Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İphone için hazır FİLM kaynağı_(rapid...siz)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> İphone için hazır FİLM kaynağı_(rapid...siz) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
zanbay

5 Mart 2008; 23:19:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar dün akşam Limeware de bir yöntem buldum. ipod movies diye arama yaptığınızda yüzlerce film çıkıyor. Boyutları 150 mb tan 500 e kadar çıkıyor. Bunlar ipod için hazırlanmış yani convert edilip boyutları küçültülmüş filmler. 3 adet indirdim...3 ünün indirme sürei yaklaşık 35 dakika. Yani geceden filmleri sıra koysanız sabaha kadar 8-10 film indirmeniz işten bile değil...
Kalitelerine diyecek yok, harika...tabi rapid....ten çok daha hızlı ve aynı anda 10 tane bile indirebilirsiniz...
Tabi ki Limeware iniz olması lazım ki o da bedava bi program. www.limeware.com dedimi hemen gelir.(tabi bende prosu var, ilaçlı da bulabilirsiniz prosunu arattımı)
hadi iyi seyirler

Kozmoz di mi, Kozmoz? O Kozmoz varya...Ölünce göreceksiniz...
jony_depp

6 Mart 2008; 15:58:10 

dostum iyi bir yontem bulmuşsun tebrik ederim
yalnız kafam bir konuya takıldı rapidden daha hızlı demişsin
pek sanmıyorum

#Apple iPhone 4eveR
ramisk

6 Mart 2008; 23:13:23 

eh buda sizin internet hizina kalmis

zanbay

6 Mart 2008; 23:47:03 

quote:

Orjinalden alıntı: jony_depp

pek sanmıyorum

Valla bende rapid hesabı yok dolayısıyla bişi indirmek için bekliyorum aynı anda da inmiyor, fekat bunda aynı anda 10 tane bile indirebiliyorum ayrıca belirttiğim gibi misal benim download hızım 100 le 110 kb saniyede rapidde bu hıza ulaşamadım...en fazla 25 30 kb saniye oluyor

MEHMET0869

8 Mart 2008; 17:09:09 

arkadaşım bunu daha açıklayıcı olarak nasıl yapacağımızı anlatırsan sevinrim.

belmont

8 Mart 2008; 17:48:37 

aciklamayi yapmis arkadasimiz limewire den ipod movies diye arama yap sevdigin filmi indir itunes e at ,

sen bir girisimde bulun takildigin yer olursa soyle

tesekkurler bilgi icin zanbay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmont -- 8 Mart 2008; 17:48:58 >

VAIO VGN-FS790
100gb hd, 2.00 ghz intel, 1 gb ram
guneyonur

Sisteme Gözat

9 Mart 2008; 10:55:49 

quote:

Orjinalden alıntı: zanbay

Arkadaşlar dün akşam Limeware de bir yöntem buldum. ipod movies diye arama yaptığınızda yüzlerce film çıkıyor. Boyutları 150 mb tan 500 e kadar çıkıyor. Bunlar ipod için hazırlanmış yani convert edilip boyutları küçültülmüş filmler. 3 adet indirdim...3 ünün indirme sürei yaklaşık 35 dakika. Yani geceden filmleri sıra koysanız sabaha kadar 8-10 film indirmeniz işten bile değil...
Kalitelerine diyecek yok, harika...tabi rapid....ten çok daha hızlı ve aynı anda 10 tane bile indirebilirsiniz...
Tabi ki Limeware iniz olması lazım ki o da bedava bi program. www.limeware.com dedimi hemen gelir.(tabi bende prosu var, ilaçlı da bulabilirsiniz prosunu arattımı)
hadi iyi seyirler

Alt yazılar ne olacak hocam

Amd X2 4400+(2.3@3.00 Ghz)***Gigabyte GA-M56S-S3***2x1 GB OCZ NVİDİA SLİ 800MHZ
ZOTAC 8800GT (700-1700-2000)***CM CENTURİON T-05***AXP 500WATT***AKASA AK-67
***SAMSUNG 206 BW***

zanbay

9 Mart 2008; 11:11:52 

quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

quote:

hadi iyi seyirler

Alt yazılar ne olacak hocam

Valla I can speak English very well kardeşim
Herşeyi devletten beklemeyin onu da siz araştırın artık...

CoolCat2019

9 Mart 2008; 11:42:04 

altyazi için buraya bir bak

www.divxplanet nokta com

noktayi . yap boşluksuz

Toshiba Satellite A100-003: Intel Core 2 Duo T7400 2.16GHz, 3GB RAM, 160GB Hitachi HD, nVidia GeForce Go 7600 256/1.5 GB Vista + Logitech MX Revolution
Apple G5 1.6 MacOSX Tiger 10.4.11 ING + Logitech MX Revolution
iPhone 8GB 1.1.3 - iPod 160GB Black - iPod 30GB White
.Beni7Bitirdi.

9 Mart 2008; 11:43:34 

Altyazı işine hiç girmeyin derim... İndirilen filmlerle piyasadaki altyazılar uyuşmuyor, altyazıyı uydurmaya çalıştım ama berbat oluyor öyle de...

Çaresiz bir Lamer iseniz; ÇARESİZSİNİZ
osp1905

9 Mart 2008; 14:28:51 

Peki örneğin altyazıyı bulduk, filmi de bulduk nasıl gömeceğiz altyazıyı filme.

TILSIMTR

9 Mart 2008; 14:48:28 

Allok converter'la filimin içine altyazıyı gömersin ben lost ve diğer dizileri böyle alt yazıyı içine gömüp öyle seyrediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TILSIMTR -- 9 Mart 2008; 14:48:30 >

osp1905

9 Mart 2008; 15:09:17 

Hocam bu allok direk ipod formatına çeviriyor değil mi? bi de sendeki hangi versiyonu sitesine girdim baya farklı converterlar var sen hangisini kullanıyorsun?

osp1905

9 Mart 2008; 16:45:00 

allok sorduklarımı yapıyormuş. teşekkürler...

belmont

9 Mart 2008; 16:51:10 

alt yazi ve video covert icin xvid4psp kullaniyorum mukemmel donusturuyor altyazisiyla beraber.

VAIO VGN-FS790
100gb hd, 2.00 ghz intel, 1 gb ram
jony_depp

9 Mart 2008; 17:58:58 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jony_depp

pek sanmıyorum

Valla bende rapid hesabı yok dolayısıyla bişi indirmek için bekliyorum aynı anda da inmiyor, fekat bunda aynı anda 10 tane bile indirebiliyorum ayrıca belirttiğim gibi misal benim download hızım 100 le 110 kb saniyede rapidde bu hıza ulaşamadım...en fazla 25 30 kb saniye oluyor

haklısın premium uye olman lasım
o zaman baya hızlo

#Apple iPhone 4eveR
akaymu

15 Mart 2008; 10:35:29 

Arkadaşlar şahsen kendi filminizi kendiniz çevirin altyazınızı da kendiniz ekleyin derim...
MediaCoder for iPhone/iPod Touch adlı bir program kullanıyorum. Bu program sayesinde hem .avi formatındaki filmi uygun formata çeviriyorum aynı zamanda altyazıyı da ekliyorum.
Tavsiyem Çözünürlük, Video hızı ve Ses hızı kısımlarını düşük seviyede tutmanız. Zaten düşük seviyelerde de harika görünüyor ve daha az yer kaplıyor.
Çok aradım taradım bunun kadar kullanışlısını görmedim diyebilirim.. Eğer bilen varsa paylaşırsanız sevinirim.
Fakat olumsuz tarafları da var. Altyazı için türkçe desteği yok. Örneğin altyazıda Ş varsa saçma sapan karaktere dönüştürüyo. İster artık o saçma karakterle Ş yi kafanızda özdeşleştirirsiniz, isterseniz de Find/replace kullanarak altyazıdaki bütün Ş'leri S'ye çevirirsiniz. Tabi bu dediklerim Ç Ğ Ü Ö için de geçerli..
Bir diğer olumsuz yanı ise çevirme süresinin uzun olmasından kaynaklanıyor. Bildigim kadarıyla Frame Frame altyazıyı filme gömüp .mp4 e çevirerek çalışıyor. Fakat geceleri bilgisayarı açık bırakır çeviririm diyorsanız. Listeye filmleri sıralayıp sabaha çevrilmiş filmlerinizi alabilirsiniz.
Nereden programı indirebilirim diye sorabilirsiniz. Açıkcası hatırlamıyorum. Bende .exe si var.
MediaCoder-iPhone-0.6.0.3998.exe
şeklinde ararsanız eminim bulursunuz. Yeni versiyonları çıkmıştır. Ben update etme gereği duymadım.

z-yback

15 Mart 2008; 12:13:11 

ben premimum sifresi aliyorum 3 ayda 1,ve bilgisayarin dns ayarlarını duzgun bir sekilde yaptinmi 180-200 e kadar cikiyorsun aynen limewire icinde gecerli bu.tavsiyem eger ben dns ayari falan ugrasamam diyorsaniz alin premium sifresi bitirin olayi ,premium sifresi ile download islemleri normale (free) yaklasik 2-3 kata kadar hizli oluyor ve birden fazla dosyayi rapidden down edebiliyorsunuz.