ulaşabilirsiniz backup restore ve fotoğraflararınızı yedekleyebilirsiniz

fleischman -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (6 Mart 2008; 0:03:03)

eyvallah saol bi deneyelim bakalım...

uthgue -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (6 Mart 2008; 20:48:14)

110 kişi bakmış ama kimse bişi yazmamış bi yorum olsa fena olmaz hani iyimi kötümü diye.

usecom -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (6 Mart 2008; 21:18:44)

sagol eline saglık da cekemiyorum ya ben beceriksizi yada bu link yanlış dedigin yere is de koyuyorum olmadı.

uthgue -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (6 Mart 2008; 21:43:28)

linkler doğru kontrol ettim arkadaşım çalışıyor yani

cK2oo7 -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (6 Mart 2008; 22:08:01)

is dedig sadece s koyacaksin...

cK

zanbay -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (6 Mart 2008; 23:14:20)

Eline sağlık kardeşim ama bizi bi bilgilendirin bunun itunesten farkı ve avantajı nedir?

zzzzz -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (7 Mart 2008; 0:59:52)

eline sağlık

yasalt -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (7 Mart 2008; 9:33:07)

Selamlar
Ilk bakista program cok yararli gorunuyor.
Tesekkurler paylasiminiz icin
Saygilar

cagdasoneren -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (7 Mart 2008; 10:08:31)

Bazı özellikler çalışıyor bazıları çalışmıyor hata veriyor hepsi çalışsa süper bir program bence. Arkadaşa teşekkürler.

Mesela SMS yedekleme fotoğraf atma alma, Rehber falan herşey var ama mesela SMS e girdim hata verdi program..

2wicky -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (7 Mart 2008; 12:53:38)

quote:

Orjinalden alıntı: uthgue

Arkadaşlar verilmişse kusura bakmayın ama ilk sayfalarda göremedim ve vereyim dedim

Abartmak gibi olmasın ama mesajlarınızı bile yedekleyebiliyorsunuz ve iphone browsera gerek kalmadan herşeye ulaşabilirsiniz backup restore ve fotoğraflararınızı yedekleyebilirsiniz

Biraz daha geliştikten sonra süper bir program olacağı kesin. Bir kaç saniyede ringtone yapılabiliyor mesela. Telefondaki bütün bilgilere kolyaca ulaşılıyor ve değiştirlebiliyor.

Çok teşekkürler paylaşım için mükemmel olmuş uthgue.

uthgue -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (8 Mart 2008; 0:56:02)

Tüm fonksiyonları çalışıyor bende. İ tunesten farkı; fotoğraf atıp telefondan fotoğraf kopyalıyorsun, yedekleme yapıyorsun,restore yapıyorsun rehberine ulaşıp numaraları silip değiştirebiliyorsun, mp3 ringtone yapabiliyorsun, finderdan iphonebrowser ın yaptığı yani dosyalarını kontrol edebiliyorsun,arama kayıtllarını silebiliyorsun( tek tek silme olmadığı için iphoneların baya bi işe yarıyor)not ekleyebiliyorsun rehberini kolayca yedekliyorsun.bu kadar sanırım.

egitmeen11 -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (8 Mart 2008; 8:31:52)

benim İphone 1.1.4 bende programla bağlandım ama bende sadece menüde var yer alan Finder ve Donate sekmeleri çalıştı.Diğerleri çalışmadı.

ercanreis666 -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (20 Mart 2008; 23:10:11)

allah alah ya ben pc ye kuramıyorum dahi anlamadım gitti ? ben nasıl telefona program ve zilsesi atajam yaaa... ?

akar34 -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (21 Mart 2008; 15:05:04)

arkadaşım ellerine sağlık kurdum bende daha denemedim ama eminim çok işime yarayacak teşekkürler

kanan05 -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (21 Mart 2008; 15:23:20)

saol kardes

a.candemir -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (22 Mart 2008; 22:21:05)

Bu programla iphone daki mp3 leri artowrk leri v.s pc ye atmak mumkunmu ? yada bunun ıcın bı program varmı ?

fferen -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (23 Mart 2008; 17:01:00)

arkadaşlar uzun ugraşlardan sonra 1.0.4.0 versiyonunu buldum google translate sağolsun çince foruma bile üye olduk :)

ingilizce dil dosyasını programın içine ekledim güle güle kullanın...

http://r@pidshare.com/files/101740048/iPhone_PC_Suite.rar.html

sadece ingilizce dil dosyası

http://r@pidshare.com/files/101740375/en-US.lang.html

'@' leri 'a' yapmayı unutmayalım...

ozgizler -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (24 Mart 2008; 20:20:37)

arkadaslar merhaba
iphone suiteyi kullanabilmek icin telefona biseyler yapti ama installer da gozukmuyor
eger onu silmek istersek nasil siliyoruz?

bir sorumda gerçi başka yerlerdede deişik yorumlar var
son olarak ziphone la kırılmış ve bl si downgrade olmus iphone ların durumu nedir?
bende ziphone la kırıp downgrade yaptım. ilerde problem yaratır mı?
yada 3.9 u 4.6 ya cıkarabiliyormuyuz?

ZeneX -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (24 Mart 2008; 20:48:12)

quote:

Orjinalden alıntı: ozgizler

arkadaslar merhaba
iphone suiteyi kullanabilmek icin telefona biseyler yapti ama installer da gozukmuyor

son olarak ziphone la kırılmış ve bl si downgrade olmus iphone ların durumu nedir?

Ziphone ile downgrade edilen BL yi şu anda 4.6 ya çıkartmak mümkün değil.

Onur__ -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (25 Mart 2008; 2:29:13)

quote:

Orjinalden alıntı: fferen

arkadaşlar uzun ugraşlardan sonra 1.0.4.0 versiyonunu buldum google translate sağolsun çince foruma bile üye olduk :)

Arkadaşım bu nasıl birşey, ben anlayamadım da? Update şeklinde mi?

Yani önce konunun başında verdiğin linki indirip kurup sonra içerisine bunu mu yerleştirmek lazım anlayamadım da...

karideskfy -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (25 Mart 2008; 12:17:33)

Ben de yükledim şimdi PC Suite'i ancak sadece "Finder" çalışıyor, diğerlerine bastığım halde herhangi birşey olmuyor... =/

karideskfy -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (25 Mart 2008; 12:20:29)

quote:

Orjinalden alıntı: egitmeen11

benim İphone 1.1.4 bende programla bağlandım ama bende sadece menüde var yer alan Finder ve Donate sekmeleri çalıştı.Diğerleri çalışmadı.

Aynı sıkıntı mevcut bende de..

NecrODesigN -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (25 Mart 2008; 12:21:45)

ozaman telefonu görmüyor pc suite. pc suite yi aç. telefon pc ye bağlı olmasın. pc suitenin home tuşuna bas kapanacak ama system trayda hala iconu görünecektir. orda görünsün onu kapatma. sonra iphone'u pc ye bağla. pc suite kendiliğinden açılması lazım. açılırsa sorun yok. açılmazsa pc suite iphone'u görmüyor demektir.

ben bu linklerden kullanıyorum. hiç bir problem yok. gayet düzgün çalışıyor.

"@" a yapmayı unutma.

ingilizce dil dosyası
http://r@pidshare.com/files/101740375/en-US.lang.html

fferen -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (25 Mart 2008; 12:30:45)

quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

quote:

Yani önce konunun başında verdiğin linki indirip kurup sonra içerisine bunu mu yerleştirmek lazım anlayamadım da...

ben başka bi yerden daha eski bir versiyonunu yüklemiştim sonra kendiliğinden 1.0.4.0 a update etti

bende 1.0.4.0 ın tam sürümünü bulup link verdim

verdiğim linkte 1.0.4.0 ın tam sürümü bulunmaktadır ingilizce dil dosyasıda içindedir sorunsuz kullanabilirsiniz..

NecrODesigN -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (25 Mart 2008; 12:32:47)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

quote:

ben başka bi yerden daha eski bir versiyonunu yüklemiştim sonra kendiliğinden 1.0.4.0 a update etti

bende 1.0.4.0 ın tam sürümünü bulup link verdim

verdiğim linkte 1.0.4.0 ın tam sürümü bulunmaktadır ingilizce dil dosyasıda içindedir sorunsuz kullanabilirsiniz..

biliyorum zaten bende onu kullanıyorum. yukarıdaki arkadaş eski vesiyon kullanıyor büyük ihtimal. eski versiyon daemon yüklenmesini istiyor çünkü. buda sorun yaratıyordu.

karideskfy -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (25 Mart 2008; 13:10:19)

İngilizce dil dosyasından indirdiğimiz dosyayı nereye atacağız acaba..Çünkü aynı isimle başka bir dosya var zaten PC Suite'in LangPack içinde..

NecrODesigN -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (25 Mart 2008; 13:12:30)

var olanla değiştir.

karideskfy -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (25 Mart 2008; 13:17:44)

Diğer dilleri sileyim mi peki?

Size de zahmet veriyorum valla.. :)

NecrODesigN -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (25 Mart 2008; 13:44:14)

silmene gerek yok zaten default olarak ingilizce başıyor program.

fferen -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (25 Mart 2008; 14:09:01)

arkadaşlar 1. linkteki programın içindeki dil dosyasıyla benim ayrıca link verdiğim dil dosyası aynıdır ilk linkten programı indirenlerin tekrar dil dosyasını indirmesine gerek yok

sadece dil dosyasına ihtiyacı olanların 10 mb lık programı boşuna indirmemesi için sadece dil dosyasınıda upload ettim ortalığı karıştırmışım kusura bakmayın :)

1. link te dil dosyasıda programın içindedir ekstra bir şey indirmenize gerek yok ...

deburky -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (25 Mart 2008; 16:51:54)

Telefonunu güvenli modda aç daha sonra phone yaz search yap ve uzantısı ya da açıklamasında iphone pc suite yazan her dosyayı sil ve kurtul. Aslında fena bir program deil ama kendi kendine dowloadlar yapması ve hiçbir yerde gözükmemesi beni rahatsız etti. Devamlı neyi upgrade ettiğini anlayamadım doğrusu.
quote:

arkadaslar merhaba

deburky -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (25 Mart 2008; 16:54:27)

Bilgisayarını güveli modda aç yazacağıma telefonunu yazmışım. Pardon
quote:

Orjinalden alıntı: deburky

Telefonunu güvenli modda aç daha sonra phone yaz search yap ve uzantısı ya da açıklamasında iphone pc suite yazan her dosyayı sil ve kurtul. Aslında fena bir program deil ama kendi kendine dowloadlar yapması ve hiçbir yerde gözükmemesi beni rahatsız etti. Devamlı neyi upgrade ettiğini anlayamadım doğrusu.
quote:

arkadaslar merhaba

[:'(]

Onur__ -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (25 Mart 2008; 23:12:55)

Valla saolun ama ben hala çözemedim bu işi..

quote:

Bilgisayarımda İphone PC Suite ile ilgili daha önce hiçbir şey yüklü değilken yukarıda alıntı yaptığım linki indirdim.. Heralde benim ihtiyacım olanı indirmişimdir.. Ama programı nasıl çalıştıracağımı bulamadım..

[image]http://img291.imageshack.us/img291/599/ayfunsmallqu5.jpg[/image]

Rar dosyasını açtıktan sonra içinden iPhone PC Suite adlı klasör çıktı, bu klasörün içinde yer alan iPhone PC Suite ikonuna tıkladım ama birşey olmadı :)
Farklı birşey mi yapmam lazım? Kafam allak bullak oldu

karideskfy -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (26 Mart 2008; 0:14:59)

PM attım Onur ;)

karideskfy -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (26 Mart 2008; 17:21:18)

PC Suite üzerinden müzik atarken hep bir hata veriyor, bunun nedeni ne olabilir acaba? Silerken sıkıntı yok ama upload ederken hata vriyor..

uthgue -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (26 Mart 2008; 18:18:26)

arkadaşlar benimde dikkatimi çekti ama hala çözmüş değilim şimdilik eski ve kullanılabilir yöntemleri denemeye karar verdim.versiyon yükseldiği zaman hepsi çözülür umarım

akar34 -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (27 Mart 2008; 17:11:33)

arkadaşlar bende yükledim ama iphone daki numaralarımı pc ye kopyalayamadım nolluuurr bana acil yardım lazım ıphonumda bir sorun var ve numaralarımı almam lazım
[sm=s16.gif]

_SiN_ -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (27 Mart 2008; 19:35:49)

bende yukledım bu programı fakat actıgım zaman eger ziphone ile kırdıysanız 3 tane adımı yapmanız laızm kullanmak ıcın dıyo

1) i.unlock.no ekleyın dıyo o tamam zaten
2)unlockıng tools a gıdın dıyo ordan zıphone ibrick fix yukleyin diyo ama bı turlu bulamadım yok bende ole bı katagorı

bıde tema ıcın browserda falan bı konum gosterılmıs /var/library ..... diye gidiyo ama bende bu konumda yok neden kaynaklanıyoo acaba ...

ozgizler -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (31 Mart 2008; 22:43:02)

arkadaslar pc suite yi kurunca telefonda biseyler update etti o kurdugu programcigi nasil kaldirabiliriz telefondan
buna cvb alamadim yardim ederseniz sevinirim

Ugur31 -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (20 Nisan 2008; 23:37:34)

Bilgisayarımdaki Theme'leri bu programla nasıl atarım iPhone'a acaba arkadaşlar ?

Ugur31 -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (21 Nisan 2008; 0:10:50)

Buldum buldum, süpeeer :) emeği geçenlere teşekkürler..[:'(]

melihcelik -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (21 Nisan 2008; 4:45:07)

Bazı menüler Çince.Sizde de öyle mi bu durum arkadaşlar? Program kendi güncellemesini yapıyor ama bir değişiklik olmadı bu konuda.

gunbah -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (21 Nisan 2008; 10:50:48)

quote:

paylasımın icin sagol arkadasım ellerine saglık

MaedHrOS -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (21 Nisan 2008; 11:28:42)

çince menuler...

ctacyildiz -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (21 Nisan 2008; 11:52:55)

arkadaşlar ben yukledim ancak sadece finder çalışıyor. Diğer hiç bir menü çalışmıyor neden olabilir...

predouret -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (21 Nisan 2008; 14:01:37)

programın o versiyonu sadece 1.1.3 ile uyumlu biliyorum ben sizin telin versiyonundan dolayı çalışmıyor olabilir

uthgue -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (21 Nisan 2008; 14:29:13)

evet arkadaşlar daha 1.1.4 updatelisi çıkmadı programın ve back up yaparak herşeyinizi yedeklemeye olanak tanıyor

_SiN_ -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (23 Nisan 2008; 17:36:37)

acaba ınstallerdakı kaynakları yedeklıyor mu ben baktım ama pek bişi goremedim ....

yada Installer da Kaynakları yedeklemenin en kolay yolu nedir bilen varsa soleyebılır mı ...

kyle007 -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (23 Nisan 2008; 17:44:17)

quote:

Orjinalden alıntı: _SiN_

acaba ınstallerdakı kaynakları yedeklıyor mu ben baktım ama pek bişi goremedim ....

yada Installer da Kaynakları yedeklemenin en kolay yolu nedir bilen varsa soleyebılır mı ...

Installer'dan TimeCapsule'u kur,birçok uygulamanın yedeğini alabiliyorsun...

Sonra o yedek dosyasını SCP'den falan bilgisayara at [sm=icon_smile_wink.gif]

_SiN_ -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (23 Nisan 2008; 18:46:10)

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

quote:

installerda ki kaynakları yedekliyordur heralde dimi .... sadece onu yedeklemesi onemli benım icin ... bide o yedek dosyasını nereye kayıt ediyo acaba ...

uthgue -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (23 Nisan 2008; 19:27:36)

arkadaşım zaten format attığın zaman installer kendi geliyor sen yeni şeyler yüklüyorsun

Lienna5 -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (23 Nisan 2008; 20:14:29)

arkadaslar bende netdragon daemon diye birsey install etmem lazim diyor eger programı kullanmak istiyorsanız diyor..
programın kurulması icin de 2 kere restart etmeniz gerekli diyor iphone 'unuzu..

garip gurup sacma sapan yan programlar kurmak istemiyorum simdi, restart mestart da diyor ustelik 2 kere, noluyor bole virus gibi :P

_SiN_ -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (23 Nisan 2008; 23:40:07)

quote:

arkadaşım zaten format attığın zaman installer kendi geliyor sen yeni şeyler yüklüyorsun

iyide ben ınstaller ı sormuyorrum kı zaten .... installer a eklenen sources ları soruyorum .... restore ettıgınde tek tek butun adreslerı eklememek ıcın ve neler oldugunu kolayca bulmak ıcın ...

_SiN_ -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (23 Nisan 2008; 23:42:18)

quote:

Orjinalden alıntı: Lienna5

arkadaslar bende netdragon daemon diye birsey install etmem lazim diyor eger programı kullanmak istiyorsanız diyor..
programın kurulması icin de 2 kere restart etmeniz gerekli diyor iphone 'unuzu..

garip gurup sacma sapan yan programlar kurmak istemiyorum simdi, restart mestart da diyor ustelik 2 kere, noluyor bole virus gibi :P

yukleyen herkes yapmıstır heralde bu soledıklerını ... en azından ben yaptım herhangıbı bı sorun yok telefonumda gayet duzgun ... vırus fln oldugunu sanmıyorum ..

_SiN_ -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (23 Nisan 2008; 23:54:28)

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

quote:

ben bu programı yukledım ama actıktan sonra hıcbı baslık altında herhangıbı bısı gorunmuyo ... yanı mesela ınstaller a gırıyorum bombos .. adressbook a gırıyorum bomboş .. bunu satın almak mı lazım yoksa ilaç mı gereklı kullanmak icin ???

selcukakyun -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (7 Mayıs 2008; 15:27:14)

quote:

ben o seniin bahsettigin sacma sapan programlari kurmadan 2 kere restart attim.su anda cok guzel bir sekilde kullaniyorum.

hakman306 -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (8 Mayıs 2008; 15:49:00)

quote:

Orjinalden alıntı: selcukakyun

quote:

ben o seniin bahsettigin sacma sapan programlari kurmadan 2 kere restart attim.su anda cok guzel bir sekilde kullaniyorum.

restart nasıl yapılıyor ?

uthgue -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (10 Mayıs 2008; 16:48:17)

restart telefonu kapatıp tekrar açmandır.

Malibu21 -> Cevap: iPhone PC Suite 0.2.1 (14 Mayıs 2008; 12:58:35)

Selam
Arkadaslar Ben bu programı picime kurdum fakat calısıyor bır sıteye yonlenıyor cınce bır sıtemı ne anlamadım kırakmı sıtıyor anlamdım tardımcı olurmusunuz
Tesekurler

Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.7646484