Arkadaşlar dün akşam Limeware de bir yöntem buldum. ipod movies diye arama yaptığınızda yüzlerce film çıkıyor. Boyutları 150 mb tan 500 e kadar çıkıyor. Bunlar ipod için hazırlanmış yani convert edilip boyutları küçültülmüş filmler. 3 adet indirdim...3 ünün indirme sürei yaklaşık 35 dakika. Yani geceden filmleri sıra koysanız sabaha kadar 8-10 film indirmeniz işten bile değil... Kalitelerine diyecek yok, harika...tabi rapid....ten çok daha hızlı ve aynı anda 10 tane bile indirebilirsiniz... Tabi ki Limeware iniz olması lazım ki o da bedava bi program. www.limeware.com dedimi hemen gelir.(tabi bende prosu var, ilaçlı da bulabilirsiniz prosunu arattımı) hadi iyi seyirler
Valla bende rapid hesabı yok dolayısıyla bişi indirmek için bekliyorum aynı anda da inmiyor, fekat bunda aynı anda 10 tane bile indirebiliyorum ayrıca belirttiğim gibi misal benim download hızım 100 le 110 kb saniyede rapidde bu hıza ulaşamadım...en fazla 25 30 kb saniye oluyor
Arkadaşlar dün akşam Limeware de bir yöntem buldum. ipod movies diye arama yaptığınızda yüzlerce film çıkıyor. Boyutları 150 mb tan 500 e kadar çıkıyor. Bunlar ipod için hazırlanmış yani convert edilip boyutları küçültülmüş filmler. 3 adet indirdim...3 ünün indirme sürei yaklaşık 35 dakika. Yani geceden filmleri sıra koysanız sabaha kadar 8-10 film indirmeniz işten bile değil... Kalitelerine diyecek yok, harika...tabi rapid....ten çok daha hızlı ve aynı anda 10 tane bile indirebilirsiniz... Tabi ki Limeware iniz olması lazım ki o da bedava bi program. www.limeware.com dedimi hemen gelir.(tabi bende prosu var, ilaçlı da bulabilirsiniz prosunu arattımı) hadi iyi seyirler
Alt yazılar ne olacak hocam
Valla I can speak English very well kardeşim Herşeyi devletten beklemeyin onu da siz araştırın artık...
Valla bende rapid hesabı yok dolayısıyla bişi indirmek için bekliyorum aynı anda da inmiyor, fekat bunda aynı anda 10 tane bile indirebiliyorum ayrıca belirttiğim gibi misal benim download hızım 100 le 110 kb saniyede rapidde bu hıza ulaşamadım...en fazla 25 30 kb saniye oluyor
haklısın premium uye olman lasım o zaman baya hızlo
Arkadaşlar şahsen kendi filminizi kendiniz çevirin altyazınızı da kendiniz ekleyin derim... MediaCoder for iPhone/iPod Touch adlı bir program kullanıyorum. Bu program sayesinde hem .avi formatındaki filmi uygun formata çeviriyorum aynı zamanda altyazıyı da ekliyorum. Tavsiyem Çözünürlük, Video hızı ve Ses hızı kısımlarını düşük seviyede tutmanız. Zaten düşük seviyelerde de harika görünüyor ve daha az yer kaplıyor. Çok aradım taradım bunun kadar kullanışlısını görmedim diyebilirim.. Eğer bilen varsa paylaşırsanız sevinirim. Fakat olumsuz tarafları da var. Altyazı için türkçe desteği yok. Örneğin altyazıda Ş varsa saçma sapan karaktere dönüştürüyo. İster artık o saçma karakterle Ş yi kafanızda özdeşleştirirsiniz, isterseniz de Find/replace kullanarak altyazıdaki bütün Ş'leri S'ye çevirirsiniz. Tabi bu dediklerim Ç Ğ Ü Ö için de geçerli.. Bir diğer olumsuz yanı ise çevirme süresinin uzun olmasından kaynaklanıyor. Bildigim kadarıyla Frame Frame altyazıyı filme gömüp .mp4 e çevirerek çalışıyor. Fakat geceleri bilgisayarı açık bırakır çeviririm diyorsanız. Listeye filmleri sıralayıp sabaha çevrilmiş filmlerinizi alabilirsiniz. Nereden programı indirebilirim diye sorabilirsiniz. Açıkcası hatırlamıyorum. Bende .exe si var. MediaCoder-iPhone-0.6.0.3998.exe şeklinde ararsanız eminim bulursunuz. Yeni versiyonları çıkmıştır. Ben update etme gereği duymadım.
ben premimum sifresi aliyorum 3 ayda 1,ve bilgisayarin dns ayarlarını duzgun bir sekilde yaptinmi 180-200 e kadar cikiyorsun aynen limewire icinde gecerli bu.tavsiyem eger ben dns ayari falan ugrasamam diyorsaniz alin premium sifresi bitirin olayi ,premium sifresi ile download islemleri normale (free) yaklasik 2-3 kata kadar hizli oluyor ve birden fazla dosyayi rapidden down edebiliyorsunuz.