bu indirimler gün gün değiştiğinden alttakilerin (eski kampanyalar) hala geçerli olup olmadıklarını bilmiyorum. yeni bulduğum indirimler her zaman üstte olacaktır...
Vatan her üründe %18 KDV indirimi yaptığı sırada, ben işlemciyi(q6600) kdvli daha ucuza almıştım
Demek istediğim , sattıkları ürünleri zaten piyasadan pahalı satıyorlar. İndirimden sonra piyasının 3-5ytl altından veriyorlar. Her üründe bu böyle mi bilmiyorum ama bu indirimler pek de inandırıcı gelmiyor açıkcası.
Vatan her üründe %18 KDV indirimi yaptığı sırada, ben işlemciyi(q6600) kdvli daha ucuza almıştım
Demek istediğim , sattıkları ürünleri zaten piyasadan pahalı satıyorlar. İndirimden sonra piyasının 3-5ytl altından veriyorlar. Her üründe bu böyle mi bilmiyorum ama bu indirimler pek de inandırıcı gelmiyor açıkcası.
Sana katılıyorum dostum. Önce şişiriyorlar sonra indirim yaptık diyorlar. Ben geçen kampanyasında Reklam Öz Denetim Kuruluna Şikayet olarak yazmıştım ama, güya bilgisayar gibi elektronik parçaların fiyatları sabit değilmiş sürekli deşiyormuş. o yüzden birşey yapamazlarmış.
Merhaba, Vatan Bilgisayar Bonus karta %28 lik indirim + 5 taksit kampanyası ile ilgili güncel bilgi: İkinci gün bankanın verdiği indirimi daraltmışlar. Vatan'ın verdiği %17'ye ek olarak banka sadece ilk alışverişe %11 indirim sağlıyor. Daha sonraki alışverişlerde sadece Vatan'ın %17 indirimi geçerli. Bu arada Vatan Ankara mağazasından 750GB Seagate FreeAgent Pro USB yi %18 indirimli olarak 218 YTL'ye aldım. Selamlar,