Bende de ekrana pencere çıkıyor bomboş birşey yazmıyor..Mavi butona basıyorum ekrana başka bir mavi butonlu pencere çıkıyor ama o şekilde kalıyor..Kitleniyor..Yardımcı olursanız sevinirim..
Arkadaşlar bu program yerine "ki çin'ce veya japon'ca olduğu için ve kimi butonlar görünmediğinden" iphone Browser veya File Zilla kullanırsanız "yapacağınız işe göre" çok daha faydalı olur.
Arkadaşlar, uzun süredir bu programı kullanıyorum (1.0.7.2 versiyonu ingilizce), dün telefonuma reset attım ve backup dosyalarnı bu program aracılığıyla geri yükledim ve bu yaptığım son iş oldu. Daha sonra bağlanmak istediğimde "Ziphone iBrick fix" programını telefona yüklememi istedi. Zaten yüklüydü, sildim tekrar yükledim olmadı, sildim öyle denedim olmadı, programı bilgisayardan sildim tekrar download ettim yine olmadı. Ne yapmam lazım sizce ?